Jelentkezz be Regisztrálj
24 órás verseny (2005.08.20-21)
Írta 2005. augusztus 22. - 17:42
bizony ezen is túl vagyunk.
tavaj voltam elõször ezen a "megmozduláson" és itt a fórumon találtam meg a csapatot akikkel az idén is nyomtuk.
2.-ok lettünk hobby III.ba.
szerintem a szervezéssel nem gáz.gondoljatok bele ennyi õrült kerós-emberkének mennyi gondja-baja lehet 24 óra alatt.mindenre nem lehet gondolni...
a pája nagyonjó volt.igaz nagyjából a fele tavalyi.
aludnom nem sikerült mert mikor behunytam a szemem akkor is ösvényeket meg ágakat láttam elsuhanni...rémálom:)
érdekes addig nem is éreztem a fáradtságot míg hazafelé tartott a lejtõ.mikor leértem a dunához a bringa-útra és a terep vízszintes volt nem tudtam tekerni.választottam egy jó kis áttételt 2/4... és megpróbáltam görcsök nélkül hazatekerni...
már csak egyetlen kérdés nem hangzott el idáig!!!!!
HOL ÉS MIKOR LESZ A KÖVETKEZÕ???:)
ui.:aki csalt az meg bekaphatja...
Írta 2005. augusztus 22. - 17:36
Írta 2005. augusztus 22. - 17:30
az a baj hogy laza volt az.. kb 12.00p/kor, legjobb 10.00 legrosszabb 14.00 korul -a legjobb duo csapat 10.04p/kor atlaggal nyomta VEGIG ..HIHETETLEN !!! -nem beszelve ejszaka ilyet menni, vagy ennyivel jobbakat menni nappal.. szal eszmeletlen.. nem vagyok gyanakodo tipus de azt teszem valami nem koser nekem.le7,lazábbra kellett volna venni az eleyén... ha ti nem adjátok fel akkor mi döglünk meg éjszaka,millió thnx a lámpákért
Sem en sem Balazs nem vagyunk elitek a MTB sportban, de annyira benne vagyunk hogy azt mondjam durva..
solo, ill. duo kategoriasokat nem lattam kajalni sem kozben sem pihi alatt..mi az,h nem láttál kajálást,este velünk burkoltatok ti is
vendég_unit_*
Írta 2005. augusztus 22. - 17:03
ggx:Én nem csak a gondolataira lennék kiváncsi, hanem arra is, hogy mikor, mennyit, mit kell enni, inni verseny közben.
Mert mondjuk egyéniben 80-90 kör felett menni, az borzasztó sok.
Gratula.
Az eredmények már fent vannak a sportaktívon.
nnnnahh, most már le bírom nyomni a gombokat végre...
Pihenés: én Németh Antival voltam egy táborban, néha találkoztunk...kérdeztem eszik-e, amire azt mondta mindig, hogy nem, hanem alszik...aztán aludt egybõl....én egy percet sem.
Õ 20 perc körülieket pihent, én 10-15 perceket, átlagosan 2,5 óránként álltam meg, és mivel õ gyorsabb volt valamivel, jött az, hogy hajnalra csak egy körrel járt elõttem.
Addig azt sem tudtuk, hogy az 1. és a 2. helyen vagyunk...aztán reggel már kezdtem fing@dozni erõsen, úgyhogy az utolsó 3 órában avval foglalkoztam, hogy tartsam a helyezésemet.
Kaja: minden, amit nem kell rágni (milupa, tejbegríz, megnyomorított sütemények, powergel (de utálom...), illetve kivételként 2 szelet pulykahúsos szendvics, de azokkal nagyon megszenvedtem, míg lenyeltem).
Pia: kb 10 liter izotóniás lötty és 4 liter tea.
Lámpa: Lupine BabyLu 8/16watt halogén, két aksival pont bírta végig. Tényleg kell a jó lámpa, és ez az!
Gondolatok közben: hmmm...minden
Volt Motörhead? Mert nem hallottam sajnos ;-(
Írta 2005. augusztus 22. - 17:01
Sziasztok!
Tök jó volt!
Köszönet a csapatom minden tagjának, (Lensver majdnem duplát teljesített, mint a csapat többi tagja) és Paulnak a segítésget, és a Lódarazsaknak a kaját.
Az elsõ szólós azt mondjátok 110 kört ment 24 óra alatt? Azt szorozzátok meg 3,5 km-rel. Jesszus Atyám!
Unit/Dénes pedig egy sebességgel!
Nagyon jól esett újra látni az ismerõsöket, hallani a buzdításokat.
Ádám: emlékszem, éjszaka, hajnalban már nehezen mondtál végig egy kerek mondatot, a csapat neveket pedig még gyakorolni kéne. De komolyan, megint örültünk a szövegelésednek. A zenei kínálat meglehetõsen változatos volt. Tényleg kaptál végül úttörõ dalokat?
Köszönet a sok fotósnak, vannak igazán remekül sikerültek is. (Találtam magamról is néhány képet.)
Szerintem a pálya tökéletes volt. Nagyon tetszett az a rengeteg csiki-csuki kanyar, kicsi szint. Olyan volt a nyom, mintha elgurítottak volna egy golyót. Minden tökéletes volt, csak azzal volt bajom, hogy voltak nálam gyorsabbak, akiknek mindegy volt, hol elõznek. Így aztán nem is erõszakoskodtam, inkább az elsõ kiszélesedésnél félrehúzódtam és eleresztettem a hajtósakat. Így megúsztam esés nélkül. De volt ám olyan csapattársam, akit beborítottak éjjel a bozótba, aztán még csúnyán rá is szóltak, hogy "Méé nem keesz máá fel?". Sírva jött be a célba és haza is ment. Jól megütötte a térdét. Persze õ látta délután a véres arcú lányt is az aszfalton feküdni fennakadt szemekkel...
Szóval én nem szívóskodtam a nyomulósokkal, meg is úsztam.
Volt, hogy egy darabig mentem egy srác mögött, megkérdeztem, hogy mit csináltak a váltó mezükkel, mert csak a mezén volt a rajtszám. Mondta, hogy szólóban nyomja. Egy negyed körön át beszélgettünk, de aztán elhúzott egy letörésnél.
Vasárnap délelõtt már rossz volt nézni némelyik versenyzõt. Olyanok voltak, mint a lassított felvétel. Mekkora küzdelem lehetett megmászni azt az emelkedõt úgy 300 km után...
Ja és éjjel nagyon tetszett menni. 2-szer is kint voltam 1-1 órára. Jó lámpáim voltak. Nekem is a gyomrom görcsölt hajnali fél 4 körül. Nagyon örültem, amikor ismerõst láttam.
Aztán tegnap 8-kor ágyba bújtam, ma fél 10-ig aludtam. A combjaimban a fájdalom tegnap óta még nem múlt.
Belegondoltatok, szerintem, ha megnéznénk a nevezetteket, az 1/3-uk biztos fórumos.
Nagy buli volt. Köszönet érte: a szervezésért, a csapatnak, a résztvevõknek, Harangnak, Ádámnak. Szóval mindenkinek.
Írta 2005. augusztus 22. - 16:09
viszont ahogy néztem,benned is lett volna még bõven kraft,meg bennem is szal yövõre csak 1 yobb pilótafülke-geometriát meg nyerget kell találni mert a végére már a legkisebb rázatón is kiálltam úgy fájt a hátsóm:-)
hátamat elsõ két menetben éreztem,ami kicsit beparáztatott de aztán Lmúlt,bár a biztonság kedvéért onnantól a kerítés/vasút/tábor mellett mindig Lengedett kormánnyal kiegyenesedve tekertem,h addig is pihentessem
lekörözés meg,ohh!:-) néha én is irigyeltem a reumás csigák sebességét is:-)
Írta 2005. augusztus 22. - 15:49
amugy 99 kör..ááá.
nem kellet volna anyit kihagynunk...o és oyan hát/tarkó/*csuklófáydlmaim voltak...oh é most is érzem...
szoval Kala te inkább fasza voltál enegem egy idõben az egyéniek is keményen köröztek:))
mayd yövõr felkészültebbek leszünk!!
Írta 2005. augusztus 22. - 15:44
Írta 2005. augusztus 22. - 15:38
....Prodigy, pedig az eredeti album...az elsõ ment....
....amit elfelejtettem, õszintén gratulálok mindenkinek...emberfeletti teljesítmény ez.....bár már 5.szörre élveztem végig de ezt nem lehet megszokni, azt gondolom az egyettlen verseny ahol, végre mindenki megvárja az eredményhirdetést és vasstapsol....
Írta 2005. augusztus 22. - 15:29
yó voltál amúgy és aludni simán le7ett csak be kellett kapcsolni a mikrókat,TVket:D
Írta 2005. augusztus 22. - 15:27
Nekem az éjjeli Pink FLoyd nagyon bejött.
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
Írta 2005. augusztus 22. - 15:18
...aki aludni akart azért szídott.....miért vagyok olyan hangos...
...ani tekerni az meg azért...miért nem lehet hangosabb a zene és miért nem csinálok nagyobb hangulatot...
...ennek örömére 9.20-tól 10.45-ig aludtam egy sort...avagy sört....mert választanom kellett, vagy hányok vagy kicsit alszommm...
...szerintem nagyon yoool sikerált verseny volt...való igaz, kicsit "kicsit" elhúzták az eredményhirdetést és mire összecsomagoltunk addigra ezt sem tudtam fiú vagyok avagy egy numíbiai táncosnõ....
...errõl jut eszembe....egy csomó kép készült a Julia Roberts futásáról....azok hol vannak???
...persze nagyon behírdettem ,hogy a legjobb jelmez nyer valamit.....de szerintem a végén ez valahogy elfelejtõdött....hüpp.....lehet megnyertem volna....
...többet akartam tekerni de mindíg csinálnom kelltt valamit....így csapattársaimnak köszönöm, hogy nem lettünk utolsók (géz a kézben LseK)
...és persze kedvesemnek Bóbitának, aki élete elsõ versenyén vett részt.....de nem az utolsón!!!!
Írta 2005. augusztus 22. - 15:12
101 kör!!! Odaszab meg vissza...
tényleg,más is írhatná,h hogyan/mit/mennyit tápolt...
ivás nálam úgy ment,h pihi ideyén kajához 1 lityó abból ami épp yólesett,pályán meg körönként a kerítés elött,a mászóka után nyúltam le a kulacsért 2 kortyra,akkor ált. vizezett Gatorade volt benne.
hmmm az yutott SZMbe h kicsit fényezni kéne a társamat mert ritka yót fogtam ki vele
ügyes voltál Robi,sok puszi(t kapsz a bnõdtõl,akinek szintén kösz a helpet!!! )
már gondolkodtam,h rábízzam-e az összes tekerést olyan yól ment,de akkor túl yó eredményt ért volna L így néha felváltottam
Írta 2005. augusztus 22. - 15:03
Mert mondjuk egyéniben 80-90 kör felett menni, az borzasztó sok.
Gratula.
Az eredmények már fent vannak a sportaktívon.
Írta 2005. augusztus 22. - 15:01
Mi meg Hédivel 5.-ek. 1 körrel maradtunk le tõletek! 8-10 között volt az utolsó szakaszom, abban a 2 órában menem a legjobb köröket, ott még kétszer megelõztelek vagy a duótársad (134-es rajtszámra emlékszem) ezek szerint hiába:(((
Tavaly szintén duóban nagyon bekezdtem az elején, most tartalékoltam, lehet az volt a baj, hogy túl sokat is....utolsó órában 8.20-as köröket mentem, elején meg ilyen 10 perc alattiakat...másik tanulság számomra:nagyon jó lámpa kell éjszakára, amúgy nem lehet tempót menni...
Dénesnek és Hengernek szintén nagy gratula a solo teljesítményért! És persze Antinak is, meg a többi solonak is, csak õket nem ismerem!
Írta 2005. augusztus 22. - 14:51
Írta 2005. augusztus 22. - 13:46
... éreztem a szemem ki akar folyni a helyérõl amikor ráyöttem,mi a baj,a kormányon lévõ lámpát villogóra tettem..:
...és rossz ütemben pislogtál.
Jojoba:
Nekem egyszer 5mm emelés használt.
A másik ami bejött, hogy idõnként ki kell állni a nyeregbõl 15-20 mp -re. Persze hátul célszerû egyet-kettõt leváltani, hogy ne legyen túl pörgõs.
Írta 2005. augusztus 22. - 13:19
"gyerünk Yoyo nyomjad!"
Mondtad, hogy megfájdult a térded.
http://kep.tar.hu/ki...6972/14876010#2
Nincs alacsonyan az ülésed?
Amikor elõx hallottam nem tudtam kitõl jött a szurkolás,de legalább volt min gondolkozni...aztán rájöttem.
A térdemmel már több éve küzdök,várható volt h most is elõ fog jönni,bár reméltem h sokkal késõbb,és sokkal light-osabban.Az h alacsonyan ülök,szinte minden rólam készült kép láttán elgondolkoztat,mert amúgy alap állapotban elvileg jók a beállítások.(mikor a sarkam van a pedálon alsó holt ponton akkor nyújtva van a lábam,amikor meg bevagyok csatolva akkor van egy kis hajlítás)
nemtom.
Írta 2005. augusztus 22. - 13:18
le7,lazábbra kellett volna venni az eleyén
ahogy Zsuzsi is mondta,ok,h elsõre 8 perces a köridõ,de aztán 11 és 12:)
viszont ha ti nem adjátok fel akkor mi döglünk meg éjszaka,millió thnx a lámpákért
olyan éjfél körül volt,h éreztem a szemem ki akar folyni a helyérõl amikor ráyöttem,mi a baj,a kormányon lévõ lámpát villogóra tettem..:
mi az,h nem láttál kajálást,este velünk burkoltatok ti is
így belegondolva megettem kb 5 rántott húsos szendvicset,4 szalámisat,2 levest,1 nagy adag milánóit,5 barackot,2 almát,~6 müzliszeletet,6x0.5 liter Gatorade-t (tisztán!) és kb ugyanennyi sima/citromos és Plusszos vizet,ill. volt még finom csokiskrémes nápolyi,2 adag tejberizs lekvárral és szõlõcukor és dinnyeszelet és sölt husi meg savanyúuborka és paprika.Tjah és a legvégén a "lórugás" 2 korsó félbarna sör.
meg ha már így felsoroltam,akkor azt is,h kiknek jár érte a köszönet (a fentiekbõl a müzliszelet meg a plussztabi volt "saját" táp)
Borsi,Stefi,család,Lorka,Lorkafemili fõleg Gyuri,Palmi,és akik nem jutnak SZMbe
pl. Lorka mondta is tegnap h kb 3 kilót fogyott a verseny alatt,mire én is ráálltam kíváncsian a mérlegre és vigyorogva vettem tudomásul h én meg majdnem annyit híztam:D
Írta 2005. augusztus 22. - 12:44
A versenyunk elemzese:
A strategia a kajalasra epult. Ellenben a csapatokkal akik minden viz es kaja nelkul inditottak embereiket, mi hydropackal es kajaval felpakolva indultunk utnak.(megjegyzem: segitok nelkul voltunk).
Balazs kezdett, O bevalalosabb az elejen, En valahogy mindig tartalekolok a vegere. Duoban nyomtuk es 3x3 oras valtasokat terveztunk.
Volt radio osszekottetes igy a kommunikalas megoldott volt. Az elso szett utan mikor valtottam Balazst, megneztem az eredmenyeket. Sokkolt mikor meglattam 13/9. hely! Ez azert gaz mert klasszikus maratonokon nem ilyen gyalazatos a helyezes. Ekkor egy ilyen tavnal jartunk kb. Egy maratonos versenytempo 85%-an amit a kaloria, es pulzus adat is megerositett.Ezen probalnunk kellett erositeni, de a tejsavkuszobot igy is suroltunk neha hosszutavon nem lett volna kifizetodo, igy maradtunk ennel.
A masodik kanyar 3. orajanal Balazs szolt hogy valtani kellene hamarabb hanyingere van -gondoltam hummde korai..- osszeszedtem magam es kb. a tervezettnel 20 percel hamarabb valtottunk. Valtasnal nem nezett ki jol, O azt tanacsolta mennyunk 2x2 orakat, En maradni akartam... szal nem volt meg tiszta..
Ejszaka kb. 2 percel mentem lassabb koroket. De a fo problema nem ez volt. A sok kaloriat amit bezabaltam nem sikerult feldolgozni a testem valami olyan formaban tiltakozott ami eddig meg ilyen szinten uj volt.Egy nagy gorcs volt a gyomrom tele kajaval.Ezen nem valtoztatott az a teny sem hogy mult az ido a tekeressel. Ekkor egy darab PowerB. sem ment mar le SÕÕÕT egy korty viz sem.. Az hogy a tobbi duo (nembeszelve a solokrol) hogyan nyomta annyira es hogyan kajalt -megjegyzem oket sosem lattam enni (!) ..az maradjon az O titkuk-
Semmi jot nemvarhattunk attol hogy telik az ido.
Szal kb. 5 perc alatt meghoztam a dontest. 10 ora tekeresnel KESZ..VEGE!
Szivas de ez van..Balazs bar visszakerdezett, aranylag konnyen vette .. lattam rajta a megkonnyebbulest..Erdekes modon ekkor jobban altunk abszolutban mint a duok kozott. Kb. az abszolult felenel voltunk valahol.
Arra hogy milyen kemeny a duok, nembeszelve a solok sorsa egy adat ami talan tukrozi. Reggel 8 korul jart tobb csapat a fejenkenti korszamnal amit mi elozo este 22.00 ig kiviteleztunk .. sokkal tobb pihenovel, sokkal hosszabb emesztesi idovel.
Itt szeretnek gratulalni a duok es soloknak. Akik vegignyomtak azoktol igazan NAGY teljesitmeny!
Orulok a sok uj tagnak akiket megismertunk, es akik eletebe egy kis vidamsagot hoztunk.. Mi nagyon vidamak voltunk.... de nagyon sz@rul mentunk