este 5 körül???
Meg vagy tévedve!
este 5 körül???
Mit nyavajogtok?1.3 az teljesen jó.nem vékony.Keményre fel lehet fújni úgyhogy a x KG-tokra sem foghatjátok.
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
Nekem olyan a fekete felnivel mintha a felnin mennék.A verimen 1,25ös van, szvsz elég furi lesz 1,3 a tieteken. Plusz ahhoz tuti másik belsõk kellenek. Egy semislick 1,6-1,8 keményre fújva tök jó aszfaltra.
Nem nagyon vékony, pont jó. Az 1.0-ást nem merem feltenni az én felnimre, mert egy kicsit szélesebb. Ez a gumi pont olyan széles mint a felni.1,3
Az nagyon vékony
Az 1.0-ást fel lehet egyáltalán a felnire? Ha a minél vékonyabb a jobb akkor miért nem 1.0?
Bocs de ilyen téren hülye vagyok
1,3:scared:
Az nagyon vékony
Az 1.0-ást fel lehet egyáltalán a felnire? Ha a minél vékonyabb a jobb akkor miért nem 1.0?
Bocs de ilyen téren hülye vagyok
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
nem-nem!
Sram váltó sram váltókarral müködik!
A gyártók nagy buzik!Nem hagyják sokszor hogy más rendszerrel is mûködjön a saját termékük!
1.3-ast vegyél és Contit. Jól tapad de az ára még jobb.
Én is ma veszek ha minden jól megy.
1.3-ast vegyél és Contit. Jól tapad de az ára még jobb.Szerintetek mekkora Slick gumit vegyek?