Ha ilyen tipusú kérdésetek van, nyugodtan írjatok, majd próbálok idõjárást jelenteni (Már ha melózok ... otthonról ritkán nézem a fórumokat

Bár bízom benne, hogy nem lesz vihar + esõ, mert ha hazaérek végre, szeretnék egy picit tekerni ...
Nekem meg rózsaszín van bibííLábtörés esetén tudok adni mankót.Van 2 pár is.Az egyik az az osztrákoknál kapott acél mankó,prizmákkal el látva.A másik,amit igazándiból nem adnék szívesen oda az aluminiumból van,tehát sportosan kikönnyített.Le van ülteteve mint egy tuning verda.ÉS!!! Országutis kormánybandázs van a fogó részén.
Lábtörés esetén tudok adni mankót.Van 2 pár is.Az egyik az az osztrákoknál kapott acél mankó,prizmákkal el látva.A másik,amit igazándiból nem adnék szívesen oda az aluminiumból van,tehát sportosan kikönnyített.Le van ülteteve mint egy tuning verda.ÉS!!! Országutis kormánybandázs van a fogó részén.Ki beszélt itt 80 km-rõl?
Ridergirl ne ferdíts!
Ja kéz és lábtörést négy órára!
Ki beszélt itt 80 km-rõl?látom szép kis túrát terveztek holnapra.meggyõzõdésem, h nekem azért az talán sok lenne outisok társaságában.80x km??
megnéztem... 13,4 km gyermely-tarján Gyermely felõl könyebb mint ellenkezõ irányba. mondom neketek akik ismeritek:)
tarján-tardos-süttõ-nyergesújfalú-bajót-bajna-héreg-tarján? kb 60 km