Jelentkezz be Regisztrálj
Komárom-Esztergom megye bringásai ide!
Írta 2006. április 13. - 09:56
szerintem ennek a váznak nem maraton/cc geometriája van ... de lehet hogy én nem értek hozzá ...
ezzel te nehezen másznál felfelé a hegyen ...
Írta 2006. április 13. - 08:39
Lehet hogy nem egy vázról beszélünk?Hol hallottad hogy a Big Air egy FR/DH váz?Annyira picike rugóstaggal el nem tudom képzelni,hogy ki használja déhára.
Na jó,mindegy mert ma reggel összekaptam apámmal.Az volt a baja,hogy most,ma(végre szünet) korán felkeltem mert bringázni akartam elmenni egy barátommal.Hétköznap meg alig tudok felkelni ha suliba kéne menni.Úgyhogy azt hiszem mindent eladok ha tudok ami körülöttem van és várom hogy iskolába menet a nyakamba zuhanjon egy meteor és beledögöljek,mert én sport nélkül nem tudok élni!Az életemben az egyetlen sikerforrás.de még ez is baj,mert ahogy mindenki mondja "a biciklibõl nem lehet megélni".
Írta 2006. április 13. - 08:21
... Big Air Comp vázra épül majd Marzo telóval díszítve az elsõ felét.
a Big Air egy FR/DH váz ... szóval ha te túrázásra szeretnél montit összerakni akkor kifejezetten rossz választás lenne!
A marzó teló meg kérdéses, hogy melyik marzó? Mert abból is van sokféle és ha túrázásra akarod a bringát, akkor ott is jól meg kell nézni hogy mit is veszel ...
Írta 2006. április 12. - 23:24
Én megyek 22.-én a Critical Mass-ra!
Huligan!
Nincs harag,de nem is tudom,elmehetnél moderátornak.Nem tudom miért,de a legtöbb valakihez intézett üzeneted hangulatát olyan kioktatóan olvasom.Nem tudom miért van ez.Ugye emlékszel még a Split-i topicban történtekre?
Igazat csak akkor adnék neked arra a hozzászólásodra,ha csak 2-3fõ menne egy ilyen KALANDOS túrára.De remélem te is belátod hogy ha 10-nél több fõ megy,akkor kell már orvosi kocsi,kísérõkocsi,és egy szervízkocsi.
Na de ne menjünk bele,Nincs vita,BÉKE VAN!Semmi harag,mert miért lenne?
Nagyon örülök,hogy béke van mert nem akartalak megbántani. A fórumon történõ kommunikáció sajátossága,hogy nehéz a hangsúlyokat és a vitatkozás hangulatát átvinni. Ha valaki megszólal , annak számolnia kell a mások véleményével is. Mindenkinek a saját igazát kell megvédenie. Sajnálom ,hogy kioktatónak érzed hozzászólásaimat és megpróbálok erre jobban figyelni. Szeretném olvasni érveidet a hozzászólásaimmal szemben. Baráti hangulatú eszmecserére gondolok, amelybõl mindketten tanulhatunk. Bosszantanak a "na de ne menjünk bele" mondatok. Én az érvek embere vagyok és elismerem mások igazát, ha tudatják velem. Nem igazán értem miért érzik személyes sétésnek sokan ha valakinek más a véleménye. Kérdezném Tõled, hogy mi a különbség egy túrán ,ha 2-3 ember teker vagy 10-nél több abból a szempontból ,hogy legyen e orvosikocsi, kisérõkocsi, szervízkocsi. Szerintem azok, akik közé én is tartozom elfogadhatatlan segítségnek, illúzió rombolónak és egyszerûen sértõnek találnának egy ilyen túrát. Természetesen vannak olyan remek sportemberek akik kifelyezetten sportolási céllal, jelentõs napi teljesítményekkel, a kényelemre való igénnyel szeretnék ezt teljesíteni. Ezzel semmi bajom ,de aki ezt menedzseli annak nem megsértõdni kell ,ha ezt megkérdezik , hanem kiállni és érvekkel megvédeni céljait. Szóból (betübõl) ért az ember és a vita csak elõre viszi a világot. Tisztelek minden bicóst ,bármilyen gépen forog is lába.
Írta 2006. április 12. - 22:05
Szerintem 40-ért eladni a mostani géped jó biznisz. Szerintem add el és építs egy másik montit.
Hú én most montis cipõn gondolkodom... de nemtom milyet...
Írta 2006. április 12. - 20:29
Én nem vennék Big Air vázat. Szerintem jobban járnál egy merevfarúval. De ez csak az én véleményem. A Marzo villa azonban jó ötlet.Nemtudom még,ha esetleg az acélvázas Peugeot országutimat is eltudom adni,akkor vagy befizetek egy idõfutamgépre(országuti) vagy egy másik montira ami Big Air Comp vázra épül majd Marzo telóval díszítve az elsõ felét.
Írta 2006. április 12. - 20:25
Írta 2006. április 12. - 19:39
Írta 2006. április 12. - 19:35
Írta 2006. április 12. - 19:29
Írta 2006. április 12. - 19:29
Írta 2006. április 12. - 19:25
Írta 2006. április 12. - 19:17
Írta 2006. április 12. - 19:05
Más:
"Sziasztok!
kicsit megvagyok már tévedve ezért kis elmagyarázást kérek szépen!
A peremes szingót a normál felnire fel lehet tenni,amire a sima hajtogatós vagy drótperemes külsõt?"
Írtam a "gumitopic"-ba,mert nem értem ezt a szingó/peremes szingó dolgot.
Tudom,ti montisok vagytok de talán tudtok segíteni.Talán valamelyikõtök tud róla mesélni hogy most mi van.
Ja lehet hogy eladom a montimat egy osztálytársamnak.Pofátlanásg 40et elkérni érte?
Írta 2006. április 12. - 19:02
Írta 2006. április 12. - 18:47
Ez nagyon nagy!!!!De most komolyan,elképesztõ mik jutnak az ember eszébe,és hog mennyire bölcs tud néha lenni!
CRITICAL MASS!!!!!!!!!!
Írta 2006. április 12. - 18:30
Írta 2006. április 12. - 18:29
A Gödöllöi Yeti www.rmkse.hu
:love: Betty :love:
Írta 2006. április 12. - 18:23
útvonal kialakulóba, de van már örtletem.
Majd privibe átküldöm
A Gödöllöi Yeti www.rmkse.hu
:love: Betty :love:
Írta 2006. április 12. - 18:11
Csak kérdeztem. Akkor elég rugalmas fönökeid illetve melód van.
Nekem azért a fö dolgom a tanulás, az állás megnem 8 orás, hanem csak 4 vagy hogyan hívják ugy müxik, hogy ha van meló akkor megmondják, hogy mikorra kell, azon belül én osztom be, holnap meg utánna 8-4-ig, de ma délelött suliban voltam délután meg tekerni akartam.