Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Komárom-Esztergom megye bringásai ide!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
21661 hozzászólás a témában

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
22-én CM

Grolsch

Grolsch

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.323 hozzászólás
persze nagyon lovagiasak voltatok mindannyian különösen te Sunset! :)

De az Egom! Az Ego! Az oda lett....el lett kenve a szám! Bár tudom nem verseny volt. hihi Már a Birka csárdánál tudtam hogy sokat akart a szarka....:D
Legyél te is szerencse csomag! :icon_bigg

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
Nem tudtam, h. május 1-én/jén Buda maratonrar mész, akkor kilõve!!!!
És ha 29-e elött egy héttel lenne a túra????? A válaszok nem sürgõsek, csak holnap olvasom rl õket, mert mára nekem gép kikapcs!!!

sunset

sunset

törzsvendég

• fórumtag
  • 858 hozzászólás

hegynek fel megint ki fogok pukkadni mint múltkor, aztán majd sírhattok, hogy minek mentem el... ott fogok lógni a nyakatokon, mint egy kolonc :lol1:

Én nem sirtam múltkor sem és nem is nyavajogtam. Nemtudom ki volt az aki majdnem mindig bevárt illetve nyüstõlt,hogy nem szabad feladni!
:P
A legfõbb cél, hogy mindig célba érj!!
A Gödöllöi Yeti www.rmkse.hu
:love: Betty :love:

sunset

sunset

törzsvendég

• fórumtag
  • 858 hozzászólás

29én én meek Bécsbe a sulival, de a hétvége másik napja egészen jó lenne, persze nem kell Nektek hozzám igazodni, ezt nem várom el senkitõl!
Nah szal, ha megoldható, akkor én a hétvége másik napjára szvaznék, vagy esetleg most kedden??? Vagy a felnõttek már dolgoznak ekkor???

Kedden aki dolgozói státuszba van,annak sajnos munkanap. Tehát ez ki van húzva.
A 30.-ai vasárnapot én azért nem tartom túl célszerûnek,mert Máj.1-én Buda Maraton. Ahol kell menni,mert szint van bõségesen és szeretnék pihenni elõtte, nem fáradtan oda esni. Nem tudom,hogy esetleg a csapatbõl még ki jön rá, de aki jár versenyre az tudja,hogy ilyenekre pihenten szabad csak menni!!!!!!!

Grolsch

Grolsch

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.323 hozzászólás
okay-okay 29 messze van
majd akkor nyilatkozom
De ha elhiszem neked, hogy te sem gyúrtál, akkor ok:D
De én elõre szóltam... hegynek fel megint ki fogok pukkadni mint múltkor, aztán majd sírhattok, hogy minek mentem el... ott fogok lógni a nyakatokon, mint egy kolonc :lol1:

sunset

sunset

törzsvendég

• fórumtag
  • 858 hozzászólás

Egyszerûen zavar a monti geometriája, a vastag gumi, hogy félek down hillezés közben egy szembe jövõ túrista csoprtba ütközünk... nem szeretem a meredek dombokat, amire még gyalog is alig jutok fel...

És vita lezárva... ne is próbáljatok gyõzködni, hogy naa nem úgy van az:stop:
Ez most nem a depi szöveg, csak tényállás felvázolás.

Én mióta Börzsöny túráról hazajöttem 1X ültem bringám és az is max 5km volt. Nem vagy lemaradva semmivel.
Én sem szeretem az ou-ást,mert nekem túl egyhangú és nincs benne semmi érdekes. de mégis ha olyan van akkor elmegyek aszfaltozni. A börzsönyi túra 132km-bõl 128-at aszfalton mentünk és ugyanúgy volt benne DH-s rész.65-70-nel gangoltunk rajta lefelé.......

Grolsch

Grolsch

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.323 hozzászólás
tényleg nem rossz dolog!
majd...
Ami késik az...nem pontos:D

sunset

sunset

törzsvendég

• fórumtag
  • 858 hozzászólás

:no: 50-55 km? Hehe többet nem húzol be a csõbe. A legutóbbi is így indult, aztán még most se hevertem ki :D
29-e még messze van. Nem nyilatkozom.
De asszem nem megyek... ez a terepezés (még) nem jön be...:hmmm:

Ne vedd azt a túrát alapul. Gyere el és rájössz,hogy nem is olyan rossz dolog a montizás.

Grolsch

Grolsch

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.323 hozzászólás
húha...nem akarok messzire vezetõ vitákba belefolyni.
Rájöttem, hogy a sár annyira nem is zavar, mert csak javul benne az ember technikája (a kosszal elõtte sem volt gondom)
Nem tudom pontosan megindokolni miért van ez. Egyszerûen zavar a monti geometriája, a vastag gumi, hogy félek down hillezés közben egy szembe jövõ túrista csoprtba ütközünk... nem szeretem a meredek dombokat, amire még gyalog is alig jutok fel...
Majd lassan adagolom magamnak. Ja meg nem akarok a társaság vasmacskája lenni, mert most hetente kb 1x tudok tekerni, mert egész nap a hüle diplomámat igazgatom... szóval kondi terén sem fejlõdtem a 2 héthez képest.

Ja amúgy mindenkinek a figyelmébe szeretném vésni, hogy én nem a montizásról tértem át országútra. Én 2004-ben vettem életem elsõ komoly bicóját (outit) mert elõtte csak sulibajáró cangám volt és ebbõl kifolyólag semmilyen sporttevékenységet nem végeztem kerékpáron. A montimat meg tavaly õsszel vettem, szóval friss az élmény,
anno nem vagyok terephez szokva, és a hideg futkos a hátamon (egyenlõre) amikor rá gondolok.
Inkább nyomok egy Leányfalu, Tata kört aszfalton

És vita lezárva... ne is próbáljatok gyõzködni, hogy naa nem úgy van az:stop:
Ez most nem a depi szöveg, csak tényállás felvázolás.

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.453 hozzászólás

Grolsch!!!
HA nincs sár, akkor jó tud lenni, ezt bizonyítja a szombati árvizes túra is...

Így igaz, de azért a szembeszelet is hanyagolhatnánk ha kérhetném.:)

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
Grolsch!!!
HA nincs sár, akkor jó tud lenni, ezt bizonyítja a szombati árvizes túra is...

Grolsch

Grolsch

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.323 hozzászólás

Ez igy kb 50-55Km, de van benne szint rendesen ha esetleg nem lenne elég Kamaraerdönél be lehet szurni +5 km-et és Törökbálintnál +10-et.

:no: 50-55 km? Hehe többet nem húzol be a csõbe. A legutóbbi is így indult, aztán még most se hevertem ki :D
29-e még messze van. Nem nyilatkozom.
De asszem nem megyek... ez a terepezés (még) nem jön be...:hmmm:

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.150 hozzászólás
Nekem a kedd biztos nem jó! A vasárnapban még nem vagyok biztos, de valszeg akkor is van program.

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
29én én meek Bécsbe a sulival, de a hétvége másik napja egészen jó lenne, persze nem kell Nektek hozzám igazodni, ezt nem várom el senkitõl!
Nah szal, ha megoldható, akkor én a hétvége másik napjára szvaznék, vagy esetleg most kedden??? Vagy a felnõttek már dolgoznak ekkor???

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.150 hozzászólás
Néztem vonatot, ami Tatabányáról jön:

9,05-kor indul 9,50-re van Bálinton, van rajta bicikliszálitási lehetöség a jegy 140Ft(diákal)

Mondjátok azt, hogy nem gondolok mindenre és hogy nem vagyok gyors:afro:

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.150 hozzászólás
Ja ha valakit érdekel és van térképe, akkor szivesen leirom, hogy milyen ösvényeken megyünk.

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.150 hozzászólás
Na csináltam utvonalat:

Törökbálint pályaudvar-Budaörs rendörség-KFKI-Normafa (kötelezö rétesezés)-Tündérhegy-Szépjuhászné-János hegy-Makkosmária-KFKI-Gazdagrét-Budaörsi reptér-Kamaraerdõ-Törökbálint

Ez igy kb 50-55Km, de van benne szint rendesen ha esetleg nem lenne elég Kamaraerdönél be lehet szurni +5 km-et és Törökbálintnál +10-et. Van benne aszfalt is, de azt probáltam ugy összeválogatni, hogy legyen bicikli ut, vagy kisforgalmu legyen ettöl független van pár hely, ahol nem lehet elkerülni a nagyforgalmi utakat, de az nem sok.

Ha valakinek bármi ellenvetése, vagy javaslata van szivesen fogadom.

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.453 hozzászólás
Én még nem tudom hogy megyek-e? Egyelõre nem tûnik rossznak az idõpont. Azt hiszem arra a hétvégére nincs semmi programom.:)

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.150 hozzászólás
Ja mondjuk, ha othon lennék, akkor fel is nézhetnék, de mélozom.