Nekem sincs ennél kisebb áttétel az outin.
jó de Te erõs vagy
olyan bazi meleg van, kitekertem szárra a kertünkbe és hazafelé inkább vonattal jöttem
Nekem sincs ennél kisebb áttétel az outin.
Szia Szilárd!
A tervzett 300km sajnos nem fog most menni. Tegnap a Gorbáról lefelé Baj fölött elestem a sziklák közt és nem túl szerencsésen. Az még a kisebb baj, hogy arccal értem a sziklára tompítás nélkül és ettöl rendkívül megnyerö külsöm lett de sajnos a bal csuklóm is eltört. Egy ideig most nem tekerek.
Akkor a k-sabao elsõváltó csavarjai rendellenesen hosszúak voltak. Már nem tudom megnézni, azóta kukázni kellett, törés miatt.
A sebesség mindent megold.
Ahhoz rövidek azok a csavarok.
Nekem sincs ennél kisebb áttétel az outin.48:14gyel kitekerni a turult? ja csak minden fordulatnál megáll a kerék, nekem gorba volt meg egyszer 42-28-cal, szenvedõs volt.. a láncnak, nem nekem.
Nem ugrik le, ha a határoló csavarokkal a nagytányérra állítod.
középtányér kopott volt és kellett 2-3 hét hogy megjöjjön a pénzem középtányérra... ilyen egyszerû
ha elszakad a váltó bowden, akkor leugrik kistányérra
48:14gyel kitekerni a turult? ja csak minden fordulatnál megáll a kerék, nekem gorba volt meg egyszer 42-28-cal, szenvedõs volt.. a láncnak, nem nekem.
kezdem megszeretni azt az emelkedõt :-)
nekem 30 km, úgy, hogy kitekertem a turulra, fel-le fel-le 4x és haza
bocsi, lehet elbambultamHogy tudunk örülni egy apró aszfalt darabnak is. Montimi a múltkor én köszöntem rád a caprinemmel a környe felé vezetõ emelkedõn, gondolom megzavart a másik bringa.
nem lesz az sok pihenõ ? mi volt az a rettenetes hogy most már csak koca bringázás lesz ?Szerintem wiloz a tata felöl bridgeston felé gondolt,de majd õ megmondja a tutit.Egész türhetöre sikeredett ez az aszfaltozás,jól lehet suhanni rajtaja,csak kérdés meddig tart.Ma befejeztem a versenyre gyúrást,mostmár vasárnapig pihenõ és kocabringázás.
Ezen a héten 3 csapat külföldön versenyzik, õk biztos nem jönnek. Így talán könnyebb lesz túlélni.Hogy mire számítok?Arra,hogy végig tudok menni egy kisebb gruppettóval,vagy saját tempóval.