Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

24 órás verseny (2005.08.20-21)

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
596 hozzászólás a témában

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.693 hozzászólás

Az sztem érthetõ hogy ilyenek miatt nem fogok kijönni a ritmusból!

Ja, ez sem úgy hangzott, hogy nem túrsz le akárkit...

Egyébként lehet, hogy Lens nem rád gondolt személyesen, hiszen õ nem tudja pontosan, hogy az õ ismerõseit ki túrta le és csak álltalánosít, de te adtál rá lehetõséget. Sajnálom, tényleg vannak olyanok, akik dacból szándékosan feltartják a gyorsabbakat, és büszkék rá. Ez is gáz, de nem mentség arra, hogy valakit fellöksz.
Ausztria, Kenguruk földje!

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
Ja és itt vannak Paul képei: http://pix.bikemag.h...um595/24oras05/

Éjszaka még mindig a versenyrõl álmodtam. :) Éjszaka volt és vettem a kanyarokat és mikor cseréhez értem, mindig felébredtem, aztán elalvás után újra ismétlõdött.

De jó volt az az éjszakai tekerés! Mikor nappal megláttam, hogy huhh, itt mentem mindenen át??? A lámpa valahogy kisimította a talajt...

!nJoy

!nJoy

vendég

• fórumtag
  • 69 hozzászólás
Kalaius:majd jövõre élõben megbeszélhetjük ha gondolod kiváncsi vagyok hogy neked tetszene-e a dolog amit idén párszor velünk csináltak, majd elindulok duoban és ha te akarsz engem megelõzni akkor felejtsd el az elõzést, biztos jól esne neked is...

KeX

KeX

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.292 hozzászólás

Az amatõr arcod sose fogja ezt felfogni, inkább hagyjuk! :D Tavaly is ugyan ezen volt a vita...

Ezek az óriási nagy vigyorgó szmájlik, ohh. Mintha egy pindurka aroganciát sugallnának.

Az amatõr arcom... TE PROFI!
"The faster you are, the slower your life goes by" - Lucas Brunel

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
!nJoy: igazad van, õrültség feltartani valakit, aki már utolért, hiszen gyorsabb.
Képzeld a helyembe magad a pályán. Végre összeszedtem a bátorságomat, hogy egy ilyen versenyre benevezzek, bár tudtam, hogy egy pályán leszek a profikkal. Én úgy biciklizem, hogy az ideális ív nekem a biciklin maradási lehetõség. Félek az ágaktól, a gyökerektõl, a kövektõl. Szóval mikor ilyen zizis helyen érsz utól valami mazsolát, akkor nem csak a ritmusod fontos, hanem gondolj arra is, hogy az a nyomorult nagyon összetörheti magát egy neked könnyen korrigálható mozdulattól is.!

Csak nézzük meg a mérleget, ez itt egy buli verseny volt. Semmi tét, talán csak magunkkal szemben és a csapatért küzdöttünk. Mit kapott a gyõztes és megéri-e, hogy valaki közben összetörje magát. Az utcán odamennél-e, hogy behúzz neki egyet, hogy elvegyed tõle az elsõséget?
Elõször voltam ezen a versenyen, de nagyon tetszett a hangulat, a küzdelem, hogy kitartottam a végéig. Nekem ez nagyon sokat számít.

Egyébként meg gratulálok, egyszerûen fantasztikus ez a 7 perces köridõ.
És az az eset a lánnyal, akkor mégis megmutatja, hogy a magad helyezését el tudod dobni, hogy valakin segíts. Gondolom a csapatért jobban küzdöttél.

Ezt az egészet most minden olyan nyomulós versenyzõ nevében kaptad, akik kockáztatták mások épségét! Egy figyelmeztetés volt, hogy mérlegelj!

Egyébként hanyadikok lettetek?

!nJoy

!nJoy

vendég

• fórumtag
  • 69 hozzászólás
Kex: a díjazás minket 1általán nem érdekelt, 1ébként a HUNpowerben voltam!
Felõlem akár 1 db nápolyit is adhattak volna, asse érdekel! Mi azért küzdöttünk egész végig hogy a Vizdiék csapatát fogjuk meg, akik csak profik voltak nálunk meg volt 1 szem profi, a Szalay Peti!
A Vizdiékkel különben is mindegyik lassabb versenyzõ sokkal elnézõbb, ha hallják vagy látják hogy jön õket jobban elengedik, segítik, mert õk profik és ismertek!
Szalay Petire ráhúzzák a kormányt, elesik. Máró Józsi a Grósz Bélával tekert, a Grószt elengedték a Józsira ráhúzták a kormányt, a mutatóujja felszakadt!
Szóval ne beszéljetek már nekem ilyeneket hogy mi vagyunk a köcsögök, meg én vagyok a szemét mert leszorítom azt aki még direkt szivat is! Én is felvettem a lassabbak tempóját a csiki csukiban, ahol nem lehetett elõzni hogy ott nem is elõztem! De aki hátráltat amikor el tudna engedni az kicsit sok! Gondolkozzatok el ezen is aztán akkor oltogassatok!

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
HUNPOWERLIMITED ELIT I.Kategória 150es összéletkor alatt
összetett második hely
yövõre a legértékesebb díj az 1 arany SEGG lesz amit a legtuskóbb versenyzõ kap,már most le7 rá gyúrni,nem csak elitek versenyez7nek érte!!:D

!nJoy

!nJoy

vendég

• fórumtag
  • 69 hozzászólás
Az amatõr arcod sose fogja ezt felfogni, inkább hagyjuk! :D Tavaly is ugyan ezen volt a vita...

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Gondolom HUN power, vagy mi, és asszem csak duóban?

Az én véleményem is az, hogy egy buliversenyben durvulni azért gáz. Akár béna az elõtted haladó, akár fáradt, akár lassú, azért nem kell önös érdekbõl átgázolni rajta.
Megjegyzem egyszer Veled is megtörténhet.

Ezen meg gondolkodj el:

A topversenyzõink miért tudtak udvariasan elõzni??????????? Vizdák Jani, Lõrincz Oli, Grósz Béla - Õk jobban tekernek mint te, mégis, õk képesek voltak normálisan szólni,ha jöttek sõt még meg is köszönték.

KeX

KeX

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.292 hozzászólás

ha profi vagyok, és másokkal küzdök, akkor nem szeretném, hogy nálam lassabbak akadályozzanak, hiszen, ha csak körönként 10mp-et vesztek azzal, hogy valaki nem húzódik le elõttem, akkor az 25perc lesz a 24h végére, ami elég lehet egy gyõzelem elvesztéséhez...

Ennek a versenynek a díjazása vicc volt, ergó nem kellett volna vérre menni. A gyõztesek morális jutalmat kaptak. Ha korrekt módon viselkedett a pályán, akkor ez a jutalom erõsebb lett, viszont ha bunkó módon szembeköpte a versenytársait, akkor nem beszélhetünk morális jutalomról - bár sajnos vannak egyedek, akik félreértelmezték a verseny célját.

nJoy, te melyik csapatban indultál?
"The faster you are, the slower your life goes by" - Lucas Brunel

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
Hey Srátz vmi azt súgja,h te mégsem vagy annyira profi,mint ahogy elõadod magad...Ha mást nem,azt nem vágod,h az ész nélküli elõzéssel két Mbert minimum veszélyeztetsz?Hogy magadat,az 1 dolog,azt mondom,nem kár érted,ha ilyen a mentalitásod,de a másik le7 történetesen a kedvesem,1 barátom,én,vagy akárki,akit sajnálnék és 1 büdös nagy taslit lekevernék miatta.Történetesen a barátnõmet betolták 1x a bokorba...Ez volt az elsõ montiversenye,és az 1ik legrosszabb élménye is a megmozdulásról,h vannak ilyen hozzád hasonló tuskók,akik nemhogy bocsánatot kérnének,de még büszkék is erre.Ha másképp nem le7 megoldani,akkor azt javasolnám,h yövõre,aki ennyire profinak érzi magát és összeszarja magát az elsõ helyért az vigyen görgõt vagy még inkább szobabiciklit vagy mókuskereket és tekerjen azon,legalább nem veszélyezteti a többieket.
De valami azt súgja,h nem ettõl függ az elsõ hely,mert lám,a Janiék megnyerték,mégsem toltak árokba 1x sem és még csak nem is elõztek aggresszívan...Tudod,valahol ITT kezdõdik a profizmus,nem csak ott,h le tudsz tekerni adott távot elég gyorsan...
A másik meg az,h TISZTELET is le7ne benned,mert le7,h aki elötted csigázik,az már sokkal több letekert órát és kilómétert maga mögött hagyott,és örül,h vonszolja a belét,nem miattad akar pattogni dzsindzsából dzsindzsába...Mert tök yó,hogy ti kinn vagytok 6an,de tudod,volt aki soloban nyomta,meg azért a duo se volt annyira kispálya.Ha igazán profi vagy,gyere,próbáld ki te is!Én legalábbis ha megláttam magam elött Hengert,Mankát vagy Alexet v akárkit kék v zöld táblával, éreztem annyi tiszteletet irántuk h megpróbáltam felvenni az õ tempójukat amíg nem votl le7õség elõzni úgy,h ne kelljen félrehúzódniuk...Azért ennyi dukálna,nem?

!nJoy

!nJoy

vendég

• fórumtag
  • 69 hozzászólás
ne beszélj hülyeséget mer nem túrok le bárkit

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.693 hozzászólás
Thy nem azzal van gond, ha valaki el akar menni, hanem azzal, ha mindenáron és akkor is, ha nincs hozzá elég hely. És a legdurvább, hogy még büszke is rá, tehát bármikor, bárkivel megcsinálja. Veled is. Utánna azzal is eldicsekszik.
Egyébként a pályának ez volt a legnagyobb hibája, hogy rengeteg volt az egynyomos, hosszú szakaszokon nem lehetett elõzni. Jövõre állítólag szélesebbre tapossák majd a nyomokat.

!nJoy

!nJoy

vendég

• fórumtag
  • 69 hozzászólás
Szal bekaphatja az aki a gyorsabbat direkt szopatja

!nJoy

!nJoy

vendég

• fórumtag
  • 69 hozzászólás
Ezt tavaly is eljáccottuk ugyan így :D ti annyira szentek vagytok de komolyan :) pompás.
1ébként minden elõzés elõtt szóltam hogy honnan jövök, Lensver Neked is szóltam, meg is köszöntem: "köszönöm szépen" és mondtad hogy szívesen.
És ez így van rendjén. de amikor szólok az elõzés elõtt hogy melyik irányból és direkt arra húzza a kormányt és beszól hogy:" te itt nem elõzöl bazdmeg" pedig 2 bringás lazán elfért, akkor én az ilyen embereket tiszteljem? Na ne nevettessetek. Meg amikor már elõzöm az arcot és direkt rágyorsít hogy a szûkölõ részen ne férjünk el 2-en és akkor én harcolok azért, hogy a nálam 4 percel lassabb versenyzõ ne toljon neki a kerítésnek, akkor megint én vagyok a BUNKÓ mer mér nem engedem hogy menjen, mer ugye 2 méter múlva sehogy se megy.... Megérdemelte hogy belement a bokorba!
Meg amikor a bokron átvágva elõzök hogy direkt ne menjek neki a lassabbnak akkor is én vagyok a köcsög profi mi? Én nem élvezem ha más szenved de ebben az esetben megérdemelte!
Meg én vagyok az aki szereti ha valaki szenved? Tavaly az 1. helyemet vesztettem el, legalább 4 percet veszítettem mert segítettem egy csajnak összeszedni a bringáját meg saját magát! Ha ti annyira szerettek másnak segíteni akkor segítsetek mindenkinek aki szopat titetek,gratulálok hozzá

sigi

sigi

vendég

• fórumtag
  • 97 hozzászólás
Osztom Lensver véleményét!

Én nem bringázom olyan régen, de azt tanították a törzsfórumozók, hogy ha nem férek el biztonságosan, akkor inkább várjak, mint hogy baleset legyen a végén!
A 24 óráson balról elõztek, amikor beszóltak, hogy jobbról elõznének. Semerre nem tudtam menni, erre aki jobbról akart elõzni, elkezdett nekem jönni. Mivel paráztam, hogy belök, kénytelen voltam beletaposni, aminek egy izomgörcs lett a következménye. Mikor elõztek (mert kiderült, ketten voltak) engem b@sztak le, hogy mit képzelek magamról.
Csak annyit, hogy sötétben úgy segítettem mások elõzését, hogy mondtam, hogy gyertek, elfértek, vagy vagy pedig szóltam, hogy várj, mert fölkenõdsz egy fára!
Az olyanok, akik lökik le a bringásokat a pályáról, képesek egy hobbi kerékpárost elriasztani az egész sportágtól, és képesek arra, hogy rossz szájízzel hagyják el a versenyt.
Miért kell agresszívnek lennetek? Én csak köszönetet tudok mondani azokanak a profiknak, akik az egynyomos ösvényen tudtak várni 10 mp, amíg jött egy kanyar v valamilyen hely, ahol el tudtam engedni õket, és a mikor mellémértek MEGKÖSZÖNTÉK!
Ha bár még nem tekerek rég, és nem vagyok törzsfórumos, de én is azt mondom, hogy változtass a stílusodon!

Magával a versennyel és a szervezéssel elégedett vagyok. Jó volt a hangulat.
A szponzorációról megvan a véleményem, de ez nem Harangék hibája! A kis apróságokkal meg nem törõdöm, mert a rendezvény egészét nézem, és az ott volt!
Ádám: véletlenül nincs meg, vagy nem lehet majd letölteni a verseny szlogenjét? ("Hosszabb lett a pálya, hogy jobban elférjetek!") Ez a Harang szöveg annyira ott van, hogy kell nekem! Esetleg lehetne belõle csinálni egy "Hova tûnt Hill" jellegû mixet! :)

Módosítás:
Reagálva Thy beírására:
Az elvek tiszták, és egyet is értek vele. De aki úgy hobbista + amatõr, mint én (sztem vannak sokan), az elegendi a gyorsabbat, ha biztonságosnak ítéli a helyzetet. Az elöl lévõ jobban látja, hogy mi van 5 méterrel elõtte! Ha nem biztonságos, akkor szól. Biztos vannak olyanok is,akikrõl te írsz, de én még nem találkoztam ilyenekkel!
És nem gázos minden gyorsabbat elengedni.
"Amint elindul a verseny, már nincs gond. Azt csináljuk, amihez értünk, tekerünk. Nem esik ugyan jól az izmoknak, de fejben azért könnyebb, mint a rajt elõtt." (Julien Absalon, a hegyikerékpáros)

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Akár mennyire is utálni fogtok, én azt mondom mind a két oldallal egyet értek...nem az ELJÁRÁSSAL, hanem az elvekkel...
Ugyanis, ha profi vagyok, és másokkal küzdök, akkor nem szeretném, hogy nálam lassabbak akadályozzanak, hiszen, ha csak körönként 10mp-et vesztek azzal, hogy valaki nem húzódik le elõttem, akkor az 25perc lesz a 24h végére, ami elég lehet egy gyõzelem elvesztéséhez...Én ugyan nem vagyok profi...ezt mindenki tudja, de én sem szeretem, mikor maratonon én a hosszún megyek, és valakit utólérek a RÖVID-rõl, és nem enged el, és menjek a dzsindzsába, mert neki így jó...természetesen nem lököm fel, és ezt el is ítélem, de ez van.
Persze amatõr szemmel nézve meg gázos mindenkit elengedni, aki gyorsabb, de hát ha valaki egy versenyre nevez be, akkor annak vannak írott, és íratlan szabályai, és veszélyei. Nem ismerem a körülményeket, hogy mi hogy volt, csak ennyit akartam...
Üdv:Thy

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.693 hozzászólás
!nJoy, hogy te mekkora paraszt vagy! Még hencegsz is azzal, hogy valakit fellötkél?

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Más. Harang mondta,hogy írjam be:

- szerinte nem voltak csalások, mert ellenõrizték is az emberei, de semmi ilyesmit nem találtak
- bár a chip többször is behalt, de a kb.hat embere a célban nem tévedhet
- jövõre több változtatás is lesz a versenyen (pl. ellenörzõ bringások a pályán ... )
- a verseny helyszine ugyanaz, ám az idõpont szept.9-10 valszeg, mivel pont a fõszponzor (REd Bull) nem tudott eljönni a tüzijáték miatt.

És még egy: ezt tegnap mondta, de nem szoktam vele találkozni, igy üzenetet már nem tudok továbbadni neki. :)

Ádám: nagyon király voltál, csak igy tovább! Köszi a sok-sok fáradságot. És szerintem tied az elsõ díj a kosztümért!!! :D
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás

Viszont akit bezúztam a bokorba meg az árokba az magára vessen, én mindig szóltam, de azért sorry, biztos fájt! :D Az sztem érthetõ hogy ilyenek miatt nem fogok kijönni a ritmusból!

Na jó, hogy beírtál, mert a pályán pont az ilyen szemét alakokat kerestem, mint amilyen te vagy, hogy megmondjam neki a véleményemet! Mit képzelsz mégis magadról - a többi ilyen bunkóval egyetemben - , hogy te vagy a király? Tudd meg, hogy senki se vagy,azok után, hogy lenézed és a bokorba taszítod embertársaidat. Neked és a többi hozzád hasonlónak semmivel sincsen több jogod tekerni a pályán, mint másnak. Ezt légyszi vésd jól az eszedbe, mert jövõre változtatás lesz ezeken a dolgokon!!!
Ó te szegény, szerencsétlen. Az "ilyenek miatt" nem fogsz kijönni a ritmusodból?? Az olyanokat mint te, ki kéne szûrni a verseny elején, hogy be se tehessék a pályára a lábukat! Több lányt is fellöktetek, te meg a hozzád hasonlók. Belém csupán kétszer jöttetek, de szívesen visszaadtam volna, hidd el. Csapattársamat - mikor ott feküdt sérülten a földön - lenézõ szavakkal illettétek. Egy lányt, aki ott fekszik a sötétben és épp pokoli fájdalmat szenvedett. A másikat személyesen láttam,mert az elõttem tekerõ srácot taszítottátok neki a drótkerítésnek!
Ezt irod: "amikor mindenki rendesen elengedett és nem kellett a bokron átvágva elõzni, akkor kellemes is volt" Kérdem én: te miért nem tudtál néha egy kicsit lassítani és egy másodperccel késõbb elõzni, mondjuk ott ahol több hely is van??? Te nem vagy nekünk se a haverunk, se a haldokló édesanyánk, hogy kedvesek legyünk veled, vagy bármit is adjunk neked, mégis sokan elengedtek és félrehúzódtak, mint azt irod. Igaz? Akkor TE, te akinek ilyen nagy a szája, miért nem tudtál nekünk is viszonozni egy kis emberbaráti tiszteletet??? Miért kellett neked mindenkin átcsörtetned, mint egy vadkan? Miért kell téged mindenkinek megértenie, megérteni, hogy te vagy a legjobb, a király bringás, hogy mindenki aki lassabb hulljon a porba, vagy a kerítésnek. És te miért nem vagy képes a lassabbakat, a gyengébbeket megérteni, hogy õnekik meg lassabb a reflexük, esetleg félnek közelebb menni a fához, falhoz, mert félnek attól, hogy elesnek. Ez a megértés visszafelé miért nem mûködik? Mert muszáj mûködnie. Te semmivel nem vagy jobb nálunk, hiába szállsz a fellegekben, attól még, hogy jobban tekersz, ugyanolyan ember vagy.

Én szégyenemben elbújdosnék a helyedben, de te még büszkélkedsz is vele, hogy másnak fájdalmat okoztál. Tudd meg, hogy ezt sem én, sem a többi valamire való fórumos nem nézi jó szemmel. Úgyhogy légyszi változtass ezen a magatartáson ha jössz jövõre, mert a pálya nem a tied és nem is lesz soha.

Még két kérdés:
1: én mindig félrehúzódtam, mindig rendes voltam, velem miért nem voltatok? Miért jöttetek mégis belém kormánnyal? (egyszer ráadásul a start után, ahol tök széles a hely még a kocsi is elfér)
2. A topversenyzõink miért tudtak udvariasan elõzni??????????? Vizdák Jani, Lõrincz Oli, Grósz Béla - Õk jobban tekernek mint te, mégis, õk képesek voltak normálisan szólni,ha jöttek sõt még meg is köszönték.
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.