Anett Te hova szeretnél menni?? Az óbaroki kört letekerhetjük vmikor, én ráérek reggel 9tõl este 9ig
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Komárom-Esztergom megye bringásai ide!
Indította
schnellthomas
, 2005. április 13. 10:50
Írta 2006. július 30. - 21:47
Írta 2006. július 30. - 21:45
Szegény Hotmaat! Õ már tuti kivette a szabit.
Hát ha a mai idõbõl indulunk ki, ami elég szeles volt, szerintem itt bármi lehet De most mondja azt, hogy a kánikulától sem voltam oda?
Áhh csütörtök még messze van én amúgy se hiszek ezeknek az idõjósoknak, mert tényleg csak jósolni tudnak!
Szilárd hova akarsz menni? ...de én ám félek tõled, most hogy slick gumid van
Hát ha a mai idõbõl indulunk ki, ami elég szeles volt, szerintem itt bármi lehet De most mondja azt, hogy a kánikulától sem voltam oda?
Áhh csütörtök még messze van én amúgy se hiszek ezeknek az idõjósoknak, mert tényleg csak jósolni tudnak!
Szilárd hova akarsz menni? ...de én ám félek tõled, most hogy slick gumid van
Legyél te is szerencse csomag! :icon_bigg
Írta 2006. július 30. - 21:42
mellett helyett közöttet akartam írni...
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi..."
Írta 2006. július 30. - 21:14
Engem ezek a g*ci idõjósok megint beparáztattak...
de remélem most sem jön be nekik az országos csütörtök-pénteki esõ!!!
SchnellT! igen érdekes képed van, az elõzõ jobb volt
Ano! Téged láttalak ma 8 körül a teszkó és az omv mellett biciklivel a benzinkút felé tartva???
Holnap kapható valaki egy oúti tekerésre???
de remélem most sem jön be nekik az országos csütörtök-pénteki esõ!!!
SchnellT! igen érdekes képed van, az elõzõ jobb volt
Ano! Téged láttalak ma 8 körül a teszkó és az omv mellett biciklivel a benzinkút felé tartva???
Holnap kapható valaki egy oúti tekerésre???
Írta 2006. július 30. - 20:05
Ma készült a kép.Elég érdekes számomra is.Néha még mindig megijedek mikor meglátom.
Nálam lesz gép ha minden igaz.
Nálam lesz gép ha minden igaz.
"Hogy soha többet ne fordulhasson elõ veled,hogy egy kapcsolatban elfogy a színes ceruzád! ":)
Írta 2006. július 30. - 17:55
Yes!!! Jó móka lesz!! Szerencsére ahol nyaraltunk voltak kondi gépek is, én meg szobabicikliztem (módjával, heti 2x1 órát) Alattunk meg szauna volt, felfele jött a meleg, meg a pára, szóval a hõségre is gyúrtam!!
Jujj én már nagyon várom, vár ránk a várrom! Upsz ez nagyon gyenge volt!
kérdés: Lesz vkinél fényképezõgép?
Jujj én már nagyon várom, vár ránk a várrom! Upsz ez nagyon gyenge volt!
kérdés: Lesz vkinél fényképezõgép?
Írta 2006. július 30. - 17:54
Írta 2006. július 30. - 17:43
Írta 2006. július 30. - 16:24
aham,megyek hát!
"Hogy soha többet ne fordulhasson elõ veled,hogy egy kapcsolatban elfogy a színes ceruzád! ":)
Írta 2006. július 30. - 16:05
Schnell! Jössz Visegrádozni, csütörtökön?
Írta 2006. július 30. - 15:52
Sziasztok!
Már nem azért de az egy 1200Ft-os takarmány,hoki,fos markolatváltó volt!
Már nem azért de az egy 1200Ft-os takarmány,hoki,fos markolatváltó volt!
Írta 2006. július 30. - 15:12
igen, valószinû sram-otAz enyém már a 3. évadját tapossa gond nélkül, és ha jól tudom akkor a Merida nemzetközi csapata is markolatváltót használ. Csak a markolatváltók védelmében.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2006. július 30. - 14:41
Nekem még semmi baja sincsen (NE IS LEGYEN 4 nap alatt ) ... csak furcsa ... még sosem volt ilyenem ... szvsz szokni kell
Folyamatosan azt figyelem, hogy nehogy váltsak véletlenül meg ilyenek (Persze még sosem csináltam ilyet, de a félsz ottvan ...)
Mindegy, ráérek még hónapok múlva foglalkozni vele, sõt bõven ráér tavaszig, addig úgyis csak ismerkedni fogok a dolgokkal meg a környékkel
Folyamatosan azt figyelem, hogy nehogy váltsak véletlenül meg ilyenek (Persze még sosem csináltam ilyet, de a félsz ottvan ...)
Mindegy, ráérek még hónapok múlva foglalkozni vele, sõt bõven ráér tavaszig, addig úgyis csak ismerkedni fogok a dolgokkal meg a környékkel
Egyedülálló férfi keresi kimondottan hajlékony testû, sörfõzdetulajdonos, marihuánatermesztõ szupermodell ismeretségét! Új tapasztalatokra nyitott, egypetéjû lány ikertestvér elõny!
Írta 2006. július 30. - 13:17
Az enyém már a 3. évadját tapossa gond nélkül, és ha jól tudom akkor a Merida nemzetközi csapata is markolatváltót használ. Csak a markolatváltók védelmében.Ha jól tudom Schnell 2 hónap alatt tönkre vágta a markolatváltóját!
Nem túl masszívak.
Írta 2006. július 30. - 13:03
Ha jól tudom Schnell 2 hónap alatt tönkre vágta a markolatváltóját!
Nem túl masszívak.
Nem túl masszívak.
Írta 2006. július 30. - 12:01
Itt annyira nincs rossz idõ!
Mellesleg nem vagyok vasutas Csak mûszakozom ...
A markolatváltóval akkor meg megpróbálok barátkozni és magvárom míg az enyészeté lesz ... ezt jó tudni ... De egy év múlva még ki tudja mi lesz
Mellesleg nem vagyok vasutas Csak mûszakozom ...
A markolatváltóval akkor meg megpróbálok barátkozni és magvárom míg az enyészeté lesz ... ezt jó tudni ... De egy év múlva még ki tudja mi lesz
Egyedülálló férfi keresi kimondottan hajlékony testû, sörfõzdetulajdonos, marihuánatermesztõ szupermodell ismeretségét! Új tapasztalatokra nyitott, egypetéjû lány ikertestvér elõny!
Írta 2006. július 30. - 11:44
Na meghoztam a rossz idõt!
Pofa szééél!
Pofa szééél!
Írta 2006. július 30. - 09:48
OFF
Mert én áprilisban 6-án vettem át a binyiglim és novemberben a hátsógumim széles slick gumivá változott, pedíg nem szoktam faralgatni, abból már kinõttem =>Te júiusban vetted, akkor elviekben január vége február eleje a csere idõpontja, de akor esik a hó, így lehet csúsztatni ezt az idõpontot...
a széria markolat meg az összes kelly's-es ismerõsömnél 1 év után a kukába került...
ON
akkor Te vasutas vagy, apukám 15 évig nyomta ebben a beosztásban, de szerette
Mert én áprilisban 6-án vettem át a binyiglim és novemberben a hátsógumim széles slick gumivá változott, pedíg nem szoktam faralgatni, abból már kinõttem =>Te júiusban vetted, akkor elviekben január vége február eleje a csere idõpontja, de akor esik a hó, így lehet csúsztatni ezt az idõpontot...
a széria markolat meg az összes kelly's-es ismerõsömnél 1 év után a kukába került...
ON
akkor Te vasutas vagy, apukám 15 évig nyomta ebben a beosztásban, de szerette
Írta 2006. július 30. - 09:44
Ilyen gumim van:
KELLY'S Snake 1.95
Meg SHIMANO RS43 Revoshift markolatváltó ...
Egyelõre szokom (Bár lehet nézek Triggershift váltókart az van Alivioban is ...) Miért januárban, ha szabad kérdeznem?
Szombaton? Minden nap ... 3 nap meló (12 óra ...) 3 nap szünet ... 2 nappalos 2 éjszakás ... szóval hivatalosan nekem a 3 napok a hétvégéim ...
Ma van az utsó napom ... de nagyon nem telik
KELLY'S Snake 1.95
Meg SHIMANO RS43 Revoshift markolatváltó ...
Egyelõre szokom (Bár lehet nézek Triggershift váltókart az van Alivioban is ...) Miért januárban, ha szabad kérdeznem?
Szombaton? Minden nap ... 3 nap meló (12 óra ...) 3 nap szünet ... 2 nappalos 2 éjszakás ... szóval hivatalosan nekem a 3 napok a hétvégéim ...
Ma van az utsó napom ... de nagyon nem telik
Írta 2006. július 30. - 09:42
most jut eszembe, h. ma vasárnap van, amikor csak a vasutasok dolgoznak.... meg a tûzoltók!