Jó akkor nem keresünk, de utána mászunk Visegrádra, ha elfeljtenéd
(én nem fogom... ) nnah lépek alukálni, mert késõ van... joccakát mindenkinek
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Komárom-Esztergom megye bringásai ide!
Indította
schnellthomas
, 2005. április 13. 10:50
Írta 2006. július 21. - 23:26
Írta 2006. július 21. - 23:24
Köszi Szilárd!
Akkor egy hétig ne keressetek
Mindenkinek jó hetet!
Akkor egy hétig ne keressetek
Mindenkinek jó hetet!
Legyél te is szerencse csomag! :icon_bigg
Írta 2006. július 21. - 20:31
hát errõl lemaradtam, holnap strandolok a Velencei tavon, majd fellhívlak ha hazaértem, és ha Neked is jó lesz akkor, akkor majd találkozhatunk
Anett akkor most jó nyaralást és ha hazajöttél, akkor megyünk Visegrádra, készülj lelkileg!
Anett akkor most jó nyaralást és ha hazajöttél, akkor megyünk Visegrádra, készülj lelkileg!
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi..."
Írta 2006. július 21. - 17:53
Bu*i moderátor!
Köszöntem volna,de elment a netem és már álmos voltam,így lefeküdtem alukálni.frankón 10ig aludtam.
Szilárd,átjössz ma máma ma?van egy kerekem ami pont jó lesz kitanulni a centírozás csínját bínját.Apum elröpült indonéziába és egyedül vagyok itthon.Senkit nem fogsz zavarni a nappaliban.
Köszöntem volna,de elment a netem és már álmos voltam,így lefeküdtem alukálni.frankón 10ig aludtam.
Szilárd,átjössz ma máma ma?van egy kerekem ami pont jó lesz kitanulni a centírozás csínját bínját.Apum elröpült indonéziába és egyedül vagyok itthon.Senkit nem fogsz zavarni a nappaliban.
"Hogy soha többet ne fordulhasson elõ veled,hogy egy kapcsolatban elfogy a színes ceruzád! ":)
Írta 2006. július 21. - 13:44
komolyan??? akkor majd jövõre a 130asra megyek
Írta 2006. július 21. - 13:43
Ano hátszelet a holnap gázlóra és nem elesni a gázlókban, bár egyszer megéri bevállalni
ok köszike ... de sajna a 90enes táv nem megy át a gázlókon ...
Írta 2006. július 21. - 13:39
Centrírozgatás?
jöhetsz!
tali a téren?
ja és bekaphassod, amiért még elköszönni se vagy hajlanó éjjel.
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Írta 2006. július 21. - 12:48
télleg, de az naon lassú volt és meg kellett elõzni, h. Somlóig tudjunk csapatni, hú az a döngetés nagyon szupi volt
http://www.cyclingne...6/qinghai066/17
nah kipróbáljuk??
Ano hátszelet a holnap gázlóra és nem elesni a gázlókban, bár egyszer megéri bevállalni
http://www.cyclingne...6/qinghai066/17
nah kipróbáljuk??
Írta 2006. július 21. - 12:47
Szilárd a lényeget még nem is írtad. Láttunk Dottot. Schnell biztos örült volna neki.
Írta 2006. július 21. - 12:46
behajtom ám
mivel konabiker@freemail.hu az ímélcíme, így ezzel cseszegeti Tamás Tamást , de ezt a csütörtöki túrán is hallhattad...
mivel konabiker@freemail.hu az ímélcíme, így ezzel cseszegeti Tamás Tamást , de ezt a csütörtöki túrán is hallhattad...
Írta 2006. július 21. - 12:41
mi ez a Konás õrület Tamásnál? Mert hasonlít rá a Meridája vagy mi?
Szóval a klipsz megtréfált? Puszi rá, és gyógyuljon meg!
Szóval a klipsz megtréfált? Puszi rá, és gyógyuljon meg!
Írta 2006. július 21. - 12:35
hát az úgy volt, h. erdõ kellõs közepe murvás úttal, meg vízmosással meg kevés lejtéssel, de ha nem húzod a féket, akkor lehet csapatni rajta rendesen... Tamás barátommal jól elhúztunk, Mx lemaradt, én megálltam, elkezdtem visszamászni, h. mi van, majd Mxszel lehagytuk Tomi barátomat, de nagyon, akkor megint lassítottam, és gurulgattam úgy5 km/h-val egy vízmosásban, ami tele volt murvával és elsüllyedt benne a kerekem és elkezdtem dõlni, a lábamat reflexbõl oldalra akartam kivenni, de valahogy nem ment és mint a sószsák eldöltem... a mobilom kiesett a hátamból, de nem vettem észre... letörölgettem a vért (!) magamról és mentünk tovább... Gesztes közepén észrevettem, h. vmi hiányzik, akkor vissza az erdõbe és az esés helyszínén meglett a mobilom szerencsére... nem volt komoly, csak mókás
Tamás=Konával (), aki narisari meridát nyúz!
Tamás=Konával (), aki narisari meridát nyúz!
Írta 2006. július 21. - 12:28
ez jó!háát õõõõ visszakaptam a lelkem a gonosztól,
Szóval alkottatok a túrán?Kár hogy nem voltam ott...hogy estél el Szilárd?
Mx! Landis és a vízhûtéses bicikli...szerintem már babonából csinálta...nem hiszem, hogy szüksége volt rá (persze innen könnyen mondom)...egyik kulacs után öntötte magára a másikat...végül is ha taktika, akkor bejött
Volt ott minden, Phonakosok bevetettek amit lehet, még bicót is cserélt Landis...ezek már szerintem a lelki békére mentek....de tényleg le a kalappal, amit összeküzdött ott a hegyen!
Aztán meg hogy rongyolt lefele...Sastre 20 mp-t veszített lefele menetben!!!! Az durva!
Írta 2006. július 21. - 12:09
quote=Kosina Szilárd]mi? ezt nem vágom! mi sikerült? nekem szólt?[/quote
Írta 2006. július 21. - 11:24
mi? ezt nem vágom? mi sikerült? nekem szólt?
Írta 2006. július 21. - 11:23
És sikerült?
"Hogy soha többet ne fordulhasson elõ veled,hogy egy kapcsolatban elfogy a színes ceruzád! ":)
Írta 2006. július 21. - 10:28
háát õõõõ visszakaptam a lelkem a gonosztól, tehát nekem mindig jó
én is oktattatni akartam magam ám
én is oktattatni akartam magam ám
Írta 2006. július 21. - 10:27
hogy melózol ma vagy mikor érnél rá ma?Oktatásra gondoltam volna.
Írta 2006. július 21. - 10:10
Írta 2006. július 21. - 10:09
Centírozgatás?