Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

24 órás verseny (2005.08.20-21)

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
596 hozzászólás a témában

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás

Sziasztok!

Köszi a sok jó szót,biztatást! ...

"gyerünk Yoyo nyomjad!"
Mondtad, hogy megfájdult a térded.
http://kep.tar.hu/ki...6972/14876010#2
Nincs alacsonyan az ülésed?

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás

... Eloszor a medianak kell szolni, RTL, TV2, Sport1 ...

Te naivabb vagy mint én. :)
L, "Legfrissebb szám" #1272 hoszzászólásra adott 'válaszok'.
A 'média' akkor számol be egy ilyen eseményrõl ha fizetnek neki.

Más.
Miért csalnak emberek, ha ebbõl gyakorlati hasznuk nincs?
Így felállni egy dobogóra nekik dicsõség?

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

Lovas_Gabi

Lovas_Gabi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.725 hozzászólás
Az RTL Klub kint volt és forgatott.
-Fel kell szerelni egy légfüggönyt, hogy kisebb legyen a légcsere
-Ez a légfüggöny átlátszó???
/idézet egy Miskolci egyetemi kollégium mûszaki vezetõje és köztem zajlott beszélgetésbõl./ Kimentem a kocsiba röhögni)

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
Jovore az ilyen csalos osvenyt tele kell szorni tuskekkel meg szogekkel, es akkor az illetok nem nyernek vele ;) :D

A szponzori dolgot en sem ertem. Egy olyan rendezvenyre, amin ennyi ember vesz reszt, raadasul Bp -en van lenyegeben, siman lehetne szponzorokat talalni.
Persze ezt is ugyesen kell. Eloszor a medianak kell szolni, RTL, TV2, Sport1 ( ezen ha jol emlekszem meg kulon bringas musor is van, oda biztos beferne egy hoszabb beszamolo ), ujsagok. Ha ez megvan, utana lehet keresni a cegeket, es mondani nekik hogy kik jonnek ki, mikor-hol kozlik a dolgot, es akkor biztos nagyobb lesz az o kedvuk is ehez.
Ha ezt mar nem birjak megszervezni, akkor kell egy kulon ember.
Ha megprobaltak, de a mediat es a szponzorokat nem erdekli, akkor nem szoltam.

( emlekszem az Alsoorsi 24 orasra, ott talan valamelyik SpeedStick volt a szponzor )
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

KeX

KeX

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.292 hozzászólás

pedig szerintem nekünk voltak a legbrutálisabb lámpáink, 20 W-osak, és éjjel is majdnem ugyanolyan köröket tudtunk menni.

lol, jövõre "fényben járók" névvel indulunk.
"The faster you are, the slower your life goes by" - Lucas Brunel

Bóbi

Bóbi

újonc

• fórumtag
  • 2 hozzászólás

Sziasztok, ezúton szeretnék szívbõl gratulálni mindenkinek, aki részt vett a 24órás õrületen, emberfeletti amit véghez vittetek, minden tiszteletem a tiétek!!!

ui..ezt a remekbe szabott fotót hol találom? Vannak még hasonlók?

Már megtaláltam, köszi:-)

Bóbi

Bóbi

újonc

• fórumtag
  • 2 hozzászólás
Sziasztok, ezúton szeretnék szívbõl gratulálni mindenkinek, aki részt vett a 24órás õrületen, emberfeletti amit véghez vittetek, minden tiszteletem a tiétek!!!

ui..ezt a remekbe szabott fotót hol találom? Vannak még hasonlók?

KeX

KeX

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.292 hozzászólás

Az a gyanum, és -ha figyeltél igazat kell, hogy adjál- hogy szinte nem voltak szponzorok.

Nemtudom, hogy ez kinek a hibája, de... Egy ilyen eseményre szerintem jobban "kap" a média, rtl is nyomatta este a riportokat, nemhiszem, hogy ne lett volna egy pár olyan szponzor, aki nem szerepelt volna szívesen fõmûsoridõben az ak.ívban...

Móka volt. A csapat gigajó volt (thx Khálesz, Ggx, Brik, Tomi, Sztróóó, nameg persze csajok a szupportot, az ópiumos rétest!), kihajtottuk a sz.rt is magunkból, kár hogy... Csak remélni tudom, hogy a csalás nem igaz...

Unit teeeee, géhéhépállatttt! ::)) Bigbig riszpekt!
"The faster you are, the slower your life goes by" - Lucas Brunel

Lovas_Gabi

Lovas_Gabi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.725 hozzászólás

Azt honnan tudjátok hogy csaltak? Látta valaki? Meg hol volt az ösvény?

A pálya elsõ szakaszában, ahogy átjössz a kerítésen, volt egy erõs balos kanyar. Itt volt egy ösvény, amelyik átvágja a keryítés melletti fölfelét és a köves lefelét.
Ha ezt valaki kihagyja, több, mint egy percet veszít.
Volt aki látta is az ilyen jellegû rövidítéseket, de ezt inkább éjszaka csinálták.
Rendesen ki volt járva a nyom is a szalag mellett.
/idézet egy Miskolci egyetemi kollégium mûszaki vezetõje és köztem zajlott beszélgetésbõl./ Kimentem a kocsiba röhögni)

jojoba

jojoba

törzsvendég

• fórumtag
  • 337 hozzászólás
Errõl sajnos lemaradtam.....

Feltöltött kép

jojoba

jojoba

törzsvendég

• fórumtag
  • 337 hozzászólás
Sziasztok!

Köszi a sok jó szót,biztatást!
Nekem nagyon tetszett a verseny remélem jövõre is itt kerül megrendezésre.
Én is gratulálnék mindenkinek aki végig nyomta.
Dini király vagy! :clap:

gbr4k

gbr4k

törzsvendég

• fórumtag
  • 275 hozzászólás
Csináltam pár fotót, amelyek között vannak "mosottak". Megtalálhatjátok õket itt: http://pix.bikemag.h...rseny_2005_002/
Szép volt, jó volt a verseny és akármilyen lesz is, mi mindig elégedetlenkedni fogunk valami miatt, mert mindenki számára kielégítõ, tökéletes megoldás sajnos nem létezik. Ezen dolgok megváltoztatásának egyik állomása a kritika, de a legfõbb mozgatórugója a tett.
A másik érdekes dolog, amivel szembesültem: Elég mókás volt hogy a Trek csapat Meridákat (is) hajtott, a Meridások pedig Magellánokat (is). Ez azt az állapotot tükrözi, hogy magyarországon a lelkes kerékpárszeretõk tábora, nehéz helyzetben is kitart szenvedélye mellett, feltétel nélkül. Ezért azt kívánom a szervezõknek, hogy egyre színvonalasabb versenyeket tudjanak szervezni. A kerékpárosoknak pedig, azt hogy tartsanak ki továbbra is szenvedélyük mellett és pozitív hozzáállással, tettekkel próbálják/juk meg a sportot népszerûsíteni, a megítélését össztársadalmi szinten javítani. Mindenkinek jó tekerést!

!nJoy

!nJoy

vendég

• fórumtag
  • 69 hozzászólás

Ja és külön gratula Kahleszéknek a helyezésért (az igaziért - hiszen tudjuk, hogy akik elsõk lettek, azok csaltak éjjel, meg is találtuk a kis ösvényt) Kár, hogy senki se fotózta le a tetteseket.
Na jó pihizést mindenkinek.

Azt honnan tudjátok hogy csaltak? Látta valaki? Meg hol volt az ösvény?

vendég_unit_*

vendég_unit_*
  • vendég
Sziasztok!

Ezúton köszönném mindenkinek (ismerõsnek és ismeretlennek egyaránt) a sok-sok bíztatást, amit kaptam a 24 óra alatt.

Dénes

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás

Azt lehet esetleg tudni, hogy azt a rengeteg képet, amit Zed csinált, hol lehet megnézni majd?

Thanks a sok szép fotóért KisÖcsikének és Wannaride-nak!

Ja és szia Keiko! :)

Egyelõre csak a gépen, remélem a héten fölkerülnek.

Zsuzsi, kérd meg Palmit, hogy masszírozza meg minden este neked, az biztos, hogy jót fog tenni!
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

Brick

Brick

vendég

• fórumtag
  • 86 hozzászólás

Ez náluk már nem meglepõ, hiszen ezt két évvel ezelõtt is eljátszották:(
És még õk reklamáltak, mikor megírtam a cikkemben, pedig a nevüket nem is említettem:)))))
Mindenkinek gratula!

no comment.
jövõre õket is lenyomjuk, akárhol is indulnak!
a 83ERS kitör a 2.hely szürkeségébõl;)
grat minden indulónak, köszönet az egész csapatnak a kiváló teljesítményért!
jövõre ugyanígy, ugyanitt, +20körrel :)

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás

Másik kérdés, hogy vajon ez a "V.I.P. Teamy Gödöllõ" csapat, aki ugye megnyerte elõttünk a hobby kategóriát, valójában hobby csapat volt e, nekünk nem éppen úgy tûnt, szinte biztosra venném, hogy több embernek is volt ott liszensze.

Ez náluk már nem meglepõ, hiszen ezt két évvel ezelõtt is eljátszották:(
És még õk reklamáltak, mikor megírtam a cikkemben, pedig a nevüket nem is említettem:)))))
Mindenkinek gratula!

Sonka_Zsuzsi

Sonka_Zsuzsi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.342 hozzászólás
15 óra alvás után, mostan már én is alakulok. Amíg tartott a verseny, addíg nem volt gáz, de utána... én még sosenem voltam ilyen fáradt. Végkimerülés. Legközelebb extrára kipihenten kell menni, mert így munkától széthajtva gázos.
Nagyon szuper volt nekem minden, és extra csók mindazoknak, akik bíztattak. A felfelék ha nem lettek volna, biztos jobb köröket megyek és nem kell a derekamat ápolnom majd még hetekig. (Na Lensver, most nagyon szarul van) Az éjjeli körözést nagyon élveztem, volt 1 kis adrenalin ottan, ha már máskorra nem jutott. Majnem ua volt a köridõm, mint nappal és többet is bírtam akkor 1xre.
Jó volt látni régi kedves arcokat, Drága Don, aztán megismerni a nincskitartásompedigfitnesskirályvagyok:)KillerTomékat és folyamatosan osztani 1mást, és extra köszönet a csapattársaimnak, h kitartottak és biztosítottak, h jövõre nem veszem rá õket erre a hülyeségre :)
az észmentes nõnemû...

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás

a csalók meg remélem lelkiismereti problémákkal küzdenek.

Na ez az, ami biztos, hogy nem fog megtörténni. Valamiért vannak emberek, akiknek egy ál-dobogós helyezés többet ér mindennél. Pedig attól az még nem változtat az igazságon. Továbbá értékes díjat se nyerhettek vele, úgyhogy ez így tényleg érthetetlen számomra.
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

Lovas_Gabi

Lovas_Gabi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.725 hozzászólás
Valóban nagy buli volt!
Igaz, hogy a profik ebbõl is vérre,(sok esetben másokéra) menõ küzdelemnek fogták fel!
Engem több helyen is kiszorítottak, meglöktek.
A helyezetteknek nagy gratula, a csalók meg remélem lelkiismereti problémákkal küzdenek.
Mi a hobby 3-ban harmadikok lettünk, becsülettel végigküzdve az idõvel és pályával.
Köszi Hozé-nak a lehetõségért, és a csapatnak a kitartásért.
Jövöre megint.

A pálya szerintem jó volt, valóban szórakoztató, a második felében technikás. (kétszer majdnam elvittem a szalagot, igaz éjszaka)
Az ellátás lehetett volna kicsit bõségesebb, Bíró Ádám a szokásos formáját hozta, (nagyon hülye, de szórakoztató volt, csak bringáznia kéne megtanulni! :-))) ) a sok ismerõs buzdítása csak segített a fáradtság leküzdésében.

Tyito! Köszi a lámpákat!

Bõvebbet késõbb.