nem erõszak a vasárnap, elnapolhatjuk!!!! Én úgy is csak egyedül jönnék,mert senkinek sem jó az idõpont
Én míg vártam a 72-es buszra Tbálinton, jött a Soproni Ic és jó idõt futhatott, mert 35-kor kell Kelenföldön lennie és 25-kor elment ott. Azt nem tudom, hogy ha az ÖBB és a GYSEV, hogy tudja tartani a menetrendet amennyiben a máv nem akadályoztatja és erre a MÁV magától mért nem képes!!
Onnan is el kellene küldeni azokat az embereket akik a millákat felmarkolják ezért a nagy semmiért, és a helyükre olyan embereket ültetni akik tudják,hogy mi és hogyan müködik,ill. miként lehetne elõre mozdítani a forgalmat fele ennyi fizetésért
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Komárom-Esztergom megye bringásai ide!
Started by
schnellthomas
, 2005. April 13. 10:50
Posted 2009. February 20. - 23:03
Posted 2009. February 20. - 22:55
ma pontos volt hazafelé. odafelé nem...
érzem jó lesz vasárnap, ha megyünk ha nem...
mondjuk még mindig nem értem miért a legnagyobb hóban akartok menni, miért nem mondjuk március 23 után (akkor van mecha zh:D), napsütésben, rövidmezben térdemelegítõvel, karmalegítõvel... de Ti tudjátok jobban
Wiloz! tanított téged a Lotfi Abdelhakim matek kettõre?
érzem jó lesz vasárnap, ha megyünk ha nem...
mondjuk még mindig nem értem miért a legnagyobb hóban akartok menni, miért nem mondjuk március 23 után (akkor van mecha zh:D), napsütésben, rövidmezben térdemelegítõvel, karmalegítõvel... de Ti tudjátok jobban
Wiloz! tanított téged a Lotfi Abdelhakim matek kettõre?
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi..."
Posted 2009. February 20. - 22:48
Emberek,mirõl van szó?nem csak mávnál akadnak gondok hó esetén,csak kintrõl nem kapni infót.
Ja igaz pl Japán-ban is késnek, mondjuk pár percet aminek hatására lemond a közlekedési miniszter. (900 km vonattal 3 óra alatt pár perc késéssel ami miatt a kalauz elnézést kér minden utastól, lenne még mit tanulni). Bele kell törõdni nálunk semmi se mûködik rendesen.
A Máv-ot meg átkeresztelhetnénk pénznyelõZRT-nek is akár.
Posted 2009. February 20. - 22:39
nekem is már kérdõre vont a vasárnapi menetel! Itt most jelenleg nagyon trutyi idõ van és tiszta retek az összes út! nem akarok megfutamodni a vasárnaptól, de józan ésszel átgondolva az egészet,lehet hogy át kellene rakni inkább egy másik hétvégi napra hátha akkor többen is el tudnának jönni????
Itt 8 körül el állt a hav,de locsi-pocsi lett helyette
Itt 8 körül el állt a hav,de locsi-pocsi lett helyette
A legfõbb cél, hogy mindig célba érj!!
A Gödöllöi Yeti www.rmkse.hu
:love: Betty :love:
Posted 2009. February 20. - 22:29
Nem tudom ki mennyire elszánt még a vasárnapi tekeréssel kapcsolatban, de holnap kimegyek délelõtt, megnézem mekkora hó van és majd írok, hogy érdemes-e elindulni.
Pesti különítmény jó lesz ez így?
Pesti különítmény jó lesz ez így?
Posted 2009. February 20. - 22:21
Posted 2009. February 19. - 22:23
ja és 3 napja esett 10 cm hó, engedtessék már meg, hogy 3 nap után ne hivatkozzunk a hóhelyzetre... ez enyhén szólva is mosolyogtató... meg oké esett a hó, de én akkor is kint kockára fagyok a peronon a 3. nap.
Posted 2009. February 19. - 22:21
De Szilárd még attól elkésik a suliból, hogy az öbb-nél is késnek a vonatok.Emberek,mirõl van szó?nem csak mávnál akadnak gondok hó esetén,csak kintrõl nem kapni infót.
Posted 2009. February 19. - 22:17
ma nem a hó miatt késett ám... hanem, mert nem találtak gyõr sopron megyében egy százas gigantot, vagy egy taurust.
Posted 2009. February 19. - 22:14
Emberek,mirõl van szó?nem csak mávnál akadnak gondok hó esetén,csak kintrõl nem kapni infót.
"Hogy soha többet ne fordulhasson elõ veled,hogy egy kapcsolatban elfogy a színes ceruzád! ":)
Posted 2009. February 19. - 22:00
azért a railjet is tud késni a határon túl, mondjuk pályaépítés miatt. amúgy azt kipróbálnám szívesen, de tegnap kérdeztem 8ezer forint egy jegy bécsig... há' akkor megyek régióval
igazából itt az volt a gond, hogy az egyik gigantnak lett volna 5 perce, hogy egyik vonatról átjárjon a másikra, és pontos volt az elõzõ vonat...
elkéne már a mávhoz egy rendes közlekedésmérnök na
igazából itt az volt a gond, hogy az egyik gigantnak lett volna 5 perce, hogy egyik vonatról átjárjon a másikra, és pontos volt az elõzõ vonat...
elkéne már a mávhoz egy rendes közlekedésmérnök na
Posted 2009. February 19. - 21:18
szép kis mennyiség!!!! Sopronba kb 10 cm hó van a hegyen és nálunk a határban sincsen több. Itt pesten pedig már minden elolvadt!
ezek szerint nagyon esélyes lesz az aszfaltos túra!!
A mávval elég sok probléma van ha leesik két szem hó. A 13:10-sel jöttem vissza sopronból, de hála égnek mi még elõbb beértünk a keletibe,mint kellett volna, de aminek 3/4 1-re kellett volna beérnie Ic-nek Sopronba, az 13:30-kor még Kapuvárnál tartott.
Káosz az egész máv úgy ahogy van. Kiváncsi lennék amúgy, hogy a Railjet-ek amik elviekben a határig tizedmásodperc pontossággal érkeznek, és a teljes útvonalon tartják a menetrendet, azok ilyenkor pestig minimum összeszednek fél óra késést az osztrákok örömére!
" VÁR a MÁV"
ezek szerint nagyon esélyes lesz az aszfaltos túra!!
A mávval elég sok probléma van ha leesik két szem hó. A 13:10-sel jöttem vissza sopronból, de hála égnek mi még elõbb beértünk a keletibe,mint kellett volna, de aminek 3/4 1-re kellett volna beérnie Ic-nek Sopronba, az 13:30-kor még Kapuvárnál tartott.
Káosz az egész máv úgy ahogy van. Kiváncsi lennék amúgy, hogy a Railjet-ek amik elviekben a határig tizedmásodperc pontossággal érkeznek, és a teljes útvonalon tartják a menetrendet, azok ilyenkor pestig minimum összeszednek fél óra késést az osztrákok örömére!
" VÁR a MÁV"
Posted 2009. February 19. - 20:24
Na egy kis hójelentés a Vértesbõl:
K*rva nagy hó van. Az utak nagy része gyalog nehezen járható, bringával abszolút járhatatlan. Az aszfaltutak el vannak tolva, azok nagyjából járhatók bringával.
Itt a bizonyíték:
K*rva nagy hó van. Az utak nagy része gyalog nehezen járható, bringával abszolút járhatatlan. Az aszfaltutak el vannak tolva, azok nagyjából járhatók bringával.
Itt a bizonyíték:
Posted 2009. February 19. - 17:35
há' monnyon le a máv jól.
azé' nem kéne 25 perces késéssel indítani a vonatot és ne mondja nekem senki, hogy foglalt volt a pálya, mert láttam a saját szememmel, hogy nem volt az, hisz csak menetrendes vonatok közlekedtek... és ha már 25 perccel késõbb indul a gyors gyõrbõl, ne indítsák má' el elõtte a személyt komáromba, hogy el tudjak jönni alsógalláig... meg ha már késik, akkor a párhuuzamos úton ne elõzzék meg a vonatot az autók, hanem tolja neki, ha már a pálya bírja....
na megyek elfekszem, kicsit elfáradtam ma és nyûgös vagyok.
bocs
azé' nem kéne 25 perces késéssel indítani a vonatot és ne mondja nekem senki, hogy foglalt volt a pálya, mert láttam a saját szememmel, hogy nem volt az, hisz csak menetrendes vonatok közlekedtek... és ha már 25 perccel késõbb indul a gyors gyõrbõl, ne indítsák má' el elõtte a személyt komáromba, hogy el tudjak jönni alsógalláig... meg ha már késik, akkor a párhuuzamos úton ne elõzzék meg a vonatot az autók, hanem tolja neki, ha már a pálya bírja....
na megyek elfekszem, kicsit elfáradtam ma és nyûgös vagyok.
bocs
Posted 2009. February 19. - 11:16
azért furi, hogy pont tél közepén jutott eszetekbe a tekerés, amikor a legnagyobb hó van.
ilyenkor élvezet tekerni!:bananadan
Hotmaat-tel beszéltem tegnap telefonon és mondta,hogy õ vasárnap ausztriába megy snowboardozni, de gondolatban velünk lesz, mert hiányzik neki a tekerés
Posted 2009. February 18. - 22:18
meg fog halni a miki a barátok köztben
Posted 2009. February 18. - 22:09
Posted 2009. February 18. - 22:08
azért furi, hogy pont tél közepén jutott eszetekbe a tekerés, amikor a legnagyobb hó van.
Posted 2009. February 18. - 17:23
mehetek én is?
"Hogy soha többet ne fordulhasson elõ veled,hogy egy kapcsolatban elfogy a színes ceruzád! ":)
Posted 2009. February 18. - 15:14
terepre szavaznék ilyen idõ esetén,de ha elkezd olvadni és nagy trutyi lesz, akkor olyan Vérteskozma jellegû aszfaltos, vagy dózerutas túra