Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Komárom-Esztergom megye bringásai ide!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
21661 hozzászólás a témában

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.453 hozzászólás
Majd kiderül ha már ott leszek. Addig nem tudom megmondani én se hogy milyen az erdõben tekerni ilyenkor. De nem biztos hogy mostanában lesz. Ilyen hidegben nem megyek én sehova tekerni. Sõt jövõ hétre még hidegebbet mondanak.

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
Sztem még korai az erdõben tekerni, mert ha télleg tiszta hó minden, ill jég akkorabból csak nagy esések lennének, vagy a jégen el sem tudnál indulni... de tudod, legfeljebb nem jársz siokerrel... :)

sunset

sunset

törzsvendég

• fórumtag
  • 858 hozzászólás
egy próbát megér valamilyen jó kis traktor gumival. Szerintem ugorj neki nagy lendülettel
A legfõbb cél, hogy mindig célba érj!!
A Gödöllöi Yeti www.rmkse.hu
:love: Betty :love:

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.453 hozzászólás

Mivel 1000nél több ember járta be a fél vértest így most igencsak jegesre van taposva a hó!Nem túl célszerû arra tekergészni még!

Virsli szélességû kopasz országúti gumikkal biztos nem.:D
Azért lehet hogy megpróbálom valamikor ha egy kicsit melegebb lesz.

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.671 hozzászólás

Thomas milyenek voltak az utak a Vértesben. Bringával mennyire járhatók? Mekkora a hó?

Mivel 1000nél több ember járta be a fél vértest így most igencsak jegesre van taposva a hó!Nem túl célszerû arra tekergészni még!
"Hogy soha többet ne fordulhasson elõ veled,hogy egy kapcsolatban elfogy a színes ceruzád! ":)

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.671 hozzászólás

Schnell:
11.-én lesz Gödöllõn teljesítménytúra. 20km-esre megyünk egy páran. Jössz???

Megyek ausztriába sielni!
"Hogy soha többet ne fordulhasson elõ veled,hogy egy kapcsolatban elfogy a színes ceruzád! ":)

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.453 hozzászólás
Attól nem félek, hogy koszos lesz a gép. Nem félek én a sártól, kosztól. Arra voltam kíváncsi, hogy lehet-e benne tekerni. Ha nem túl nagy akkor szerintem megyek.

sunset

sunset

törzsvendég

• fórumtag
  • 858 hozzászólás

Thomas milyenek voltak az utak a Vértesben. Bringával mennyire járhatók? Mekkora a hó?

Hi!
Én nem voltam ugyan,de szerintem mivel, hogy föld magasságban még mindig fagy van,ezért nem kell aggódnod,hogy koszos lesz a gépes.
Hó túlzottan nagy nem lehet,mert a Mátra é-i oldalán volt 20-40cm között. De lent Füreden már alig volt, ami kb egyszintben van a Vértessel.

Merjél nagy lenni és menjél nyugodtan tekerni

sunset

sunset

törzsvendég

• fórumtag
  • 858 hozzászólás

Nem hiszem el h. nonstop túráztok, bár nem lehetetlen.

Nem túrázunk éjjel-nappal! Pl én ma voltam megint egy laza 8 kilcsit futni. Tök jól felfrissül az ember egy kis testmozgás hatására. Legalábbis nálam ez így szokott lenni. Azonkívül,hogy végre ledolgoztam aszombati izomlázamat, ma sikerült megint egy kicsit összeszednem vádli alá. De sebaj.

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.453 hozzászólás

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
Télleg ne feszegessük Sun hova tartozásáat, de Etyek nem (!!!) komárom megye, amúgy bocsi a pánnikért, de fel kellett rázni a bandát. Nem hiszem el h. nonstop túráztok, bár nem lehetetlen.. Na mindegy, lényeg h. nincs elfelejtve a topik.. :)

Ja és 3as vok matekból, de akár jobb is lehetnék, ha nem lennék figyelmetlen.

sunset

sunset

törzsvendég

• fórumtag
  • 858 hozzászólás
csak hogy ne hiányolj minket. Jelen vagyunk mis is a forumon,csak nekem nõvéremmel kell osztozkodni a gépen.
Amúgy csütörtök este leszek egy idõre utoljára,mert kikapcsolják a netünket, mert.........
Kezd az izomláz belõlem kimenni,de szerintem a holnapi 10kilcsi futás elõfogja hozni megint a dolgot.

Schnell:
11.-én lesz Gödöllõn teljesítménytúra. 20km-esre megyünk egy páran. Jössz???

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.671 hozzászólás
Szili(nem a Katalin) te kész vagy!Hanyas vagy matekból?Jó Sun nem Kom-i,de azért nem kell feszegetni honnét valósi! :D
Hó-Fejérke túrán voltam.Csákberénybõl indult a túra.Csókakõ és stb hegyeken mászkáltunk.

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
Komárom megye bringásai hol vagytok, nehogymár 3an bringázzunk ebben a megyében!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ezt nem akarom elhinni !!! De ez így jó, csak a másik két tag is írjon néha. :D

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.453 hozzászólás

Huh,elég combi volt ez a teljesítménytúra a vértesben.

Merre voltatok?

sunset

sunset

törzsvendég

• fórumtag
  • 858 hozzászólás
Nem alszok és élek csak eddig nem kapcsoltam be a netet. Király volt nagyon a túra és a társaság is jó volt nagyon.
Schnell sajnálhatod,hogy nem jöttél el.
Én jelenleg küzdök az izomlázammal és nem tudom mikor fog elmúlni. A csütörtöki futást pénteken éreztem amit az esti úszással dolgoztam le,aminek a következményét meg tegnap a túrán. Szóval a csütörtöki izomlázamat most érzem úgymondottan.
Reggel 1/2 8-kor ébredtem. Este 10-kor értünk haza a messzibõl.

Királyvolt:clap:

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.671 hozzászólás
Huh,elég combi volt ez a teljesítménytúra a vértesben.Igazándiból a hóban való lépkedés volt nehéz.Sunset még alszik?:D ennyire elfáradt volna?Vagy talán elveszett a mátrában?

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
Schnelt! én montival voltam ott 1szer és akko nem nagyon engedtem neki, de a 65sztem megvolt... Utána 1 nappal akkorát estem ,h. 3 hétig nem tudtam behajlítani a lábam... De idén is elmegyek arra párszor, persze 80nal nem fogok menni sztem. JA és nyáron még az út is jó volt....

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.671 hozzászólás
Huh gyerekek,Dobogókõrõl lehetne szakítani lefelé 7km-en át,ha az aszfalt minõsége megfelelõ lenne.

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.453 hozzászólás

Schnellthomas! Mentél már Tarjánból Tatára Agostyánon át??? Ha nem próbáld ki, ha szereted a sebességet...

Próbáld ki ugyanezt az utat visszafele. A sebesség ugyan kisebb de úgy se rossz. Jó kis mászás mire felérsz.:)