Jelentkezz be Regisztrálj
Komárom-Esztergom megye bringásai ide!
Írta 2006. április 12. - 12:21
Különben meg késõn szóltatok, de egy másik topicból szeretném idézni Endroo hozzászólását, ha megengeditek, meg ha nem is, ez már marad!
NNah szal így szól a bejegyzés!!
"Augusztus 9-én szerdán délelõtt szabaddá tudom tenni magamat..."
Nem pontos az idézés, de a lényeg érthetõ belõle (vagyis nagyon remélem)
Bocsi Endroo, h. elcsentem a bejegyzésedet!
Írta 2006. április 12. - 12:11
Írta 2006. április 12. - 11:58
Írta 2006. április 12. - 11:38
Huligan!
Nincs harag,de nem is tudom,elmehetnél moderátornak.Nem tudom miért,de a legtöbb valakihez intézett üzeneted hangulatát olyan kioktatóan olvasom.Nem tudom miért van ez.Ugye emlékszel még a Split-i topicban történtekre?
Igazat csak akkor adnék neked arra a hozzászólásodra,ha csak 2-3fõ menne egy ilyen KALANDOS túrára.De remélem te is belátod hogy ha 10-nél több fõ megy,akkor kell már orvosi kocsi,kísérõkocsi,és egy szervízkocsi.
Na de ne menjünk bele,Nincs vita,BÉKE VAN!Semmi harag,mert miért lenne?
Írta 2006. április 12. - 10:44
Szláj szokásához híven különcködik, Schnell meg magán kívül lesz.
Hotmaat:
Szerintem ide a budai hegyekbe egy két embert még össze tudok szedni. meglesz a társaság...
A Gödöllöi Yeti www.rmkse.hu
:love: Betty :love:
Írta 2006. április 12. - 08:55
Írta 2006. április 12. - 08:53
Grolsh te meg nehogy már ne gyere, mert akkor a többiek engem agyon fognak alázni és az nem lenne tul vicces.
Egyébként nézte valaki az utvonalat?
Írta 2006. április 12. - 07:00
Közületek, 22.-én jön valaki??????
22én ha egy túra lesz, akkor én ott tudok lenni!!! NEkem egészen jó a 22-e szombat
Írta 2006. április 11. - 22:59
-érdemes meggondolni mielõtt elküldesz egy hozzászólást
-nem érdemes káromkodni egy fórumon sem
-érdemes megfogadni tapasztaltabb barátaid tanácsát
-nem érdemes sem a rendszert, sem másokat szidni lustaságod miatt
-érdemes tanulni 17 évesen, mert 27 évesen még nehezebb
-nem érdemes feladni ilyen könnyen
-érdemes tanulni, mert a tanult emberek kevesebb munkával több pénzt keresnek és így jobb bicóval több idõt tölthetnek kedvenc sportjukkal
Remélem nincs harag!
és ne feledd, hogy a szél a legjobb edzõtárs.
Írta 2006. április 11. - 22:06
Írta 2006. április 11. - 21:53
Aztán kapd össze magad, mert lemaradsz. A hét végén mindkét nap tekertem/tekertünk.
Most betegácsiba nyomom péntek este óta az ágyat, de csüt-pénteken megyek tekerni idõjárástõl függtelenül terepre, vagy aszfaltra.
Írta 2006. április 11. - 21:47
Aztán kapd össze magad, mert lemaradsz. A hét végén mindkét nap tekertem/tekertünk.Abszolút nem egyoldalú! Nem csak a négykerekeseké az aszfalt. Azért mert õk vannak egyenlõre többen, az abszolút nem azt jelenti, hogy minden csak õ értük készül. Ezért mutatjuk meg mi is magunkat.
Van egy motoros kollegám, akik ugyanilyen módon próbálják meg magukra felhívni a figyelmet. Õk minden hónapban mennek csak kevesebben.
Õ rájuk,illetve ránk is ugyanúgy pikkelnek a 4kerekû beszükûlt agyúak.
Nem kell figyelembe venni. Egy évbe 2 napot kibirhatnak igazán......
Írta 2006. április 11. - 21:35
Van egy motoros kollegám, akik ugyanilyen módon próbálják meg magukra felhívni a figyelmet. Õk minden hónapban mennek csak kevesebben.
Õ rájuk,illetve ránk is ugyanúgy pikkelnek a 4kerekû beszükûlt agyúak.
Nem kell figyelembe venni. Egy évbe 2 napot kibirhatnak igazán......
Írta 2006. április 11. - 21:35
Link: Az MKSZ elnöke EIsenkrammer Károly a napokban az alábbi levelet jutatta el szerkesztõségünkbe, melyet most szeretnénk megosztani veletek.
Kedves Sporttársak!
Mint bizonyára a médiából ti is értesültetek, Kóka János gazdasági és közlekedési miniszter kerékpárügyi miniszteri biztost nevezett ki Bodor Ádám személyében.
Bodor Ádám feladata, hogy együttmûködõ partnerek bevonásával összeállítson egy olyan átfogó tervet, amely megoldási javaslatokat tartalmaz a teljes magyar kerékpáros társadalom számára fontos kérdésekre. A tét nagy, hiszen ilyen magas szinten még soha nem foglalkoztak a problémáinkkal! Érdemes most ezt a lehetõséget kihasználni, és minden lehetséges módon együttmûködni a miniszteri biztossal annak érdekében, hogy az általánosan vett kerékpáros ügyön belül a sport is helyet kapjon. Erre egyébként most minden esélyünk megvan, hiszen Bodor Ádám és közvetlen segítõi számára egyértelmû, hogy a kerékpársport (versenysport és hobbisport) a kerékpáros oktatás, a magas szintû egyesületi élet nagy mértékben járul hozzá a összkerékpáros ügy sikeréhez. Hiszen azért ne felejtsük el, hogy a mi általunk ismert és szeretett kerékpársport mellett azért még számos megoldatlan kerékpáros probléma van Magyarországon: a kerékpárutak építésétõl a kresz oktatáson át a kerékpáros turizmusig...
2005. november 22-én a Magyar Kerékpáros Klub szervezésében, egy civil fórum keretében Bodor Ádám találkozott számos hazai kerékpáros szervezet, érdekképviselet, gyártó és forgalmazó képviselõivel. A megbeszélés emlékeztetõjét csatoltam levelemhez, amelyben igyekeztünk felvázolni az elõttünk álló feladatokat. A javaslatokat, feladatokat öt nagy csoportba foglaltuk:
- turizmus
- sport, rekreáció
- kerékpáripar és kapcsolódó szolgáltatások
- oktatás, HR, PR, marketing
- közlekedés
A fenti öt munkacsoport élére egyben vezetõket is választottunk a civil fórumon. A sporttal és rekreációval foglalkozó munkacsoport élére én kerültem. (Talán azért, mert a teremben tartózkodók közül kevesen mentek 5 percen belül 4 km-t
Ezúton kérem fel a Tisztelt Kerékpáros Sporttársakat, hogy gondoljátok végig, hogy mit tudtok hozzátenni ahhoz, hogy a kerékpársport ügyét egy átfogó és kristálytiszta, érthetõ és átlátható koncepció mentén Bodor Ádám segítségével fel tudjuk vázolni az érintett minisztériumok felé.
Aki úgy érzi, hogy ötleteivel, munkájával tudja segíteni a kerékpársport-rekreáció munkacsoportot, az kérem, hogy e-mailben jelezze nálam. Két héten belül egy egyeztetõ fórumot tartunk ebben a témában.
A jelentkezéseket az eisenkrammer@cycling.hu címre várom.
Ezt a levelet bátran továbbküldhetitek olyan ismerõsöknek, barátoknak, akik érintettek lehetnek ebben a témában. Kérem, hogy jelen levelet a szakági képviselõk juttassák el az egyesületekhez is.
Várom a jelentkezéseket!
Üdvözlettel,
Eisenkrammer Károly
elnök
Magyar Kerékpársportok Szövetsége
Írta 2006. április 11. - 21:31
Nekem nem jó a 29,mert pécsen leszek akkor már!
Grolsch,ha a rádióban fikáznak,had szóljon,de elém ne kerüljön az az illetõ aki ilyet mond egy bringásra!
Jah,és lásd úgy a felvonulás lényegét,hogy legalább azon az 1 napon tudomást vesznek rólunk!!!
Írta 2006. április 11. - 21:28
Írta 2006. április 11. - 21:27
Nem osztom a véleményed, mert a tavalyi CM óta volt már több hasonló felvonulás, és egyre szervezettebb a kerékpáros társadalom.Hú emlékszetek tavaly mekkora balhé volt a CM miatt?
Hogy a Sláger Rádióban a Bumerángosok hogy kifikázták a bicósokat? Nagyon undorító volt!
Azon gondolkodtam, hogy mi értelme van a felvonulásnak? Odamegy atomsok bicós, megmutatja magát, aztán másnapra mindenki elfelejti (a bicósokat kivéve)
Tényleg elér vamit egyáltalán a felvonulás?
Nem olyan ez, mint a meleg felvonulás? Attól nem nõ a tolerancia, hogy megmutatják magukat.
De ha csak a buliról, meg az egymásra találásról szól a dolog akkor rendben van, de hogy a fejekben nem billen tõle helyre semmi szerintem az is biztos...
Írta 2006. április 11. - 21:24
Hogy a Sláger Rádióban a Bumerángosok hogy kifikázták a bicósokat? Nagyon undorító volt!
Azon gondolkodtam, hogy mi értelme van a felvonulásnak? Odamegy atomsok bicós, megmutatja magát, aztán másnapra mindenki elfelejti (a bicósokat kivéve)
Tényleg elér vamit egyáltalán a felvonulás?
Nem olyan ez, mint a meleg felvonulás? Attól nem nõ a tolerancia, hogy megmutatják magukat.
De ha csak a buliról, meg az egymásra találásról szól a dolog akkor rendben van, de hogy a fejekben nem billen tõle helyre semmi szerintem az is biztos...
Írta 2006. április 11. - 21:22
Írta 2006. április 11. - 21:20
22-én CM
Szió!
Részemrõl gazdagítjuk a tömeget 7-ed magammal a környékrõl