Sziasztok!
Köszi a sok jó szót,biztatást! ...
"gyerünk Yoyo nyomjad!"
Mondtad, hogy megfájdult a térded.
http://kep.tar.hu/ki...6972/14876010#2
Nincs alacsonyan az ülésed?
Sziasztok!
Köszi a sok jó szót,biztatást! ...
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
... Eloszor a medianak kell szolni, RTL, TV2, Sport1 ...
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
pedig szerintem nekünk voltak a legbrutálisabb lámpáink, 20 W-osak, és éjjel is majdnem ugyanolyan köröket tudtunk menni.
Sziasztok, ezúton szeretnék szívbõl gratulálni mindenkinek, aki részt vett a 24órás õrületen, emberfeletti amit véghez vittetek, minden tiszteletem a tiétek!!!
ui..ezt a remekbe szabott fotót hol találom? Vannak még hasonlók?
Az a gyanum, és -ha figyeltél igazat kell, hogy adjál- hogy szinte nem voltak szponzorok.
Azt honnan tudjátok hogy csaltak? Látta valaki? Meg hol volt az ösvény?
Ja és külön gratula Kahleszéknek a helyezésért (az igaziért - hiszen tudjuk, hogy akik elsõk lettek, azok csaltak éjjel, meg is találtuk a kis ösvényt) Kár, hogy senki se fotózta le a tetteseket.
Na jó pihizést mindenkinek.
Azt lehet esetleg tudni, hogy azt a rengeteg képet, amit Zed csinált, hol lehet megnézni majd?
Thanks a sok szép fotóért KisÖcsikének és Wannaride-nak!
Ja és szia Keiko!
Ez náluk már nem meglepõ, hiszen ezt két évvel ezelõtt is eljátszották:(
És még õk reklamáltak, mikor megírtam a cikkemben, pedig a nevüket nem is említettem:)))))
Mindenkinek gratula!
Ez náluk már nem meglepõ, hiszen ezt két évvel ezelõtt is eljátszották:(Másik kérdés, hogy vajon ez a "V.I.P. Teamy Gödöllõ" csapat, aki ugye megnyerte elõttünk a hobby kategóriát, valójában hobby csapat volt e, nekünk nem éppen úgy tûnt, szinte biztosra venném, hogy több embernek is volt ott liszensze.
a csalók meg remélem lelkiismereti problémákkal küzdenek.