Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Komárom-Esztergom megye bringásai ide!

- - - - -

• Please log in to reply
21661 replies to this topic

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
Nem különcködöm!!!
Különben meg késõn szóltatok, de egy másik topicból szeretném idézni Endroo hozzászólását, ha megengeditek, meg ha nem is, ez már marad! :D

NNah szal így szól a bejegyzés!!
"Augusztus 9-én szerdán délelõtt szabaddá tudom tenni magamat..."
Nem pontos az idézés, de a lényeg érthetõ belõle (vagyis nagyon remélem)
Bocsi Endroo, h. elcsentem a bejegyzésedet!

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,671 posts
MX?Hogyaf*szba?Neked csak most lesz infód utánam!:D
"Hogy soha többet ne fordulhasson elõ veled,hogy egy kapcsolatban elfogy a színes ceruzád! ":)

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,453 posts
Én sajnos nem tudok menni CM-re, de aki megy az majd meséljen.:)

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,671 posts
Én megyek 22.-én a Critical Mass-ra!

Huligan!

Nincs harag,de nem is tudom,elmehetnél moderátornak.Nem tudom miért,de a legtöbb valakihez intézett üzeneted hangulatát olyan kioktatóan olvasom.Nem tudom miért van ez.Ugye emlékszel még a Split-i topicban történtekre?
Igazat csak akkor adnék neked arra a hozzászólásodra,ha csak 2-3fõ menne egy ilyen KALANDOS túrára.De remélem te is belátod hogy ha 10-nél több fõ megy,akkor kell már orvosi kocsi,kísérõkocsi,és egy szervízkocsi.
Na de ne menjünk bele,Nincs vita,BÉKE VAN!Semmi harag,mert miért lenne?
"Hogy soha többet ne fordulhasson elõ veled,hogy egy kapcsolatban elfogy a színes ceruzád! ":)

sunset

sunset

törzsvendég

• fórumtag
  • 858 posts
Meg jönne Grolsch és Mx is.
Szláj szokásához híven különcködik, Schnell meg magán kívül lesz.

Hotmaat:
Szerintem ide a budai hegyekbe egy két embert még össze tudok szedni. meglesz a társaság...
A legfõbb cél, hogy mindig célba érj!!
A Gödöllöi Yeti www.rmkse.hu
:love: Betty :love:

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,150 posts
Közbe rájöttem, hogy 22 az CM nem szóltam :) Na most akkor ki lenne 29-re? Vagy rakjuk át vagy mi legyen, mert eddig ugy tünik, hogy csak ketten mennénk Sunset-el.

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,150 posts
Na most akkor arról van szó, hogy a 29-ét szervezzük át 22-re vagy mi?
Grolsh te meg nehogy már ne gyere, mert akkor a többiek engem agyon fognak alázni és az nem lenne tul vicces.

Egyébként nézte valaki az utvonalat?

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts

Közületek, 22.-én jön valaki??????

22én ha egy túra lesz, akkor én ott tudok lenni!!! NEkem egészen jó a 22-e szombat :)

huligan67

huligan67

vendég

• fórumtag
  • 59 posts
Privát üzenetedre reagálva:
-érdemes meggondolni mielõtt elküldesz egy hozzászólást
-nem érdemes káromkodni egy fórumon sem
-érdemes megfogadni tapasztaltabb barátaid tanácsát
-nem érdemes sem a rendszert, sem másokat szidni lustaságod miatt
-érdemes tanulni 17 évesen, mert 27 évesen még nehezebb
-nem érdemes feladni ilyen könnyen
-érdemes tanulni, mert a tanult emberek kevesebb munkával több pénzt keresnek és így jobb bicóval több idõt tölthetnek kedvenc sportjukkal
Remélem nincs harag!
és ne feledd, hogy a szél a legjobb edzõtárs.
"Az úton elindulni nehéz és nem végig menni."

sunset

sunset

törzsvendég

• fórumtag
  • 858 posts
Közületek, 22.-én jön valaki??????

sunset

sunset

törzsvendég

• fórumtag
  • 858 posts

Aztán kapd össze magad, mert lemaradsz. A hét végén mindkét nap tekertem/tekertünk.:D

Most betegácsiba nyomom péntek este óta az ágyat, de csüt-pénteken megyek tekerni idõjárástõl függtelenül terepre, vagy aszfaltra.

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts

Abszolút nem egyoldalú! Nem csak a négykerekeseké az aszfalt. Azért mert õk vannak egyenlõre többen, az abszolút nem azt jelenti, hogy minden csak õ értük készül. Ezért mutatjuk meg mi is magunkat.
Van egy motoros kollegám, akik ugyanilyen módon próbálják meg magukra felhívni a figyelmet. Õk minden hónapban mennek csak kevesebben.

Õ rájuk,illetve ránk is ugyanúgy pikkelnek a 4kerekû beszükûlt agyúak.
Nem kell figyelembe venni. Egy évbe 2 napot kibirhatnak igazán......

Aztán kapd össze magad, mert lemaradsz. A hét végén mindkét nap tekertem/tekertünk.:D

sunset

sunset

törzsvendég

• fórumtag
  • 858 posts
Abszolút nem egyoldalú! Nem csak a négykerekeseké az aszfalt. Azért mert õk vannak egyenlõre többen, az abszolút nem azt jelenti, hogy minden csak õ értük készül. Ezért mutatjuk meg mi is magunkat.
Van egy motoros kollegám, akik ugyanilyen módon próbálják meg magukra felhívni a figyelmet. Õk minden hónapban mennek csak kevesebben.

Õ rájuk,illetve ránk is ugyanúgy pikkelnek a 4kerekû beszükûlt agyúak.
Nem kell figyelembe venni. Egy évbe 2 napot kibirhatnak igazán......

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts
Nem. Van elmozdulás pozitív irányba.

Link: Az MKSZ elnöke EIsenkrammer Károly a napokban az alábbi levelet jutatta el szerkesztõségünkbe, melyet most szeretnénk megosztani veletek.

Kedves Sporttársak!

Mint bizonyára a médiából ti is értesültetek, Kóka János gazdasági és közlekedési miniszter kerékpárügyi miniszteri biztost nevezett ki Bodor Ádám személyében.

Bodor Ádám feladata, hogy együttmûködõ partnerek bevonásával összeállítson egy olyan átfogó tervet, amely megoldási javaslatokat tartalmaz a teljes magyar kerékpáros társadalom számára fontos kérdésekre. A tét nagy, hiszen ilyen magas szinten még soha nem foglalkoztak a problémáinkkal! Érdemes most ezt a lehetõséget kihasználni, és minden lehetséges módon együttmûködni a miniszteri biztossal annak érdekében, hogy az általánosan vett kerékpáros ügyön belül a sport is helyet kapjon. Erre egyébként most minden esélyünk megvan, hiszen Bodor Ádám és közvetlen segítõi számára egyértelmû, hogy a kerékpársport (versenysport és hobbisport) a kerékpáros oktatás, a magas szintû egyesületi élet nagy mértékben járul hozzá a összkerékpáros ügy sikeréhez. Hiszen azért ne felejtsük el, hogy a mi általunk ismert és szeretett kerékpársport mellett azért még számos megoldatlan kerékpáros probléma van Magyarországon: a kerékpárutak építésétõl a kresz oktatáson át a kerékpáros turizmusig...

2005. november 22-én a Magyar Kerékpáros Klub szervezésében, egy civil fórum keretében Bodor Ádám találkozott számos hazai kerékpáros szervezet, érdekképviselet, gyártó és forgalmazó képviselõivel. A megbeszélés emlékeztetõjét csatoltam levelemhez, amelyben igyekeztünk felvázolni az elõttünk álló feladatokat. A javaslatokat, feladatokat öt nagy csoportba foglaltuk:

- turizmus

- sport, rekreáció

- kerékpáripar és kapcsolódó szolgáltatások

- oktatás, HR, PR, marketing

- közlekedés

A fenti öt munkacsoport élére egyben vezetõket is választottunk a civil fórumon. A sporttal és rekreációval foglalkozó munkacsoport élére én kerültem. (Talán azért, mert a teremben tartózkodók közül kevesen mentek 5 percen belül 4 km-t :)

Ezúton kérem fel a Tisztelt Kerékpáros Sporttársakat, hogy gondoljátok végig, hogy mit tudtok hozzátenni ahhoz, hogy a kerékpársport ügyét egy átfogó és kristálytiszta, érthetõ és átlátható koncepció mentén Bodor Ádám segítségével fel tudjuk vázolni az érintett minisztériumok felé.

Aki úgy érzi, hogy ötleteivel, munkájával tudja segíteni a kerékpársport-rekreáció munkacsoportot, az kérem, hogy e-mailben jelezze nálam. Két héten belül egy egyeztetõ fórumot tartunk ebben a témában.

A jelentkezéseket az eisenkrammer@cycling.hu címre várom.

Ezt a levelet bátran továbbküldhetitek olyan ismerõsöknek, barátoknak, akik érintettek lehetnek ebben a témában. Kérem, hogy jelen levelet a szakági képviselõk juttassák el az egyesületekhez is.

Várom a jelentkezéseket!

Üdvözlettel,

Eisenkrammer Károly

elnök

Magyar Kerékpársportok Szövetsége

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,671 posts
Na ittvagyok!

Nekem nem jó a 29,mert pécsen leszek akkor már!

Grolsch,ha a rádióban fikáznak,had szóljon,de elém ne kerüljön az az illetõ aki ilyet mond egy bringásra!

Jah,és lásd úgy a felvonulás lényegét,hogy legalább azon az 1 napon tudomást vesznek rólunk!!!

Grolsch

Grolsch

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,323 posts
igen, de ez nem egyoldalú?
Legyél te is szerencse csomag! :icon_bigg

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts

Hú emlékszetek tavaly mekkora balhé volt a CM miatt?
Hogy a Sláger Rádióban a Bumerángosok hogy kifikázták a bicósokat? Nagyon undorító volt!

Azon gondolkodtam, hogy mi értelme van a felvonulásnak? Odamegy atomsok bicós, megmutatja magát, aztán másnapra mindenki elfelejti (a bicósokat kivéve)
Tényleg elér vamit egyáltalán a felvonulás?
Nem olyan ez, mint a meleg felvonulás? Attól nem nõ a tolerancia, hogy megmutatják magukat.
De ha csak a buliról, meg az egymásra találásról szól a dolog akkor rendben van, de hogy a fejekben nem billen tõle helyre semmi szerintem az is biztos...:(

Nem osztom a véleményed, mert a tavalyi CM óta volt már több hasonló felvonulás, és egyre szervezettebb a kerékpáros társadalom.

Grolsch

Grolsch

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,323 posts
Hú emlékszetek tavaly mekkora balhé volt a CM miatt?
Hogy a Sláger Rádióban a Bumerángosok hogy kifikázták a bicósokat? Nagyon undorító volt!

Azon gondolkodtam, hogy mi értelme van a felvonulásnak? Odamegy atomsok bicós, megmutatja magát, aztán másnapra mindenki elfelejti (a bicósokat kivéve)
Tényleg elér vamit egyáltalán a felvonulás?
Nem olyan ez, mint a meleg felvonulás? Attól nem nõ a tolerancia, hogy megmutatják magukat.
De ha csak a buliról, meg az egymásra találásról szól a dolog akkor rendben van, de hogy a fejekben nem billen tõle helyre semmi szerintem az is biztos...:(
Legyél te is szerencse csomag! :icon_bigg

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts
Különbözõ csoportokban leszünk egy páran. XVII.ker., Ti, DH-s arcok, Bikemag Team.

sunset

sunset

törzsvendég

• fórumtag
  • 858 posts

22-én CM

Szió!

Részemrõl gazdagítjuk a tömeget 7-ed magammal a környékrõl