semmi baj.a sulinkban valaki azt mondta hogy "az amikor a vason szoktak csinálni". a tanár idõvel rájött hogy a srác beszédhibás(disz...akármije van)
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Komárom-Esztergom megye bringásai ide!
Started by
schnellthomas
, 2005. April 13. 10:50
Posted 2006. February 08. - 20:52
"Hogy soha többet ne fordulhasson elõ veled,hogy egy kapcsolatban elfogy a színes ceruzád! ":)
Posted 2006. February 08. - 19:13
Most ez a rendszer kiléptet 15-20perc után.
Nem lépetet ki, ha kipipálod a felhasználó név meg jelszó mellett a "megjegyezzem" felirat mellett azt a bigyulát, én mindig kipipálom és ha ki is lépek az internebõl, és azután visszalépek, már nem kell bejelentkeznem!
Bocsi a szakszerûtlen megfogalmazásért!
Üdv köreinkben Avo!!!!!!!!!
Posted 2006. February 08. - 18:39
Köszi Sunset!SZERETÜNK!
Mi az hogy ehez képest már nem vagyok itt.Jah régeen még az elõzõ bikemagfórumstílusban,mindig bevoltam jelentkezve,ha láttátok,akkor se tuti hogy ittvoltam a gép elött.Most ez a rendszer kiléptet 15-20perc után.
Mi az hogy ehez képest már nem vagyok itt.Jah régeen még az elõzõ bikemagfórumstílusban,mindig bevoltam jelentkezve,ha láttátok,akkor se tuti hogy ittvoltam a gép elött.Most ez a rendszer kiléptet 15-20perc után.
"Hogy soha többet ne fordulhasson elõ veled,hogy egy kapcsolatban elfogy a színes ceruzád! ":)
Posted 2006. February 08. - 09:47
Üdv a klubban.
Nem az a fontos, hogy kerültél ide, hanem, hogy itt vagy, és hogy ezzel szaporodik a topikba írogatók létszáma.
Sunset köszi a közremûködést.:clap:
Nem az a fontos, hogy kerültél ide, hanem, hogy itt vagy, és hogy ezzel szaporodik a topikba írogatók létszáma.
Sunset köszi a közremûködést.:clap:
Posted 2006. February 08. - 09:03
najó ... bevallom hogy sunset írt egy privit hogy itt gyülekezik a nép a környékrõl
Posted 2006. February 08. - 09:02
üdv ... én is Tatabányai lennék ... gondoltam ideszólok hátha érdekel vkit
Posted 2006. February 07. - 20:59
Írok, nehogy elfelejtsetek engem, de most a tanulás teszi ki mindennapjaimat. Már csak 4 dolit írok a héten.. más nincs.. esik a hó
Posted 2006. February 07. - 19:28
ahhoz képest már most nem vagy fenn a fórumon. Én a helyedben kihasználnám addig amíg lehet.
A legfõbb cél, hogy mindig célba érj!!
A Gödöllöi Yeti www.rmkse.hu
:love: Betty :love:
Posted 2006. February 07. - 18:25
végre van net itthon is!Akkor folytassuk velem ahol abbahagytátok.
Posted 2006. February 07. - 15:32
Én se tudom mit reklámozott de az biztos, hogy az adatlapjában a neve alatt kitiltott felirat szerepel.
Most már azt is tudom, hogy miért ment olyan jól vasárnap a tekerés, Szilárd is segített nekem.
Hiába, ketten minden jobban megy.
Most már azt is tudom, hogy miért ment olyan jól vasárnap a tekerés, Szilárd is segített nekem.
Hiába, ketten minden jobban megy.
Posted 2006. February 06. - 21:36
Azt nem tom mit reklámozott, de nem is nagyon érdekel, csak az arca volt ismerõs, pontosabban egy dhs ismerõsömre hasonlított... Én nem tekertem, de már írtam iért, és nem ismételem magam, mert a nagytestvér figyel:)
De szerencsére Mxpro barátunk megtette helyettem
Go az elsõ sor
De szerencsére Mxpro barátunk megtette helyettem
Go az elsõ sor
Posted 2006. February 06. - 20:15
De olyan ismerõs nekem a mazsola. Megnéztem a hozzászólásait és mégsem ismerem.... De azért még írhat ide is...
Ha ilyen reklám jellegû hozzászólásai lesznek a továbbiakban is akkor lehet hogy az egész forumról kitíltják.
Minden topicba becsente magát,de nem jött neki össze, mert a "NAGY TESTVÉR" figyel.
Posted 2006. February 06. - 16:02
Én bringáztam. Méghozzá ez volt a legnagyobb "túrám". Ezen a télen. A János forrástól egészen Szárligetig jutottam, és végig betonon. Tudom, hogy nem sok de az elmúlt két hónap punnyadásai után ez is nagy eredmény tõlem.
Na írjatok ide minél sûrûbben.
Legyen megint az elsõ sorban (min elsõ 3-ban) a topik.
Na írjatok ide minél sûrûbben.
Legyen megint az elsõ sorban (min elsõ 3-ban) a topik.
Posted 2006. February 06. - 15:13
sziasztok!
Hazaértem az osztrák alpoki búvárkodásból.1-2fokos víz bizony cefethideg tud lenni!Mi ez az offtopic? Szó sem lehet róla.minden egyes hozzászólásnak köszönhetõen egyre jobban elõrébb vagyunk!mi leszünk a legsûrûbben irogált topic! Ugye bringázgattatok helyettem is a hétvégén?
Hazaértem az osztrák alpoki búvárkodásból.1-2fokos víz bizony cefethideg tud lenni!Mi ez az offtopic? Szó sem lehet róla.minden egyes hozzászólásnak köszönhetõen egyre jobban elõrébb vagyunk!mi leszünk a legsûrûbben irogált topic! Ugye bringázgattatok helyettem is a hétvégén?
Posted 2006. February 05. - 18:05
Én magam sem tudom, de elég gáz, h. 1hét sítábor után 3-4(remélem csak ennyi) szívás jön.... na mindegy..
De olyan ismerõs nekem a mazsola, mint név, egy gitáros jóbarátom visel ilyen mûvésznevet, de megnéztem az adatlapot és még mindig, de egy másik ember személyében ismerem talán. remélem ír még ide hozzánk/nekünk. Nah befejezem, mert hosszú lesz.
Megnéztem a hozzászólásait és mégsem ismerem.... De azért még írhat ide is...
De olyan ismerõs nekem a mazsola, mint név, egy gitáros jóbarátom visel ilyen mûvésznevet, de megnéztem az adatlapot és még mindig, de egy másik ember személyében ismerem talán. remélem ír még ide hozzánk/nekünk. Nah befejezem, mert hosszú lesz.
Megnéztem a hozzászólásait és mégsem ismerem.... De azért még írhat ide is...
Posted 2006. February 05. - 14:30
Te szegény!Ez egy jó kérdés, már 3. hete németet fizikát vagy spanyolt tanulok minden hétvégén, baromira unom....
Mi ez a nagy tanulás?
Se félév vége se évvége nincs.
Posted 2006. February 05. - 14:21
Hogy mit csinálok???????????????????????????????????????
Ez egy jó kérdés, már 3. hete németet fizikát vagy spanyolt tanulok minden hétvégén, baromira unom....
Bringázás?????? Sajna mostanában nincs erre a szép sportra idõm:(
Ez egy jó kérdés, már 3. hete németet fizikát vagy spanyolt tanulok minden hétvégén, baromira unom....
Bringázás?????? Sajna mostanában nincs erre a szép sportra idõm:(
Posted 2006. February 05. - 13:40
Sokat én se bringázok ilyenkor. Max. 1 órát. De azt se nagyon hidegben. Az alsó határ -2 fok körül van.
Hol vagytok! Mindenki bringázik?
Kéne ide írogatni, kezd elveszni a topik.
Hol vagytok! Mindenki bringázik?
Kéne ide írogatni, kezd elveszni a topik.
Posted 2006. February 03. - 16:08
pont ilyenkor kell neki állni a tekerésnek, mert a hidegben annál könnyebben fog menni a tekerés. Ilyen hidegben edzõdik a legjobban az ember és a melegben már sima lesz a dolog.
No comment!
Lehet, hogy nem vagyok igazi megszállott bringás, de én ilyenkor valahogy nem tudok felülni a bringára... Több okból, a hideg miatt, meg a városban is eléggé jeges ilyenkor minden, de ezt már írtam....
Posted 2006. February 02. - 21:44
pont ilyenkor kell neki állni a tekerésnek, mert a hidegben annál könnyebben fog menni a tekerés. Ilyen hidegben edzõdik a legjobban az ember és a melegben már sima lesz a dolog.
No comment!
No comment!