Háhhháááá...Akkor folytatnám engedelmetekkel
szóval mivel nekem van egy bátyám is,így a bringák mindig róla maradtak meg.Használtam annó egy kék vázszínû colos kerekek legallja méretét viselõ kerékpárt.Mivel ez el lett téve egy tároló helységbe(már alkatrészhibássan és rozsdával burkolva) így megadatott a lehetõség, hogy kioperáljam belõle a 16 küllõs agyat.
Eme bringa után talán a PIROS bmx jött sárga színû lánckerékvédõvel a hajtõmûvön.Jah és az elmaadhatatlan sárga színû,leginkább kukoricára hasonlító kormánymarkolat!
Ezután egy vegyes színû monti jött talán 20'-os kerékkel,de lehet hogy ez már 24'-os volt.Ezt kb 8-10 évesen használhattam.Ezután kimaradt az emlékezetembõl,talán nem is használtam bringát utánna pár évig.Elkezdtem görkorizni a városban!Haverokkal füstölésíg tótuk' a görit,és 1200fokra izzítottuk a korlátokat.Jah és kihagyhatatlanul pattanásog feszítettük a biztonsági õrök idegrendszerének leggyengébb szálait.Egyéb : menekülés rendõrök elöl,baleset járókelõvel,vagy ép egy bringással aki pont azon a lépcsõn jött le ahol mi ép csúszkálni(oh,bocsánat...slide-olni) voltunk.Aztán páran elkezdtek füvezni a fõtér feletti parkban és így szétesett a banda.Nagyon eltértem már a témától így visszatekerek oda.Szóval göri után elkezdtem tekerni egy montival egy barátommal.Járkáltunk Tarján,héreg,oroszlány,bokod,várgesztes irányába,szóval minden felé,ami a még amatõrnek sem nevezhetõ teljesítményünk bírta.Aztán bátyuskám egyszer meglátott és este megkérdezte,hogy nem akarok-e országutizni?Hamar rámondtam hogy DE!ez már 2003ban volt.bizire nézett is nekem egy Cro-mo vázas országutit.Júniusban meg is kaptam,Look rendszerrel és egy KILÓMÉTERÓRÁVAL!
"003 szeptemberében meg is volt életem elsõ kerékpárversenye.Mindig is emlékezni fogok,hogy a 30km-es távon elmentünk héregig majdnem(800m-rel elötte megfordultunk) és vissza tb-re aztán turul.Tettem a kereket ahogy tudtam az elsõ emberekre.A bringások istene kinézte nekem a 3. helyet!elmondhatatlan érzés volt,hogy már az elsõ versenyen dobogósok közt lehettem.2004 márciusában bringacsere történt egy aluvázasra.Bianchi matricás a Neuzer által 105-tel szedett gyári bringájának a váza van rajta,akkor még Campa Mirage volt rajta,de már elég idõs volt így eladtam róla és 105-re cseréltem.Jobb is mert shimano váltó és fogsor van rajta és így a shimano fékváltókar is pozicionáltan vált.Habár én beállítottam Campa fékváltókarral is hogy egy "kattanás-egy váltás"-sal müködjön!Fene tudja hogyan.Aztán a Cro-mo vázas bringa visszakerült hozzám.és Megcsinálom idõfutamra.
Hát ennyi,megyek reggelizek,mert kezd megjönni az étvágyam.
Szép napot!
Sunset,ha van kedved eljönni a vértesben is egy túrára,hát gyere!Mi megyünk apummal és a Lappföldi brigáddal!
"Hogy soha többet ne fordulhasson elõ veled,hogy egy kapcsolatban elfogy a színes ceruzád! ":)