Aztán jó tekerést Cseszneken, ha mész, és ha lehet ne gázolj halálra ártatlan kisgyerekeket:D:D
én mostan mennék is...pá
Good night.hey ma fél 6kor keltem:D
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Komárom-Esztergom megye bringásai ide!
Indította
schnellthomas
, 2005. április 13. 10:50
Írta 2006. július 23. - 21:00
Írta 2006. július 23. - 20:54
ezekkel nem kell foglalkozni, meg azzal sem, amikor bejön a sávközepébe a tisztelt állampolgár és ott megáll, én 35tel lájt hátszélben döngetek szokásomhz híven és kérdõen nézek, nem mutogatok csak nézek és anyázni kezd, nnah ezekkel sem kell foglalkozni, cska el kell könyvelni hülyének... ...
de hát kár húzni a témát, most volt a naplóban, sok hülyét találtak...
SchnellTomi itt a leendõ bicód
http://apro.bikemag....ct=22524&cat=56
de hát kár húzni a témát, most volt a naplóban, sok hülyét találtak...
SchnellTomi itt a leendõ bicód
http://apro.bikemag....ct=22524&cat=56
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi..."
Írta 2006. július 23. - 20:52
...besoroltunk a kanyarodó sávba, aztán valami tahó meg a képünkbe üvölt, hogy nem ebben a sávban kéne mennünk...
talán nincs tisztában a kresszszel
meg amikor éppen nézegetem a bokrokat az út mellett és beleordít csak úgy viccbõl a pofámba...
... ...
talán nincs tisztában a kresszszel
meg amikor éppen nézegetem a bokrokat az út mellett és beleordít csak úgy viccbõl a pofámba...
... ...
Írta 2006. július 23. - 20:47
fele fele arányban hibások az autósok és mi, csak az autósok nem tudják elfogadni, h. õk hibáztak, ebbõl van is sok enyhén fogalmazva nézeteltérés, vagyis mutogatás és anyázás... de hát amíg nekem van elsõbbségem és nem kapom meg, addíg nem érdekel, majd ha fordítva fog történni, akkor majd lehet csöndben maradok...
csütörtökön pereceltem utoljára, az eset pár oldallal elõrébb van
csütörtökön pereceltem utoljára, az eset pár oldallal elõrébb van
Írta 2006. július 23. - 20:43
legutóbb kb 2 éve perecõtem, amikoris fater belelökött az árokba és fékkar nélkül jöhettem haza...
amugy még senkit sem gázoltam halálra, meg velem se tették:)
ja. ezek a vének már csak ilyenek.de ez már nem ujság hogy valahogy mindíg a bicós a hibás
amugy még senkit sem gázoltam halálra, meg velem se tették:)
ja. ezek a vének már csak ilyenek.de ez már nem ujság hogy valahogy mindíg a bicós a hibás
Írta 2006. július 23. - 20:38
Csesznek, amúgy jó hely, csak az öreglányok maradiak, de hol nem?
Írta 2006. július 23. - 20:36
Írta 2006. július 23. - 20:33
nem a legjobb élmény ám, amikor fekszel a földön és bicaj rajtad van halott kerékkel és az összes falusi öreglány sztereoban nyomja a füledbe, h. én bezzeg megmondtam, majd le se szarjék a fejed, mindenki a HIBÁS kissráccal foglalkozik, h. szegény õ és átok én, meg se kérdezték mi van velem, végülis a könyökömbõl elég láthatóan ömlött a vér... nnah de ez már a múlt
Írta 2006. július 23. - 20:25
Hülye gyerek.biztos rosszkor rossz helyen volt.de szegény Te!én szívesen elgázolnék minden gyalogost, aki bicóúton vánszorog, amikor 50centire ott a járda!!!csak nem akarom kockára tenni az saját testi épségemet
Írta 2006. július 23. - 20:21
áhh nem csak összevarták a lábát, megordított vagy 3 napig (legalább megerõsödött a tüdeje...)
már biztos írtam, de a csepel széria szárnyasanya metszette fel a lábát, én meg egy szaltót dobtam a bicóval együtt, és a kerekem meghalt, szerencsére kaptam bele olyant, mert már nem igazán gyártják...
húú waze oda holnap elmegyek
már biztos írtam, de a csepel széria szárnyasanya metszette fel a lábát, én meg egy szaltót dobtam a bicóval együtt, és a kerekem meghalt, szerencsére kaptam bele olyant, mert már nem igazán gyártják...
húú waze oda holnap elmegyek
Írta 2006. július 23. - 20:18
És meghalt az a gyerek akit elcsaptál?
ja.a tó végiben, ilyen kavicsos környezetben vót a kút, de a hely csak úgy nyüzsgött a csövesektõl
ja.a tó végiben, ilyen kavicsos környezetben vót a kút, de a hely csak úgy nyüzsgött a csövesektõl
Írta 2006. július 23. - 20:11
bárcsak én lennék ilyen, hogyis mondjam õõõõõõõ laza (nálam mindig van kulcs mobil víz (1 kulacs, ami 30 km) és egy kis szõlõcukor vagy energiaszelet, attól függ, h. mi van otthon
a nemzetiségét sztem mindenki kitalálta volna, úgy is, h. nem írod ki
amúgy a tó körül vban 5 csap így hirtelen, ami eszembe jutott, van választék és mindegyiknél tuti nincs pedo bringás!
a nemzetiségét sztem mindenki kitalálta volna, úgy is, h. nem írod ki
amúgy a tó körül vban 5 csap így hirtelen, ami eszembe jutott, van választék és mindegyiknél tuti nincs pedo bringás!
Írta 2006. július 23. - 20:09
Jól írtad:leendõ kulacsommal, mivelhogy szokásomhoz híven semmi nem volt nálam, telefon se, only 1 kulcs+1zsepi.ezért is álltam meg egy kútnál ahol kezdõdött a story
hozzászokni meg nem igen akarok az ilyen mocskos kreténekhez.ja.ez egy fogatlan mocskos c...ny volt
hozzászokni meg nem igen akarok az ilyen mocskos kreténekhez.ja.ez egy fogatlan mocskos c...ny volt
Írta 2006. július 23. - 20:06
ez mindennapos a korodbeli lányoknál, ne csodálkozz, hanem szokj hozzá, vagy tegyél ellene, pölö locsold le a leendõ kulacsoddal
És egy kis visszaemlékezés!
Ma 2 éve csaptam el egy gyereket bicóval!
Ma 1 éve estem bicóval akkorát, h. 3 hétig feküdtem az ágyamon és gyógyulgattam!
Ma még semmi xtra nem történt velem! vagyis leégett a hátam
És egy kis visszaemlékezés!
Ma 2 éve csaptam el egy gyereket bicóval!
Ma 1 éve estem bicóval akkorát, h. 3 hétig feküdtem az ágyamon és gyógyulgattam!
Ma még semmi xtra nem történt velem! vagyis leégett a hátam
Írta 2006. július 23. - 20:02
Ma Tatán tóparton üldözõbe vett egy csöves megelözött és az út közepén letolta a gatyáját és közbe még fütyürészett utánam.
Ilyen emberek vannak?!
Ilyen emberek vannak?!
Írta 2006. július 23. - 18:46
jó el van nézve, de többször ne forduljon ám elõ
Írta 2006. július 23. - 18:45
Szoktam használni, csak ha linkelni akarsz a modosítással nekem valahogy elcsuszott azt azért nem azt használtam.
De kekec vagy
De kekec vagy
Írta 2006. július 23. - 18:36
Hotmaat!
Kérlek hasznld az "ezt módosítom" gombot!
Köszönettel KOsina Szilárd
nem rossz, bár így neten keresztül sajna nem látom a fényét
õõ most néztem a sprtaktiv.hu-t és már van konkurenciánk, két nevezett van az V. korcsoportben, úgy hogy már tuti, h. lesz hajtás és nem bográcsozunk...
Kérlek hasznld az "ezt módosítom" gombot!
Köszönettel KOsina Szilárd
nem rossz, bár így neten keresztül sajna nem látom a fényét
õõ most néztem a sprtaktiv.hu-t és már van konkurenciánk, két nevezett van az V. korcsoportben, úgy hogy már tuti, h. lesz hajtás és nem bográcsozunk...
Írta 2006. július 23. - 18:24
Írta 2006. július 23. - 18:21
Éjszakai tekerésben én is benne vagyok akár aug20.-án is.
Tudom, hogy jófej azért vagyok vele:)
Tudom, hogy jófej azért vagyok vele:)