Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Komárom-Esztergom megye bringásai ide!

- - - - -

• Please log in to reply
21661 replies to this topic

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
Elmentem a cbá-ba venni szalonnát a mai kerti partyra és ebbe a fülledt melegben csak nyomtam magamba a vizet, mint állat, nem volt olyan jó tekerni ma, mint tegnap...
Amúgy meg nem tudok egy nap 300 km-t tekerni, majd nyár végén :D
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi...":)

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,150 posts
Még mindig jobban jártál én most indulok családi pofavizitre:(

Meg ha olyan jó neki akkor mértnem mentél vele hisz hivott:P

Grolsch

Grolsch

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,323 posts
punnyadsz?
Ne punnyadj tök jó idõ van!
Legyél te is szerencse csomag! :icon_bigg

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
SchnellT már valahol messze jár fél 6óta... Vajon leért már?
De jó neki én meg itt punnyadok a panelban... :(

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,671 posts
Országutival gyorsabb,de 3belsõ már neházlenne a hátamnak,meg túrázni montival kell! :)
5:30kor indulok aki el akar kísérni bokodig vagy akár mórig az jöjjön a kórházhoz reggel fél 6ra. Bár gondolom alszotok mint a tej! Készen vagyok...bekötöttem a hátsó váltó karját is,mert az ócsó shimano markolatváltó tönkre ment egyszerre mind a kettõben eltörött valami pöcök.
Megyek aludni,sziasztok!
"Hogy soha többet ne fordulhasson elõ veled,hogy egy kapcsolatban elfogy a színes ceruzád! ":)

Grolsch

Grolsch

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,323 posts
Schnell!

montival mész? Ilyen hosszú útra nem lenne jobb az outi?
Legyél te is szerencse csomag! :icon_bigg

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
300 km??????????????????
Majd lélekben veled leszek, néha képzeld oda tekeréshez, h. nyávogok a sár és a víz miatt :D

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,453 posts

Nah holnapi útra készen állok.Kaptam kölcsönbe csomagtartót és táskát rá,be is pakoltam.

Hova mész?
Bocsi leesett. Úgy látszik ma nem vagyok a toppon.:)

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,671 posts
Megtaláltam és informálódtam is a csajnál.
Nah holnapi útra készen állok.Kaptam kölcsönbe csomagtartót és táskát rá,be is pakoltam.
"Hogy soha többet ne fordulhasson elõ veled,hogy egy kapcsolatban elfogy a színes ceruzád! ":)

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,453 posts

Schnelltamás!
Ha legközelebb hívlak telefonon akkor leszel szíves nem összevissza beszélni, hanem normálisan válaszolni, és mindenekelõtt megismerni, hogy én hívlak.:D

Tévedés. Az érintettektõl elnézést.

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,150 posts
Vasárnap lesz a napja. Mert szombat megyünk rokonozni:(

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
Hotmaat!
Miért nem tekersz Te is?? NEm hiszem el, h. nincsegy felesleges órád!

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,150 posts

MA is megvolt az adag, 2:55 az idõ, 24es az átlag és 73 km-t mért a haver enduro 8asa...
A kör megegyezik az I: Árvizes túránk útvonalával, csak végig beton volt, vagyis Tatabánya-Vértesszõsl-TAta-Tata-Agostyán-Tardos-SÜttõ-Neszmély-Dunaalamás-Tata-Vértesszõlõs-Tatabánya
SchnellTamás!
Meglett a melóügyi központ?

Mostmár nagyon utálok mindenkit. Itt ecsetelitek, hogy milyen jokat tekertek én meg itt punnyadok a szobában:mad:

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
MA is megvolt az adag, 2:55 az idõ, 24es az átlag és 73 km-t mért a haver enduro 8asa...
A kör megegyezik az I: Árvizes túránk útvonalával, csak végig beton volt, vagyis Tatabánya-Vértesszõsl-TAta-Tata-Agostyán-Tardos-SÜttõ-Neszmély-Dunaalamás-Tata-Vértesszõlõs-Tatabánya
SchnellTamás!
Meglett a melóügyi központ?

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,453 posts
Schnelltamás!
Ha legközelebb hívlak telefonon akkor leszel szíves nem összevissza beszélni, hanem normálisan válaszolni, és mindenekelõtt megismerni, hogy én hívlak.:D

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,671 posts
Hülye kérdésnek hangzik,de ilyenkor mit kell tenni?Ha hívom a rendõrség számát akkor a legközelebbi(jelen esetben az Esztergom)rendõrséget kapcsolja?

havlik

havlik

újonc

• fórumtag
  • 1 posts
Kedves bringás kollégák!

Azért írok nektek, mert a segítségeteket szertném kérni!
2005 decemberében ellopták a versenybringámat innen, Fehérvárról.
Teganp azonban az egyik csapattársam látta a gépet esztergomban.
Egy kék-szürke Giant OCR. Feltûnõ rajta, hogy egyik szállításkor megsérült a vázon a "G", illetve a "T" betû. A szett az full Tiagra volt. Elsõ alkalommal, amikor mentem vele rögtön fel is avattam egy eséssel, aminek a következtében bal oldalon hátul kicsit ki van szakdva a nyereg.
Egy idõs bácsi ült rajta, nem mondom, hogy õ vitte el, de segíthetne elõkeríteni a tetteseket.

Kérlek, írjatok e-mailt, küldök róla képet.
Segítségeteket elõre is köszönöm: Havlik Barnabás

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,671 posts
Szóval nem baj hogy már 18 vagyok?Huh,azt hittem én is öregítem a csapatot!:D
Lassan nyugdíj!Mi az a 45 év kb. :)
Huh lehet holnap lenézek Konatalira.Már feltettem az 1.5ös slick külsõimet.Jííípííí.Jön valaki még a 300km oda-vissza útra?

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,150 posts

Üdv mindenkinek ... kissé sok a maló mostanság úgyhogy 2 heti adagot kellett most visszaolvasnom sebtében (kb 250 bejegyzés) ... mivel sok idõm nem volt rá így csak nagyon felületesen sikeredett ...

elösször is mindenkinek bódóg névnapot így utólag (mert volt 1-2 ha jól olvastam) és grat mindenkinek a vizsgáért és egyébb tanulmányi eredményeiért ...

olvastam még az elején (2 heti adag elején) hogy akartok menni a 24 órás versenyre ...
nos ... ha még van egy hely és nem szégyelnétek egy kissé elhízott (106 kg vagyok és 90 volt a versenysúlyom :D :D ) de lelkes bringást még bevenni a csapatba ... már ha még beférnék, akkor igérem hogy addigra kissé megedzem magam és fogyok kicsit ... de csak a kedvetekért!! :)

csak egy bibi lenne ... kissé emelném az átlagéletkort ...

nah megyek vissza dolgozni ... majd néha visszanézek még ...

páás

Már beneveztünk, de ha lehet modosítani, akkor szivesen beveszünk. Majd utánna érdeklödöm. Az meg hogy emelnéd az átlagéletkort nem gáz, mert ugyis vegyes csapatban indulunk, és ott nem számit.

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,653 posts
  • LocationCsömör
Üdv mindenkinek ... kissé sok a maló mostanság úgyhogy 2 heti adagot kellett most visszaolvasnom sebtében (kb 250 bejegyzés) ... mivel sok idõm nem volt rá így csak nagyon felületesen sikeredett ...

elösször is mindenkinek bódóg névnapot így utólag (mert volt 1-2 ha jól olvastam) és grat mindenkinek a vizsgáért és egyébb tanulmányi eredményeiért ...

olvastam még az elején (2 heti adag elején) hogy akartok menni a 24 órás versenyre ...
nos ... ha még van egy hely és nem szégyelnétek egy kissé elhízott (106 kg vagyok és 90 volt a versenysúlyom :D :D ) de lelkes bringást még bevenni a csapatba ... már ha még beférnék, akkor igérem hogy addigra kissé megedzem magam és fogyok kicsit ... de csak a kedvetekért!! :)

csak egy bibi lenne ... kissé emelném az átlagéletkort ...

nah megyek vissza dolgozni ... majd néha visszanézek még ...

páás
Mert tekerni jó!