Igen, csak elkezdtem angolt tanulni, minden kedden és csütörtökön 2.5 óra, amire azért többet kell tanulni, mint egy 45 perces német órára... de ma megyek, mert ilyen idõben KÖTELEZÕ tekerni egy pár kmt...
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Komárom-Esztergom megye bringásai ide!
Indította
schnellthomas
, 2005. április 13. 10:50
Írta 2006. február 19. - 12:03
Írta 2006. február 19. - 11:18
Ahhoz képest a képen nem úgy nézel ki mint a hasát maga elött hordozza!
:-)))
az a kép már vagy másfél éve készült a 24óráson ... ott még jó kondiban voltam és kb 9kg-al kevesebb!!
Írta 2006. február 19. - 09:16
Az embernek mindig arra van szabadideje,amire szeretné hogy legyen. De szerintem nektek se adnak fel minden nap annyi tanulni valót, hogy hónapokon keresztül soha ne tudjál az asztal mellöl felállni.
Én úgy vagyok vele, hogy nem azon a 3/4 órán fog múlni az életem. Ha igen akkor pedig annyival tovább fenn maradok. Nálam az alvás nem létfontosságú............
Én úgy vagyok vele, hogy nem azon a 3/4 órán fog múlni az életem. Ha igen akkor pedig annyival tovább fenn maradok. Nálam az alvás nem létfontosságú............
A legfõbb cél, hogy mindig célba érj!!
A Gödöllöi Yeti www.rmkse.hu
:love: Betty :love:
Írta 2006. február 17. - 22:30
Én csak akkor iszom a béres cseppet, ha már betegecske vok, de nekem nagyobb az esélye, h. megbetegszem, mert naponta többszáz emberrel találkozom a suliban, így több baci van jelen, kb. évente 1szer vok beteg (természetesen nyáron), meg ilyen kis semmilyen betegségek, ami végig megy rajtam 1 nap alatt...
Sajna ilyen sportokra nincs idõm, h. fussak, meg ússzak, mert tanulok ezerrel
Sajna ilyen sportokra nincs idõm, h. fussak, meg ússzak, mert tanulok ezerrel
Írta 2006. február 17. - 17:58
Csak hülyeségbõl irtam hogy b.cseppet szedek. Nekem már vagy 7 éve egy szem gyógyszer sem mentle a torkomon. Mindent megpróbálok futás közbeni izzadással legyürni. Eddig összejött.
1 napos megfázáson kívül semmi bajom nem volt, lábtörést,kulcscsont repedést és izomlázakat leszámítva.
1 napos megfázáson kívül semmi bajom nem volt, lábtörést,kulcscsont repedést és izomlázakat leszámítva.
Írta 2006. február 17. - 17:55
Én is ebben a cipõben járok, csak én megelõztem a jóidõt és már jó másfél hónapja alapozok.Kedd-csütörtök 6-7km futás szombatonként pedig egy bõ 2 órásintenzív úszás. Meg ha idõm engedi és a csapat is összejön akkor egy laza ttúra.
Írta 2006. február 17. - 14:02
Vagyogatok ... csak mostanság sok a tennivaló ...
jelenleg néha eljárogatok BN-mel kicsit tegergetni, hogy kondiba jöjjünk meg kicsit fogyogassunk ... emellett hetente 1szer eljárok spinningelni ... immár 3-szor voltam ...
nagyongáááz ... a hasam akkora hogy mindig lehúz és elfáradok
fogyni kéne ........
jelenleg néha eljárogatok BN-mel kicsit tegergetni, hogy kondiba jöjjünk meg kicsit fogyogassunk ... emellett hetente 1szer eljárok spinningelni ... immár 3-szor voltam ...
nagyongáááz ... a hasam akkora hogy mindig lehúz és elfáradok
fogyni kéne ........
Írta 2006. február 17. - 09:55
Nos én is szedek béres cseppet, de csak tegnap reggel óta, mert beteg vagyok. Hát ahogy a mellékelt ábra mutatja, nem jár SchnellT. barátunk suliba. Ano meg??? Utolsó hozzászólásában kérte, hogy Ano hívjam , ne Avonak. mert kb 5ször elírtam...
Írta 2006. február 16. - 21:24
úgy látom, hogy csak én szedek béres cseppet! HE-HE-HE-he
mi van veletek?
Ano-ról tudtok valamit?
mi van veletek?
Ano-ról tudtok valamit?
Írta 2006. február 16. - 10:13
Suliba egyáltalán jár? Multkor a finneknél és a svédeknél volt most pedig osztrákiába vanha jól tudom a lábát eltörni. Szerintetek sikerül neki megint benõznie? Amilyen mázlista,megint talál valakit magának.
:bananadan
:bananadan
Írta 2006. február 15. - 15:52
De tudom, h. nem keresnek, ha keresnének, akkor a szüleim jeleznék h. csörgött. Különben meg csak egy ember szokott néha-néha keresni, az iskolaszövetkezetes összekötõm, de már december óta Õ sem keresett
Thomas fórumozó társunk meg síel, ezt az egyik közös ismerõsünk mondta nekem. Úgy, hogy én most baromira irigylem õt És ha minden jó megy, törzsvendég leszek mostantól, hurrrrrrrá
Thomas fórumozó társunk meg síel, ezt az egyik közös ismerõsünk mondta nekem. Úgy, hogy én most baromira irigylem õt És ha minden jó megy, törzsvendég leszek mostantól, hurrrrrrrá
Írta 2006. február 15. - 09:45
Én itt vagyok.
Sajnos nem mentem el nyaralni. Pedig nem lenne rossz.
Eddig azért nem írtam mert figyeltem ennek a chatnek az alakulását.
Sajnos nem mentem el nyaralni. Pedig nem lenne rossz.
Eddig azért nem írtam mert figyeltem ennek a chatnek az alakulását.
Írta 2006. február 14. - 21:41
Akkor meg minek van az embernek mobilja! Engem már akkor letolnak,ha a napi 25-30 telefonomból egyet nem veszek fel.
A többiekrõl mit tudsz? Elmentek a télbe nyaralni? Senki nincs rajtunk kívül a topicba.
A többiekrõl mit tudsz? Elmentek a télbe nyaralni? Senki nincs rajtunk kívül a topicba.
Írta 2006. február 14. - 16:44
Írta 2006. február 13. - 21:44
majd ha legközelebb talákozok vele, talán akkor! A telcsijét hetente ha egyszer megnézi,de akkor már az is rekord.
Írta 2006. február 13. - 21:09
Írta 2006. február 12. - 21:19
engem még soha nem hívott meg senki! Volt róla szó,hogy a volt osztálytársnõm küld egy meghívó, de már 3 hete és még semmi!
Írta 2006. február 12. - 21:02
Írta 2006. február 12. - 21:00
Kösz a felvílágosítást!
Írta 2006. február 11. - 22:23
Mint nagy WIW-esek!
A wiw és az iwiw között mi a különbség???
A válasz egyszerû, semmi ; de komolyan semmi az írott sajtóban wiw alatt fut, de iwiw.hu. Talán könnyebb kimondani olyan embereknek, akiknek nem erõsségük a nyelvtörõk..
Remélem nem leszek moderálva link miatt.