Na itten vagyok énis ... Gázló 90-et túléltem kisebb apró bakikkal ... pl amikor veszprémben összeraktam a bringát és a nyerget beállítottam majd meghúztam a bilincset ... mit ad isten ... elrepedt a nyeregcsõbilincs!!!
nem tört el csak éppen elrepedt.
gyorsan telcsi (ez még pénteken volt) havernak hogy hozzanak már nekem olyat ha tudnak ... rövid egyeztetés után abban maradtunk hogy neki van valami olyasmilye de nem bizti hogy jó rá ... mondom nembaj, hozza el és max így jártam.
szombat reggel 7kor nevezés majd kb 7:20kor indulás (mivel ez TT volt így nem volt közös rajt, hanem 7:00-9:00 ig kellett elrajtolni)
az elsõ ellenörzõ pontnál észrevettem hogy kicsit alacsony a nyereg ... szerszám elõ majd szerelés ... miután végeztem megyek tovább és érzem hogy alacsony megint a nyereg ... megáll feljebbhúz (mert lejebb ment sajna) és most megpróbáltam kicsit erõsebben meghúzni ... na itt volt a baj, ugyanis a bilincs azt mondta hogy NYEKK ... és sz@rrá tört ... pfff mondom magamban ez f@sza ... mentem 3 kilcsit és kész ennyi ...
2ik ellenörzõpontig elcangáztam és ott felhívtam haverokat hogy mikor jönnek ... hááát most érnek be Veszprémbe ... mondom jó akkor siessenek mert eltörtem
gondoltam amíg ezek odaérnek hozzám addig megteszem a következõ szakaszt (kb 5km majdnem sík) amit talán triálos módban is megtudok tenni ... így is volt simán odaértem, bár kissé elfáradtam. Igaz hogy közben kaptam egy tekercs szigetelõ szalagot (nemtudom kitõl és hála érte), hogy ha esetleg rátekerem a nyeregcsõre akkor legálabb nem csúszik be ... így is tettem és tudtam is haladni tovább kb 1km-t, de sajna a szigetelõszalagos megoldás nem jöt be mert szépen lassan elengedett és ismét triálos módban kellett haladnom egészen az ellenörzõ pontig ... és a következõ majd másfél órát ott töltöttem amíg a haverok odaértek ... és láss csodát jó volt a bilincs amit hoztak, úgyhogy usgyi gyerünk tovább ... eddig a kb 10 km-es szakaszon vesztettem kb 2 órát ...
telt múlt az idõ ... dombon fel dombról le ... amikoris már a táv felénél tartottunk és mit ad isten ... úgy belémmart egy kib@szott bögöly hogy aszittem mentem hátraszaltóban fogok elhalálozni ... mondanom sem kell hogy annyira bedagadt meg kiterjedt a csípés hogy kb egy tenyérnyi az egész még most is és szerintem még legalább 1 hét mire lassan leapad ...
no mindegy ... menjünk tovább ... kb 1 -1:30 között értünk be Bakonybél-be ahonnan indult a túrának a legszemetebb és legkínzóbb szakasza ... elsõ hallásra nem vészes, mert kb 13km-en keresztül kell felmászni olyan 300-350 m magasságot ... NA DE!!! és itt a lényeg ... múrvás út ... az a jóóó mély fajta ... erdõn-mezõn keresztül, de erdõben árnyék = 0 ... ugyanis az út mellett a fák kb 20 méterre vannak az úttól!!! ... és akinek ez nem elég ... az még adja hozzá a Július végén tapasztalható délután 1 és 3 közötti perzselõ nap plazmaállapotú perzselését!!
szóval ez a szakasz kb 1,5 órásra nyúlott (ugyanis páran bementünk egy keresztezõdésbe a fák oltalmazása alá és pihiztünk vagy fél órát a természet által nyújtott légkondicionált árnyékban

)
ezután már csak az aszfaltig kellett kigurulnunk ahol ugyanis 70km/h val lazán lehet haladni (én nem tekertem és ezért csak 66km/h volt a maxom ott)
utána kis terep majd vissza Veszprémbe ahol a cél várt ... szóval meg is érkeztem olyan 15:40 körül ... igen ... jól számolsz ... az kb 8 óra!! viszont a netto idõm az csak 5 óra volt ...
A TT jó volt szép volt a kisebb szépséghibák ellenére is ... ezért Vasárnap le is mentünk a balcsira pancsolni, hogy ellensúlyozzuk a melegséget amit összeszedtem a napon ... és ott jóóól kiáztattam magam ... frankó volt, csak éppen megégtem a napon mint a rák