Húú tényleg Szilárd!
Te milyen figyelmes vagy!
Igyekszik az ember....
Húú tényleg Szilárd!
Te milyen figyelmes vagy!
A különbség annyi hogy Kelenföldre a gyors kb30 a személy kb60 perc alatt ér be a Délibe a személy 70 a Keletibe a gyors kb58 perc alatt ér be, tehát a gyors megkerüi a fél várost. Ugyanannyiba kerül mind akettõ ami kb egy 1000-es odavissza bringástul. Ja és a személyen 99% hogy van bringaszállító és nem kell a peronon a bringád mellet ácsorognod PestigÉn maradok a személyvonatnál.Mivel jobb a gyorsvonat?(jó azért nyávogok mert kevés a zsém nagyon)Mennyi lenne a gyorsvonat diák+kerékpár számára?Ja oda vissza útra.
Ahova mi megyünk az a Millenáris Kerékpárpálya, Velodrome ami a Kisstadionnál van a Pesti oldalon, a Keletitõl egy láncszemhajításnyira, a Népstadion (jelenleg Puskás Ferenc Stadion) mellett. Ha gondoljátok talizhatunk a Keletibe és együtt átgurulunk a Hõsök terére.
Nono! Nem keverni a két Millenárist. Amirõl te beszélsz az a Millenáris Park (volt GANZ gyár) a mamutok mögött Budán (gyárat bezárták és a pénzünkbõl kiállítást csináltak belõle, aminek persze semmi köze a régi, híres magyar iparhoz). Ahova mi megyünk az a Millenáris Kerékpárpálya, Velodrome ami a Kisstadionnál van a Pesti oldalon, a Keletitõl egy láncszemhajításnyira, a Népstadion (jelenleg Puskás Ferenc Stadion) mellett. Ha gondoljátok talizhatunk a Keletibe és együtt átgurulunk a Hõsök terére.Rákerestem Góglén és jééé.Ha jól tudom itt van a csodák palotája is!Vagy tévedek?De minden esetre kell küzdeni érte!Odaláncolom magam majd egy oszlophoz BICIKLILÁNCCAL! LOL
"A kerékpáros nem az autós ellensége, hanem olyan autós, aki már megtette az elsõ lépést a jó irányba!"(Karlovitz K.)
Rákosmente KerekSE;
Dehogy is vagy irritáló!Nagyon csíplek én például!Most komolyan nekem mindeni beszól! csoda, hogy ilyen lett a lelki világom? Szeintetek a fejem irritáló, vagy azért, mert ilyen pici vagyok el akarnak nyomni??
Tudod ez szerintem ugy van, hogy a ilyen "kemény" gyerekek elöbb beszolnak 1 kissebb lánynak, mint mondjuk 1 90Kg emberkének. Ugy érzik, hogy te ugyse fogsz vissza szolni meg minden.
Finja gyerek csaj,ha nem baj.
Szerintem is jöhetne.Megkérdem majd.