Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Komárom-Esztergom megye bringásai ide!
Started by
schnellthomas
, 2005. April 13. 10:50
Posted 2006. July 31. - 10:59
télleg?? és a boltos ad, vagy a continentál hángeri kft?
és én ezt miért nem tudtam???
és én ezt miért nem tudtam???
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi..."
Posted 2006. July 31. - 10:58
majd legfeljebb nem mászunk patkát.
Egyébként én se szivesen ugrálnék patkáról a most vásárol Conti virsligumiaimmal, mert nem hiszem, hogy tul sokáig bírnák.
Egyébként tudjátok,hogy ha a sportContactot Conti belsövel használjátok és defektet kaptok akkor a Conti ad 1 új belsõt, meg külsõt. Ezért várok most a Conti belsökre.
Egyébként én se szivesen ugrálnék patkáról a most vásárol Conti virsligumiaimmal, mert nem hiszem, hogy tul sokáig bírnák.
Egyébként tudjátok,hogy ha a sportContactot Conti belsövel használjátok és defektet kaptok akkor a Conti ad 1 új belsõt, meg külsõt. Ezért várok most a Conti belsökre.
Posted 2006. July 31. - 10:52
minnyá nézek valami utat a hegyeken át, és majd felírom
vagyis majd este, mert a kocsiban van a térkép..
vagyis majd este, mert a kocsiban van a térkép..
Posted 2006. July 31. - 10:47
Ja ez nekem új!Anett lehet, hogy nem olvastad, de eddig tudtomal ugy nézet ki, hogy Tatabánya-Esztergom-Visegrád-Bp-Törökbáln?-Tatabánya(vonattal)
Én Visegrádig tudom az utat!
Amúgy ez a Bp-Törökbálint szakasz hogy lenne? Mert én nem szívesen mennék be outival a belvárosba... a múltkori montis élmények után meg fõleg!
Legyél te is szerencse csomag! :icon_bigg
Posted 2006. July 31. - 10:31
Anett lehet, hogy nem olvastad, de eddig tudtomal ugy nézet ki, hogy Tatabánya-Esztergom-Visegrád-Bp-Törökbáln?-Tatabánya(vonattal)
Szerintem ez igy is elég sok.
Azért remélem jól megtervezitek az utvonalat, mert egy ilyen hosszú turán nem túl jó eltévedni.
Remélem bírni fogom, mert eddig sose tekertem egyszerre ilyen sokat max 70-80km-et de sebaj legfeljebb huztok:D
Szerintem ez igy is elég sok.
Azért remélem jól megtervezitek az utvonalat, mert egy ilyen hosszú turán nem túl jó eltévedni.
Remélem bírni fogom, mert eddig sose tekertem egyszerre ilyen sokat max 70-80km-et de sebaj legfeljebb huztok:D
Posted 2006. July 31. - 10:07
Nem szegtem meg mert nem mondtam, hogy megyek, csak azt hogy még nem tudom. Ennyi. Téma lezárva.MX! MI az, h. elígérkeztél??? megszegted a szavad!!! Milyen ember vagy???????
kár h. nem jössz, de hosszú még a nyár, és el fogunk egyszer ciálni Visegrádra!
Posted 2006. July 31. - 10:00
Ja amúgy asszem LooR barátom Bükfürdõn van egy ilyen osztályszintû tekerõsbulizosszalonasütõsmindenenésmindenkinnevetõs "nyaraláson"...
de ez nem biztos, csak következtetni tudok, mert elég rég volt már msnen...
MX! MI az, h. elígérkeztél??? megszegted a szavad!!! Milyen ember vagy???????
de ez nem biztos, csak következtetni tudok, mert elég rég volt már msnen...
MX! MI az, h. elígérkeztél??? megszegted a szavad!!! Milyen ember vagy???????
Posted 2006. July 31. - 09:54
Nem megyek mert eligérkeztem máshova tekerni. A pénzt meg valakinek odaadom addig és csütörtökön megkapod.Anett Mx-et kihagytad a felsorolásból, mert õ is jön ám.
Posted 2006. July 31. - 09:51
Olvastam vmi tervet visszaútra (csütörtök) Nem ugyanarra akarunk menni?
Legyél te is szerencse csomag! :icon_bigg
Posted 2006. July 31. - 09:38
Lemaradtál Ano!A fillért már kivonták a forgalomból
ha figyeltél volna akkor észrevetted volna hogy nem írtam fillért (666Ft 66 fillér) hanem azt írtam hogy 666,66 forint ...
és mivel te így beszoltál nekem, így te csak 666 forintot kapsz ellenben a többiekkel akik 667Ft-t kapnak
Posted 2006. July 31. - 09:33
Posted 2006. July 31. - 08:53
akkor viszünk 4000 rongyot Hotmaatnak és Te jössz alaklom adtán nekünk 666,66 ftvel
Posted 2006. July 31. - 08:49
akkor majd én adok mindenkinek 666,66 Ft-t ...
Lemaradtál Ano!A fillért már kivonták a forgalomból
"Hogy soha többet ne fordulhasson elõ veled,hogy egy kapcsolatban elfogy a színes ceruzád! ":)
Posted 2006. July 31. - 08:44
én azt mondom hogy vigyetek 4000-ret, hogy nem Hotmaat pénze álljon benne a dologban ... és ha kiderül hogy én is mehetek akkor majd mindenkinek odaadom valamelyik túra alkalmával ...
Posted 2006. July 31. - 08:41
Nos köszöm a gratulációt, baromi figyelmes vagy mióta...
És akkor mennyit vigyünk, 4000HUFot, vagy számoljunk Anoval is és csak 3333,33 HUFot?
És akkor mennyit vigyünk, 4000HUFot, vagy számoljunk Anoval is és csak 3333,33 HUFot?
Posted 2006. July 31. - 08:39
Ano még nem kaptam semmi választ a levelemre makd szolok, ha lesz valami.
Plíz aki tudja csütörtökön hozza el nekem a nevezési díj ráesõ részét, mert szeretnék belõlle fejlámpát venni.
én szívesen odaadnám a részemet és akkor végre nyugodt lennék hogy megyek 24H-ra énis ... viszont amíg nemtudni hogy megyek vagy sem, addig a többiek sem tudják, hogy mennyit kell, hogy adjanak neked ... bár ha ad neked mindenki 4000-ret és ha kiderül, hogy én is mehetek, akkor majd én adok mindenkinek 666,66 Ft-t ...
Posted 2006. July 31. - 08:33
jön és azt mondta nekem hogy hoz szendvicseket mindenkinek amit majd õ cipel míg el nem fogy.
"Hogy soha többet ne fordulhasson elõ veled,hogy egy kapcsolatban elfogy a színes ceruzád! ":)
Posted 2006. July 31. - 08:23
Posted 2006. July 31. - 08:23
Anett Mx-et kihagytad a felsorolásból, mert õ is jön ám.
Ja egyébként jóreggelt.
Plíz aki tudja csütörtökön hozza el nekem a nevezési díj ráesõ részét, mert szeretnék belõlle fejlámpát venni.
Ja egyébként jóreggelt.