Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Komárom-Esztergom megye bringásai ide!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
21661 hozzászólás a témában

sunset

sunset

törzsvendég

• fórumtag
  • 858 hozzászólás
Aki mer az tuti terepeket talál! Nem azt mondtam,hogy mnejél el otthonról 60-70 km-re, henem tüzzél ki magadnak egy kiindulópontot és onnan menjél el az elsõ elágig,majd balra és vissza. 2. alkalommal újra erre és egy kicsit még tovább........
A legfõbb cél, hogy mindig célba érj!!
A Gödöllöi Yeti www.rmkse.hu
:love: Betty :love:

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
Te is térkép nélkül kezdted???? És nem tévedtél el soha? Mert az gáz, ha nem tudsz merre menni, mert mindenhol fák meg ilyenek és minden út egyforma meg ilyenek.

sunset

sunset

törzsvendég

• fórumtag
  • 858 hozzászólás
Hát pont ez a lényeg. Így fogod megismerni az összes kis eldugott utat a környéken és jobbnál-jobb terepeket felfedezve. Nem kell ahhoz térkép.

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
Vannak a neten túraútvonal térképek, vagy muszáj vennem 1et???????? Mert csak úgy elindulni 1edül és kitudja hol érek ki az erdõbõl???????? Az felejtõs részemrõl...

sunset

sunset

törzsvendég

• fórumtag
  • 858 hozzászólás

Akkor én benne lennék a túrában Sunset!Nálad mi a pálya?

Nálam is minden oké! Nem tudom neked melyik lenne a jobb leszállóhely? Bia vagy Kelenföld. Csak azért kérdezem mert a XI.kerbe megyek pénteken úszni és a pályaudvar elött megyek el 200 méterrel. Meg nem tudom,hogy neked mikor jönnek vonataid.

Én 4-ig dolgozok és kb 3/4 5-5tõl úszok ami szerintem 1/2 7-ig elfog tartani. Tehát 7 körül Kelenföld, vagy utána valamennyivel Bia.

Sunset

sunset

sunset

törzsvendég

• fórumtag
  • 858 hozzászólás

nem nagyon ismerem a környéken az erdõket és egyedül azért necces lenne.

Ilet nem lehet mondani,hogy necces lenne. Felkell ülni a bringára és elkell menni felfedezni a saját környékedet. Mindig egy új úton elindulni és messzebb-messzebb menni. Tessék bátorságot gyüjteni és elindulni.

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
Nem tom mi lett volna. 10 kor találkoztunk volna 1 páran a hõsök terén, de hogy hogyan mentünk volna ki szentendrére, meg vissza, azt nem tudom. A lényeg h. ez egy kelly's találkozó lett volna, és nem lettek volna outisok, annyit tudok... Meg hétvégére állítólag havat mond, de h. mi lesz belõle az a jövõ zenéje... Amúgy a mounainbikémet eddig is nagyrészben oúton használtam, mert nem nagyon ismerem a környéken az erdõket és egyedül azért necces lenne.

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.671 hozzászólás
Nem bizony.Inkább az izületeidet b*ssza szét.Mi-mi most te is országutizol? :D
"Hogy soha többet ne fordulhasson elõ veled,hogy egy kapcsolatban elfogy a színes ceruzád! ":)

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
Szombaton mehetnék tekerni a Budapest Szentenfr Budapest távra, de lemondtam a hideg miatt, mert azé kemény minuszokban nem jó bringázni... sztem.

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.671 hozzászólás
Akkor én benne lennék a túrában Sunset!Nálad mi a pálya?
"Hogy soha többet ne fordulhasson elõ veled,hogy egy kapcsolatban elfogy a színes ceruzád! ":)

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.453 hozzászólás
Gratulálok!!!:clap:
Most jöhet a bringázás.
Bár ilyen hidegben.:chin:

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
Megérte tanulni 5ös lett a németdolim!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D

sunset

sunset

törzsvendég

• fórumtag
  • 858 hozzászólás
már majdnem hogy 20 éve tanulom,használom a nyelvet, de a mai napig vannak nehézségeim. Ne hidd hogy ez olyan sokat jelent. Nálam akkor jelent valamit a dolog beszélgetés közben,ha már úgymondottan németül gondolkozol is. De az még messze van mint Makó attól a bizonyos helytõl.

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
huhúúúúúúúú ha csak fél órás lenne :(

sunset

sunset

törzsvendég

• fórumtag
  • 858 hozzászólás
én már sajna ezeken túl vagyok,mert van egy szakmai közepem németbõl. Ha nemmuszáj akkornem tanulom a nyelvet,inkább beszélem,mert ezerszer többet tanulok vele,mint a fél órás magolással

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
Lécci lécci lécci cseréljünk,, én odaadom Neked a fizika könyvem meg a németszavaimat, Te odaadod nekem a kutyust... Te megtanulsz helyttem még 20 oldalt fizikából és 80szót németbõl és én addig kimegyek a lucernaföldekre a kutyával. Én cserélnék :)

Különben nem keresek kifogásokat, csak háát síeltem egy hétig és most pótolhatok 1szerre, mindegy keddig lemennek a dolik és végre vége a dolgozatoknak, és utána is,ét szeretni fogok sulibajárni

sunset

sunset

törzsvendég

• fórumtag
  • 858 hozzászólás
amit a hirekbe mondanak annak a felét se hidd el mert nem lesz igaz. Ha esik a hó akkor soha nem lesz -15 fok soha. HA csillagos lenne az ég akkor talán lehetne róla szó,de addig semmi. Szóval nem szabad kifogásokat találni,hanem felkell állni a székbõlés kikell menni a friss levegõre. Vegyél példát Tomiról.
Én is voltam ma kint habár csak 1 órát és azt is kutyával a lucernaföldeken a határba.
:-)

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
Annyira kimozdulnék már, de nincs rá idõm sajna, itt possadok a szobában a 240 német igémmel és ezt tanulgatom meg 3-4óránként bekapcsolom a gépet és írok a fórumra... és most is negatív hidegrekordot mondanak, szal a bringázást még mindig hanyagolnom kell. Sajna. :(

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.671 hozzászólás
Hát jó.Ha nem hát nem,DE még van 45 perced! :D

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
Thomas! Én lélekben veled leszek, a fizikai jelenlétet nem igérem.:)