nekem ez a március 18 és környéke nagyon képlékeny még hogy hogyan alakul, ugyanis 18-án hugom szülinapja ... 20ikán barátnõm szülinapja + pont akkor leszünk félévesek ... szóval nagy lesz a dínom dánom
de ha tudom úgy intézni a dolgokat hogy beleférjen egy túra, akkor megyek mindenképpen!
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Komárom-Esztergom megye bringásai ide!
Indította
schnellthomas
, 2005. április 13. 10:50
Írta 2006. február 22. - 09:06
Írta 2006. február 21. - 23:07
Ano-t is szervezzük be!!!!!!!!!!!!
Beszéljétek rá, ha taliztok vele hogy jöjjön el.
:clap:
Beszéljétek rá, ha taliztok vele hogy jöjjön el.
:clap:
A legfõbb cél, hogy mindig célba érj!!
A Gödöllöi Yeti www.rmkse.hu
:love: Betty :love:
Írta 2006. február 21. - 16:27
Ha nem jön közbe semmi és nem fog esni az esõ akkor megyek.
Ez a beszéd Mxpro!!!!
Írta 2006. február 21. - 15:33
Írta 2006. február 20. - 19:22
Akkor ha gut idõjárás lesz, biztos megjelenek T.bálinton és végre talizhatunk személyesen is, nem csak így online módon
Mxpro gyere Te is, biztos ráérsz, a vasútállomáson találkozunk !
Mxpro gyere Te is, biztos ráérsz, a vasútállomáson találkozunk !
Írta 2006. február 20. - 18:53
Márciús 18.-án törökbálinton egy ismerõssel megyünk tekerni. Szili is jön és gondoltam, hogy szólunk nektek is,mert a tekerés az mégis csak csapatban jó. Esõnap következõ szombaton lesz,de nem lesz.
A részletes progit tudatom mindenkivel majd
A részletes progit tudatom mindenkivel majd
Írta 2006. február 20. - 15:30
A márc. 18-i túra engem is érdekelne. Milyen Schöllernél áll meg a vonat? Csak nem Törökbálinton?
Úgy néz ki akkor csak én megyek sport kiállításra innen. Engem nem zavar annyira hogy nem lesznek bicók, mert pl a motorokat is szívesen megnézem. Tehát nekem azért így is akad látnivaló. Majd írok nektek beszámolót.
Úgy néz ki akkor csak én megyek sport kiállításra innen. Engem nem zavar annyira hogy nem lesznek bicók, mert pl a motorokat is szívesen megnézem. Tehát nekem azért így is akad látnivaló. Majd írok nektek beszámolót.
Írta 2006. február 20. - 13:48
Helló Topic!
Csak egy kis idõm van apum cégénél írnom!Már megyek is csak gondoltam adok életjelet magamról!
Sziasztok!
Csak egy kis idõm van apum cégénél írnom!Már megyek is csak gondoltam adok életjelet magamról!
Sziasztok!
"Hogy soha többet ne fordulhasson elõ veled,hogy egy kapcsolatban elfogy a színes ceruzád! ":)
Írta 2006. február 20. - 09:43
Nekem a 185cm-emhez a 99-100 kg az sok ... tavalyi 90-92-t kéne visszafogynom
Sportkiállításra én nem megyek (pedig terveztem), mert amikor kiderült hogy bringás dolgok alig lesznek kinet ...
Március 18-án milyen túra lesz? Kis részletet valaki pls!
Sportkiállításra én nem megyek (pedig terveztem), mert amikor kiderült hogy bringás dolgok alig lesznek kinet ...
Március 18-án milyen túra lesz? Kis részletet valaki pls!
Írta 2006. február 19. - 23:28
Mx-t és Ano-t beszervezzük a márc.18.ai túrára? Legalább akkor mi is összeismerkednénk mindannyian. Schnellt pedig gondolatban odaképzeljük. Csinálunk majd fényképeket és izelítõként feldobhatjuk, hogy mibõl fog kimaradni
Vonat meg úgy is ott áll meg a Schöller környékén ahonnan a talihely kb 5 perc kényelmesen......
Vonat meg úgy is ott áll meg a Schöller környékén ahonnan a talihely kb 5 perc kényelmesen......
Írta 2006. február 19. - 23:25
már csak arra lennék kíváncsi, hogy milyen nénit sikerült magának összeszednie a pihenés alatt.
Írta 2006. február 19. - 19:07
Írta 2006. február 19. - 18:35
elsõ vagy második nap eltörték a lécét, ezért utána snowboardozott és az utolsó este pedig szánkozott.
Lehet hogy maradnia kellett volna a snowboardnál
Lehet hogy maradnia kellett volna a snowboardnál
Írta 2006. február 19. - 18:33
SchnellT! Síeltél vagy bordoztál???????
Szánkóval sikerült eme kis hadmûveletet végrehajtania
Írta 2006. február 19. - 18:03
Ma én is tekertem de csak kb 25-öt, de én se tudom pontosan mert nekem sincs órám. A 196 centidhez valóban nem sok a 73 kg, de az én 182 centimhez a 86 kg már igen. Le kéne mennem min 80-ra. tavaly nyáron annyi voltam és az pont jó volt.
Írta 2006. február 19. - 16:16
Nem tudom, sztem a 196cmmhöz a 73kg (tegnap mértem ipari mérlegen) egészen jó és nem áll szándékomban fogyózni... De ma tekertem egy 30-35kmert , nem tudom pontosan mennyit, mert nincs órám, amivel mérjem.
Amúgy Thomas ne szomorkodj, jövõhéten végig szakadni fog az esõ, ami ónos is lehet...
Sport kiállításra nem megyek, inkább majd novemberben hóshowra, de az m,ég nem aktuális.
Amúgy Thomas ne szomorkodj, jövõhéten végig szakadni fog az esõ, ami ónos is lehet...
Sport kiállításra nem megyek, inkább majd novemberben hóshowra, de az m,ég nem aktuális.
Írta 2006. február 19. - 13:47
Ismét itt vagyok.
Látom mindenki el van hízva. Sajna én is hasonló gondokkal küszködök, igaz nekem úgy 5-6 kilót kéna csak leadnom. De már dolgozok az ügyön.
Közületek megy valaki a sport kiállításra?
Látom mindenki el van hízva. Sajna én is hasonló gondokkal küszködök, igaz nekem úgy 5-6 kilót kéna csak leadnom. De már dolgozok az ügyön.
Közületek megy valaki a sport kiállításra?
Írta 2006. február 19. - 12:48
Én itt vagyok.
Eddig azért nem írtam mert figyeltem ennek a chatnek az alakulását.
Pedig ha tudnál jöhetnél, mert élmény másod, harmad magammal beszélgetni.
Írta 2006. február 19. - 12:46
az a kép már vagy másfél éve készült a 24óráson ... ott még jó kondiban voltam és kb 9kg-al kevesebb!!
Azért az a 9 kiló nem jelent annyit az emberen. Én már csak tudom, hiszen én is ezzel küzdök.
Nem lesz az embernek tõle bele, csak egy kicsit kikerekedik.
Írta 2006. február 19. - 12:44
Schnellthomas
felhívott ma telefonon és tudatta, hogy haza érkezett osztrákiából a nagy sielésbõl. Nincs monitorja ezért nem tudott még bejelentkezni.
Sieléséhez hûen megint eltörte a lábát és gipszbe van. Ja és persze ugyanott és ugyanazon a helyen.
Kényszerszünetet tart egy kicsit. Mondta,hogy amint lesz monitorja akkor jön majd a fórumra.
Addig is mindenkit üdvözöl.
felhívott ma telefonon és tudatta, hogy haza érkezett osztrákiából a nagy sielésbõl. Nincs monitorja ezért nem tudott még bejelentkezni.
Sieléséhez hûen megint eltörte a lábát és gipszbe van. Ja és persze ugyanott és ugyanazon a helyen.
Kényszerszünetet tart egy kicsit. Mondta,hogy amint lesz monitorja akkor jön majd a fórumra.
Addig is mindenkit üdvözöl.