Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Komárom-Esztergom megye bringásai ide!

- - - - -

• Please log in to reply
21661 replies to this topic

wiloz

wiloz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,820 posts
A vasúti átjáró utáni kis emelkedõre gondoltam. :)
Mire számítasz a versenyen Atee? Bocs hogy még nem hívtalak a középcsapágy miatt csak egy két dolog közbe jött.

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,743 posts
Szerintem wiloz a tata felöl bridgeston felé gondolt,de majd õ megmondja a tutit.Egész türhetöre sikeredett ez az aszfaltozás,jól lehet suhanni rajtaja,csak kérdés meddig tart.Ma befejeztem a versenyre gyúrást,mostmár vasárnapig pihenõ és kocabringázás.
GT-Atee

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
tata felõl környe felé a bridgestone és az autópálya híd között is jó az az elnyújtott emelkedõ, de ha szélcsend van, akkor azért annyira nem veszi vissza a lendületet, ha jól emlékszem, régen mentem arra felfelé.. :)
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi...":)

Vidra581

Vidra581

törzsvendég

• fórumtag
  • 977 posts
Jah értem. Azt hittem tata felõl, csak nem tudtam betájolni hogy melyik emelkedõrõl van szó. Mert ahogy Környérõl mész Tata felé az szép kis emelkedõ, csak az irányok nem stimmeltek. :)
Tekerj egyet és feltárul elõtted a világ! :D
http://www.sports-tr...gmetjdai9sa4li9

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
gondolom vagy a kettes erõmû után a vasúti átjáró és a keresztezõdés között...
én mostanában 6-os indulással szoktam turulozni, ma 4 volt, tegnap elõtt 3. :)

Vidra581

Vidra581

törzsvendég

• fórumtag
  • 977 posts
Szilárd - meg akinek kedve van hozzá

A héten egyik délután/este fel Mátyáskúthoz? Somlótól földutakon. Én nagyon lassú vagyok, szóval ez csak túrázás lesz nektek. :)

Vidra581

Vidra581

törzsvendég

• fórumtag
  • 977 posts

Hogy tudunk örülni egy apró aszfalt darabnak is. :) :) :) Montimi a múltkor én köszöntem rád a caprinemmel a környe felé vezetõ emelkedõn, gondolom megzavart a másik bringa. :)

Környe felé vezetõ emelkedõ? Az hol van?

wiloz

wiloz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,820 posts
Hogy tudunk örülni egy apró aszfalt darabnak is. :) :) :) Montimi a múltkor én köszöntem rád a caprinemmel a környe felé vezetõ emelkedõn, gondolom megzavart a másik bringa. :)

montimi

montimi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,086 posts

Teljes útszélességben fel van marva,odafele pont a rosszabb,visszafelé nem vészes,tegnap teszteltem én is.Holnap megint megyek arrafelé meglesni,jó lenne ha hétvégéig leaszfaltoznák,legalább ott jó lenne az út.

csoda történt :) ma újra a héregi hegyen mászkáltam outival és legnagyobb meglepetésemre fel lett aszfaltozva :) az egész felmart, kimart szakasz úgy hogy szilárd most már felfelé is száguldozhat

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,743 posts
Teljes útszélességben fel van marva,odafele pont a rosszabb,visszafelé nem vészes,tegnap teszteltem én is.Holnap megint megyek arrafelé meglesni,jó lenne ha hétvégéig leaszfaltoznák,legalább ott jó lenne az út.
GT-Atee

Vidra581

Vidra581

törzsvendég

• fórumtag
  • 977 posts

de jó a nyugdíjasok élete :)

Elhiheted hogy inkább dolgoztam volna pénzért napi 8 órában, minthogy ebbõl álljon a nyaram, de hát ha egyszer nem volt munka akkor nincs mit tenni.

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
de az út megcsúszás a felfelé jövõ sávban volt nem? abban a sávban mi nem járunk száguldva... :)

montimi

montimi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,086 posts

Ne is mond :) Nálam is ez a nyári program. :) Délelõtt mindig kint szöszmötölök az udvaron. Kerti munka, barkácsolás ilyesmi. Aztán ebéd, majd ledõlök Tour-t nézni, amikor érzem hogy nemsokára bealszom, akkor beállítom a vekkert hogy a befutó elõtt 20 perccel ébresszen. Megnézem a befutót aztán utána megyek még ki a kertbe dolgozgatni. :)
Tavaly, tavalyelõtt ez volt az átlag nyári nap.

de jó a nyugdíjasok élete :)
a német nemzetiségi tábor utáni lejtõn ne száguldozzatok !! Van két útkimarás ahol ha neki mész lehet felnit törni vagy új gumit venni. Egyszer csak megcsinálják. Ez még a tavalyi esõ miatti útmegcsúszás kijavítása.

Vidra581

Vidra581

törzsvendég

• fórumtag
  • 977 posts

persze a hideg bicajozás közben ne felejtsük el, hogy elindult tegnap a tour de france, a mai csapat idõfutamon, schleckék tovább növelték elõnyüket contador elõtt...
hmm milyen jót aludtam a közvetítés alatt, hogy húúúha :D:)

Ne is mond :) Nálam is ez a nyári program. :) Délelõtt mindig kint szöszmötölök az udvaron. Kerti munka, barkácsolás ilyesmi. Aztán ebéd, majd ledõlök Tour-t nézni, amikor érzem hogy nemsokára bealszom, akkor beállítom a vekkert hogy a befutó elõtt 20 perccel ébresszen. Megnézem a befutót aztán utána megyek még ki a kertbe dolgozgatni. :)
Tavaly, tavalyelõtt ez volt az átlag nyári nap.

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
persze a hideg bicajozás közben ne felejtsük el, hogy elindult tegnap a tour de france, a mai csapat idõfutamon, schleckék tovább növelték elõnyüket contador elõtt...
hmm milyen jót aludtam a közvetítés alatt, hogy húúúha :D:)

Vidra581

Vidra581

törzsvendég

• fórumtag
  • 977 posts

Windows7 14 fokot ír most, az kicsit hûvös lefelé...
mondjuk mikor kékesrõl jöttünk egy egyszer Mxproval, akkor is ilyen idõ volt, vagy hûvösebb, ment is az újságpapír a mellkas elé :P

ÉN ma hazajöttem Velencérõl motorral (60km/h tartósan). Nem volt nálam rendes dzseki, se kesztyû, mert még pénteken itthon hagytam, aztán inkább 3 pólót vettem fel, és egy pulóvert. Nem is fázott más, csak a kézfejem. :)

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
Windows7 14 fokot ír most, az kicsit hûvös lefelé...
mondjuk mikor kékesrõl jöttünk egy egyszer Mxproval, akkor is ilyen idõ volt, vagy hûvösebb, ment is az újságpapír a mellkas elé :P

Vidra581

Vidra581

törzsvendég

• fórumtag
  • 977 posts

pontosan, lámpától a parkolóig és megint, gyere, jövõhéten lesz néhány nap, amikor jobb idõ lesz :)

Nekem ideális ez a hõmérséklet (esõ nélkül), jobb a hûtés. :)

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
pontosan, lámpától a parkolóig és megint, gyere, jövõhéten lesz néhány nap, amikor jobb idõ lesz :)

wiloz

wiloz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,820 posts
Pénteken ha valaki jön a Balaton felé akkor szóljon, mehetünk együtt. :)