Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Komárom-Esztergom megye bringásai ide!

- - - - -

• Please log in to reply
21661 replies to this topic

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,743 posts
mx-királyak a képek,tényleg nehéz egy kettõt elsõre behatározni,hogy mily alkatrész apró részét tartalmazza a fotó.

Hotmaat-ezt a esti tekerést mostanában én is hanyagolnám majd ha picit melegebb lesz,bevallom õszintén hosszabb távon ilyenkor még fázós vagyok.:)

GT-Atee

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
valószínüség számítás az még megy, most írtam belõle egy négyest, visszatevést is vettük :D
a többi necces... :o
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi...":)

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,150 posts
Hát jó :(
Akkor megint egyedül fogok boklászni.

Holnap 13-tól szoritani nekem,mert mert matekból szigorlatozom amiben benne vannak a:
Analizis, Valoszinüség számítás, Operációkutatás, Leiró statisztika, Matemetikai statisztika, Modszertani számitástechnika.
Fuh leirni is sok nem hogy megtanulni.
Kb 6 könyv anyaga.

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
beírom a mobilomba, h. 4 hónap múlva térjünk rá vissza.

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,150 posts

napközben is csak 9-15 fok lesz...
meg így éjszakázni nem sok kedvem van, de nappal hajlandó vagyok bemmeni erdõbe, de 7:30ra miért akarsz jönni, akkor kezdõdik az elsõ órám??

Este te lüki :lol1:
Egyébként nincs hideg, csak fel kell öltözni:D

Na mind1 én megprobáltam.

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
napközben is csak 9-15 fok lesz... :o
meg így éjszakázni nem sok kedvem van, de nappal hajlandó vagyok bemmeni erdõbe, de 7:30ra miért akarsz jönni, akkor kezdõdik az elsõ órám?? :o

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,150 posts
Abban semmi jó nincs, meg valoszinüleg nem is tudnék leérni 7.30 elõtt.
Na gyere már tök jó lesz. Komolyan iszonyat muris este az erdõben hasítani. Kicsit lassabb az ember, de nagy móka.

Atee?
Mx?
Rg?
Sun?
Schnell?(bár õ 1000 éve nem járt erre)

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
nappal?

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,150 posts
Holnap nem csapunk nálatok valami éjszakai moka bókát? Szivesen lemegyek Tatabányára sötétedésre. Ha valakinek kell, még tudok is kölcsönadni 1 Petzl Myo Xp-t.
Na valami laza terepezés mondjuk 30 km körüli? Van kedvetek? Legyen már!!!! Én most nagyon rákattantam az éjszakai biciklizésre.

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
aki jönne holnap esetleg, akkor én egy olyan kört terveztem, h. ki Tarjánba, el Héreg felé, fel a dombra, annak a másik oldalán le, majd vissza...
nos kapott valaki kedvet??
Mx, linkelj légyszi egy ilyen képet, mert hirtelen nem találtam egyet sem... :o

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,453 posts

Mx! Térdeddel mi van, kaptál rá valami csodaszert??

Kaptam igen. Felirattam ugyanazt mint tavaly. Így reménykedhetek a gyors javulásban. A héten nem bringázok. Vagyis már nem, mert hétfõn voltam.:) Térdpihentetés van.

kutya fáját, mekkora jó képek.

A bringáról készült makro képeket nézd meg. Próbáld kitalálni melyik képen milyen alkatrész van.:)

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
kutya fáját, mekkora jó képek. :) :)
Mx! Térdeddel mi van, kaptál rá valami csodaszert??
holnap délután valaki egy könnyed bringázásra kapható?? Tatabányaiak elõnyben :D

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,453 posts

Hali! Úgy néz ki nem megyek vizsgázni, inkább segítek a cégnek költözködni, úgy gondolom hasznosabb meg nem is volt kedvem azért annyira tanulni:p
Majd még beszéljünk, hogy akkor mikor tali!Ha te utazhatsz új piros vonattal, akkor nagyon foglak irigyelni:)

Ok. Majd máskor ha jössz suliba, vagy jöttök bringázni akkor visszahozzátok a dvd-ket. Annyira nem sürgõs. Legfeljebb Tisza-maratonon visszakapom.
http://www.petefagerlin.com
Nézzétek meg a linket. Nagyon szép képek.

Lea

Lea

vendég

• fórumtag
  • 51 posts

Nem akarok még pénteken is a terhetekre lenni. Inkább felmegyek szombaton, és vállalom a koránkelést. Úgysem kell sok cuccot vinni 2 napra. És esetleg eldicsekedhetek Editnek azzal, hogy én a szép piros vonattal mentem, és õ még mindig nem.:D

Amúgy Edit szombattal mi lesz?

Hali! Úgy néz ki nem megyek vizsgázni, inkább segítek a cégnek költözködni, úgy gondolom hasznosabb meg nem is volt kedvem azért annyira tanulni:p
Majd még beszéljünk, hogy akkor mikor tali!Ha te utazhatsz új piros vonattal, akkor nagyon foglak irigyelni:)
"Csak kétféleképpen élheted az életed. Vagy abban hiszel, a világon semmi sem varázslat. Vagy pedig abban, hogy a világon minden varázslat."
(Albert Einstein)

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,743 posts

gyenge ember vagyok, nem bírtam ki, mentem egy karikát a városban, igaz csak fél óra volt, és köbö 12 km...
most meg Adagiot hallgatok és torzulok a neten, meg msnezek, jó kis esti program. :)

Nem vagy gyenge egyszerüen csak szeretsz bringázni és nem bírtad ki gurulás nélkül.

Ma nekem is be kellet érni csak a melósjárattal,de nem volt hiába való a nélkülözés a GT-t tuningoltam fel egy újj elsõ fékkel.:bananadan

GT-Atee

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
nyáron mehet, mondjuk egy szép nyári hétvégén. :)
mondjuk osztrákoknál éjjel a dunában :D

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,150 posts

Hotmaat!
Én nyáron szívesen megyek veled éjszaka, de ilyenkor azért még lehet fázni nem??
vagyis nehéz eltalálni az optimális öltözéket, vagy ez csak az én fejemben fordul meg mint kérdés?? :o

Oké már Mx-nek is felvetettem MSN-en, hogy csináljunk éjszakai turát.
Nem nehéz belöni az öltözködést. 1 hosszuujú 1 polarpulcsi 1 széldzseki alulra cicanaci meg egy fejkendõ azt kész. Ha meg azt akarod, hogy legyen nálad tartalék akkor hozol egy táskát és elraksz bele ezt azt.

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
Hotmaat!
Én nyáron szívesen megyek veled éjszaka, de ilyenkor azért még lehet fázni nem??
vagyis nehéz eltalálni az optimális öltözéket, vagy ez csak az én fejemben fordul meg mint kérdés?? :o

Úristen mekkora szám ez itt a link alatt:

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,150 posts
Aztán hú de nagyon a terhünkre lennél:D Azért mondtam, mert a terhünkre lenél. :D
Van ilyen vendégszoba ott nincs semmi oda lennél berakva. De ha nemakarsz nem kell, csak akkor azért leszek szomorú, mert elmarad az éjszakai móka:(

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,453 posts

MX
Lea kitalált egy jó ötletet. Mi lenne, ha amikor megyünk 21-én szombaton akkor elõtte pénteken feljönnél hozzánk és akkor nem kell hülyéskedned szombat reggel a vonattal, meg a pakolás is könnyebb.
Azt meg én kitaláltam hozzá, hogy akkor péntek este mehetnénk itt nálunk egy éjszakai kört:D

Nem akarok még pénteken is a terhetekre lenni. Inkább felmegyek szombaton, és vállalom a koránkelést. Úgysem kell sok cuccot vinni 2 napra. És esetleg eldicsekedhetek Editnek azzal, hogy én a szép piros vonattal mentem, és õ még mindig nem.:D

Amúgy Edit szombattal mi lesz?