És 16:00kor, addig biztos végzem

Aszfalton és a Kressz szabájait betartva 1 kmlégvonalban 200 méterre Tõlünk
Szanatórium?MIért???
Akkor a mekinél a megdrájv parkolójában?
azért ott mégsede monnyuk fent a Turulon a parkolóban???
Nemáá! Ilyeneket én is kitalálok!Nagy magyar lehúzás. Kíváncsi lennék, hogy ebbõl ki is profitál.:chin:
Felhívnám a figyelmed az észrevételem alábbi részére:De ez akkora szemétség...a munkáltató kiad a dolgozónak X számú üdülési csekket. Basszus nem a munkáltató nyomta ki a fénymásolóból.
Van X számú üdülési csekk forgalomba...most mit szívóznak, hogy elfogadják vagy nem? Van és kész. Nem hamisítvány!
Na ennyit a füstölgésrõl...és elismerem, hogy mi hibáztunk amiért nem volt aláírva az a nyomorult papír
.... pontosan ez a "Szerencse-csomag-lét" lényege!
"jó magyar átvágósdinak"
Szilárd! Én bent leszek Tbányán! Nemsokára megyek be vonattal, aztán én is idefutok-odafutok.én elõbb indulok, mert van egy kis dolgom még erre arra és úgy esek be Anetthez 4re
ANo! Gyere Te Óbarokra, monnyuk fél4kor penny parkolóban, az Neked is jó, meg nekem is!
![]()
Mx???
De ez akkora szemétség...a munkáltató kiad a dolgozónak X számú üdülési csekket. Basszus nem a munkáltató nyomta ki a fénymásolóból.Egyébként nem vagyok vendéglátós, csak van egy nagyon jó barátom Visegrádon, akinél rendszeresen vagyok vendég is, és egy alkalommal elmagyarázta nekem ennek a "jó magyar átvágósdinak" a lényegét és menetét.
Azt meg elnevezhetnénk Tour de France-nak. És nem foglalkozunk a franciákkal. A Gorbán lesz a hegyibefutó.I
Tényleg mi lesz jövõre? Komárom-Eszretgom-megyei körverseny? Remélem! Itt is vannak szép hegyek
Szilárd ma 16:00-kor szamár nyúzás?