Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Komárom-Esztergom megye bringásai ide!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
21661 hozzászólás a témában

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.671 hozzászólás
Hát tudod mikor tankolnék meg egy autót?Lelocsolnám aztán felgyujtanám,a köcsög paraszt tuningosokéval kezdeném.jah és mielött a motorosokról is megfeledkeznék...hehe!

Mindegyiket elküldeném a tudodhova!...Az elsõ kerékpárboltba! :D
"Hogy soha többet ne fordulhasson elõ veled,hogy egy kapcsolatban elfogy a színes ceruzád! ":)

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
Ez a hely egy nagy piros téglás házban van, az egyik felekenyérgyár közont, a másik fele ez a hely... menny el ingyenes, káros nem származik belõle..
VAgy legyél benzinkutas, most a fiatalok között divat szakma :D
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi...":)

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.671 hozzászólás
semmi nem érdekel,csak apum hajt hogy menjek el,mert állítólag fontos!
"Hogy soha többet ne fordulhasson elõ veled,hogy egy kapcsolatban elfogy a színes ceruzád! ":)

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
A munkaügyi hivatal a Népház mellett van, a Népház és a fõút keresztezõdése között van, a buszmegtõl a keresztezõdés felé, ki vna rá írva 72es betûkkel... Bringát nem tom le lehet-e rakni...
Azt nem tom, h. hogyan mûködik a munkaerõ közvetítés, de majd elmondják...
(jah itt vannak kedvezményes állás kitanulós kurzusok is... )

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.671 hozzászólás
Most hogy mondod hogy nehéz volt hazaszenvedned magad,eszembe jutott hogy még nem éheztem el idén úgy igazán.Na majd ha kialudtam magam sort kerítek rá.

Tudja valaki hogy hol van a munkaügyi hivatal?Illetve ha bejelentkezem akkor csak kapok egy azonosítószámot aztán viszlát?

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
Tegnap nagyon jól ment a téma, 2 Tata meg se kottyant, pedig toltam neki rendesen, utána egy Turul oda se felszenvedtem magam, bezzeg ma alig bírtam hazaszenvedni magam... :(

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.671 hozzászólás
Tom!Már csak azért is nézem idén,mert a fodrászom fia(8éves) nem értette hogy miért nem nézem a vb-t idén.Még múlthéten kérdezte, mikor a boltbol hazafelé befogtak arra hogy rugjam vissza neki a labdát.10perc passzolgatásba úgy megfájdult a lábfejem...Látszik nem az én sportom. :)

Én is hulla vagyok,pedig csak az öcsémmel voltam tekerni.Igaz 10perc 22másodpercet mentem gorbára.Megyek is aludni,mert a tésztát már megyûrtem az arcomba.

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
húú de kinyirt a mai 30as, pedíg csak öröm tekerés volt, tehát nem zúgattunk, és egy országútist sem fogtunk be, mint tagnap egy meridás csajszit, szegény szzélárnyékát kihasználtuk, majd az egyenesben elzúgattunk mellette...
Innen is üdvözlöm a szõke hajú szora szettes kék meridás csajszit! :)

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.150 hozzászólás
Én se szooktam túl gyakran focit nézni, de a VB-t mindig megnézem 4 évente.
Bánhatjátok, hogy nem néztétek végig, mert ez volt eddig a VB legjobb mecse.

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
én már fél 10kor aludtam... 4:50kor keltem, tehát én nem nézekl vb-t.... :)

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.671 hozzászólás
Na de mennyire fel voltak készülve a németek?Szó szerint nem néztem!Csak odapillantottam mikor már a fülesben(nagy bumszli fejhalgató) bömbölõ zenét is túlharsogta a kommentár.

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.150 hozzászólás
Na mi van mégis nézed azt a "hülye focit"? Tegnap ez a meccs iszonyat jó volt kár, hogy nyertek a németek, szerintem megérdemelték volna a lengyelek a döntetlent, bár a végén sokkal jobbak voltak a németek.

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.671 hozzászólás
:mmraise:Góóóóóóóóóóóóól!!!!!!!!!!!!!!!! :mmraise:

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.671 hozzászólás
Gratula mindenkinek!:clap:

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
Nem volna rossz a napsütés, mert bringával megyek...
Húúúú ma meló után 2x kimentem Tatára, majd fel 11 perc alatt a Turulra, ez úgy egy 50-55 km (Hotmaat kedvéért!) és ami a leghontosabb, h. jól esett :D

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.150 hozzászólás

RÁjöttem nekem sem jó, emrt kerti partyra vok hivatalos, csak kiment a fejembõl, akkor 2 hét múlva talán, de ez mé kiderül... :)

Reméljük az idõ is :D

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
RÁjöttem nekem sem jó, emrt kerti partyra vok hivatalos, csak kiment a fejembõl, akkor 2 hét múlva talán, de ez mé kiderül... :)

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.150 hozzászólás
Nekem sincsenek már vizsgáim, csak 1 szigorlatom jövö pénteken, ugyhogy a mostani hétvége nem jó, de a következöre összehozhatnánk valamit ugy se ültem már bringán vagy 2 hete:( Aztán az is lehet, ha nem tudok felkészülni rendesen a szigorlatra, hogy nem megyek, csak valamikor nyáron, de ez ugyis csak jövöhéten derül ki.

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
Hát néhány hónapra igen...
Hotmaat hogy állsz a vizsgáiddal? Egy tekerés vmikor a rétesárus felé?? NA lécci!!!
nekem a szombat egészenm jó lenne!

Grolsch

Grolsch

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.323 hozzászólás
Gartula Szláj!
Akkor már te is végeztél, mi?
Legyél te is szerencse csomag! :icon_bigg