Osztom Lensver véleményét!
Én nem bringázom olyan régen, de azt tanították a törzsfórumozók, hogy ha nem férek el biztonságosan, akkor inkább várjak, mint hogy baleset legyen a végén!
A 24 óráson balról elõztek, amikor beszóltak, hogy jobbról elõznének. Semerre nem tudtam menni, erre aki jobbról akart elõzni, elkezdett nekem jönni. Mivel paráztam, hogy belök, kénytelen voltam beletaposni, aminek egy izomgörcs lett a következménye. Mikor elõztek (mert kiderült, ketten voltak) engem b@sztak le, hogy mit képzelek magamról.
Csak annyit, hogy sötétben úgy segítettem mások elõzését, hogy mondtam, hogy gyertek, elfértek, vagy vagy pedig szóltam, hogy várj, mert fölkenõdsz egy fára!
Az olyanok, akik lökik le a bringásokat a pályáról, képesek egy hobbi kerékpárost elriasztani az egész sportágtól, és képesek arra, hogy rossz szájízzel hagyják el a versenyt.
Miért kell agresszívnek lennetek? Én csak köszönetet tudok mondani azokanak a profiknak, akik az egynyomos ösvényen tudtak várni 10 mp, amíg jött egy kanyar v valamilyen hely, ahol el tudtam engedni õket, és a mikor mellémértek MEGKÖSZÖNTÉK!
Ha bár még nem tekerek rég, és nem vagyok törzsfórumos, de én is azt mondom, hogy változtass a stílusodon!
Magával a versennyel és a szervezéssel elégedett vagyok. Jó volt a hangulat.
A szponzorációról megvan a véleményem, de ez nem Harangék hibája! A kis apróságokkal meg nem törõdöm, mert a rendezvény egészét nézem, és az ott volt!
Ádám: véletlenül nincs meg, vagy nem lehet majd letölteni a verseny szlogenjét? ("Hosszabb lett a pálya, hogy jobban elférjetek!") Ez a Harang szöveg annyira ott van, hogy kell nekem! Esetleg lehetne belõle csinálni egy "Hova tûnt Hill" jellegû mixet!
Módosítás:
Reagálva Thy beírására:
Az elvek tiszták, és egyet is értek vele. De aki úgy hobbista + amatõr, mint én (sztem vannak sokan), az elegendi a gyorsabbat, ha biztonságosnak ítéli a helyzetet. Az elöl lévõ jobban látja, hogy mi van 5 méterrel elõtte! Ha nem biztonságos, akkor szól. Biztos vannak olyanok is,akikrõl te írsz, de én még nem találkoztam ilyenekkel!
És nem gázos minden gyorsabbat elengedni.