Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Komárom-Esztergom megye bringásai ide!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
21661 hozzászólás a témában

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.453 hozzászólás
Boldog Névnapot Anett!:clap:

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.671 hozzászólás
Most mit tegyek?
Futárnak nem mehetek(elméletileg,mert apum nem komázza a dolgot)
De ha futár nem lehet akkor inkább ülnék a picsámon egy kamionba és csak a gázt kéne tolnom neki és szelni a kilómétereket.
Néztem a neten egyéb tanfolyamokat.Találtam is egy csomót,de egyik sem fog meg.Pl.:Könnyûgépkezelõ,nehézgépkezelõ,kõmûves,asztalos,stb.
Apum is itt ült mellettem és mondta nézzem meg az asztalost hogy mi hogy mennyi és hány féléves a képzés,de most akkor nem mindegy hogy budapesti szmogot szívom vagy a fa lap kettévágásakor keletkezõ port?
"Hogy soha többet ne fordulhasson elõ veled,hogy egy kapcsolatban elfogy a színes ceruzád! ":)

Grolsch

Grolsch

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.323 hozzászólás
Óóó! Köszönöm a köszöntõket!!! :cheers:
Erre holnap iszok!!
Legyél te is szerencse csomag! :icon_bigg

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
Anett boldog névnapot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi...":)

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.150 hozzászólás
Boldogságos névnapot Anett

Ma volt az utcso vizsgám és 4-es lett:D
Mostmár csak 1 szigorlatom van hátra és ismét szabad ember vok

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.671 hozzászólás
HohóóóÓ,BULI VAN FIÚK!

:clap: BOLDOG NÉVNAPOT ANETT :clap:

:impra:
"Hogy soha többet ne fordulhasson elõ veled,hogy egy kapcsolatban elfogy a színes ceruzád! ":)

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.671 hozzászólás
Kifogástalanul viselkedem velük!Csak magamba mormogok mindig ezekért.És nem erre leszek kényszerülve!Futár lezsek és élvezetbõl csinálom,nem kényszerbõl.
Na megyek tekerek egy nagyot.

Üdvke!

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.150 hozzászólás

Nemszámít!Akkor sem fogom nyalni 12 évesek seggét,akik csak vannak a BMX-jükön,mivel ugrani már nem tud vele csak faralni,de azt magas szinten! :D
Végülis mindegy,csak jöjjenek,ebbõl él a bolt!

Pedig téged pont ezért tartanak. Azzal, hogy abbahagyod a sulit egész életedre erre kényszeritetted magad, ugyhogy jobb, ha hozzászoksz. Mellesleg a 12 évesek egyszer felnönek, és ha meg vannak veled vagy a boltal elégedve akkor visszamennek és pénzt költenek. Ja de nem is kell felnöniük elég ha szülinapjuk lesz, és elrángatják anyut-aput, hogy vegyenek bicot. Ugyhogy jól gondold meg, hogy hogyan viselkedsz ezekkel a kölkökkel, mert visszaüthet. Emlékezz csak vissza, hogy amikor kicsi voltál te is mennyire utáltad, ha a felnöttek lenéztek valamiért.
Ja egyébként én se tudtam 12 évesen belsöt cserélni meg lehet vetni érte:p

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.671 hozzászólás
Nemszámít!Akkor sem fogom nyalni 12 évesek seggét,akik csak vannak a BMX-jükön,mivel ugrani már nem tud vele csak faralni,de azt magas szinten! :D
Végülis mindegy,csak jöjjenek,ebbõl él a bolt!

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
Igaza van Anettnek (az olvasók kedvéért Grolsch!) én is így csinálom, ha elégedett vagyok, csak a szüleimnek, ha elégedetlen vagyok, akkor mindenkinek :D

Grolsch

Grolsch

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.323 hozzászólás
"az elégedd vevõ 3 embernek mondja el ha elégedett volt egy bolttal/szolgáltatással... Egy elégedetlen 10 embernek panaszkodik!"

Ezek az arányok! Szóval csak mosolyra fel! :)

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.671 hozzászólás

mi az a peg?

nem parasztok, csak csorgatják a nyálukat! :D
Te meg ha eladó vagy ki kell nyalnod a popójukat mert a vevõ elégedettség nagyon fontos! még ha nem vesznek semmit akkor is ;)

Jó,kész,elég,feladom!Nem fogok veled errõl vitázni ahogy te sem politizálsz velem még priviben sem.

Grolsch

Grolsch

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.323 hozzászólás
Hú köszi Leslie!
És ebbe bele kell nyúlni egy olyan hosszú izével, aminek hatszögletû a vége? Az csõkulcs?

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás

mi az a peg?

Feltöltött kép

;)
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

Grolsch

Grolsch

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.323 hozzászólás
mi az a peg?

nem parasztok, csak csorgatják a nyálukat! :D
Te meg ha eladó vagy ki kell nyalnod a popójukat mert a vevõ elégedettség nagyon fontos! még ha nem vesznek semmit akkor is ;)

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.671 hozzászólás
Nem,nem csak outisok járnak!Montikat is osztogatunk megfelelõ cash ellenében! :)
Mit mondjak meg,mikor azt se tudja mi az a víz!Ezek parasztok!sokszor bejönnek,körülnéznek,kérdezgetnek dolgokat mi mennyi és megnézheti-e aztán mikor ki van pakolva amár minden a pultra õk kijelentik hogy "köszönjük,csak nézelõdni voltunk,majd a jövõhéten megveszem".Már hetek óta veszik! :D

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
Gumikesztyû :D :D
Amúgy mondd meg nekik, h. elõbb mossa le, azután jöhet szervizelni...
AMúgy a Béla királyon voltál??
Oda nem csak oútisok járnak???

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.671 hozzászólás
Hogyan?Ha fent van a peg akkor csõkulcs kell hozzá,de puhányak így ha lenne se tudnák meglazítani,mert csipszen élnek.Továbbá kell egy 10es villáskulcsocska is hogy azt a csavart ki tudja csavarni mindkét oldalt amivel egyenesbe tudod tenni a kereket.Jah és koszos lenne a kezük,mivel az autómosó szolgáltatásait a kerékpájukkal szemben nem ismerik! Így a szervízes szopik :)

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
Anett!
Nekem jó lenne, ha 10 ropiért odaadná.. :D
HA mostantól nem költenék, akkor is csak augusztusra lenne pénzem, szal nem veszek colnagot :D
Elég szomorú, pedig még én is meg tudom csinálni.... :D

Grolsch

Grolsch

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.323 hozzászólás

Nemsokkal,de ma valahogy már elegem lett a BMX-ekbõl!!!:D
Egész nap BMX-et szereltem,mert szegények defektet kapnak.
:

Ehh!
Nem tudnak a BMX-esek defektet javítani?