Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

24 órás verseny (2005.08.20-21)

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
596 hozzászólás a témában

ThufirHawat

ThufirHawat

törzsvendég

• fórumtag
  • 516 hozzászólás

Viszont akit bezúztam a bokorba meg az árokba az magára vessen, én mindig szóltam, de azért sorry, biztos fájt! :D Az sztem érthetõ hogy ilyenek miatt nem fogok kijönni a ritmusból!

Hát Öregem.... :snajper:
"nem vagyok senki csak ûzöm a vadat
másnak hajtok, mások hajtanak"

Sonka_Zsuzsi

Sonka_Zsuzsi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.342 hozzászólás

Viszont akit bezúztam a bokorba meg az árokba az magára vessen, én mindig szóltam, de azért sorry, biztos fájt! :D Az sztem érthetõ hogy ilyenek miatt nem fogok kijönni a ritmusból!

Te ezt most nagyon hülye viccbõl kérdezed, ugye? képes vagy mást veszélyeztetni azért, csak hogy te elõbbre juthass? Azon merengek, mi az stílus, amit most még leírhatok, de ha kiengedném magamból úgy elküldenélek a büdösbe...
Szerencséd, h velem nem próbálkoztál ilyesmivel, mert lehet te jártál volna szarabbul.
Változtass az álláspontodon sürgõsen, mert így nem sok jóra számíthatsz a többiektõl. És elég meghatározó a társaság asszem a bringázásban.

Még szerencse, hogy drága csapattársam Left pont az ellentéted, mert õ volt az 1ik emberke, aki inkább hagyta a tekerést és a sérült lányt összeszedte és elkísérte a célhoz. Na õrá bÜszke vagyok, téged meg lenézlek...

Drága KillerTom, ha még nem lenne vili, Kaláék duoban mentek és velük ettél velünk :) vagy lehet, h csak Balázs volt ottan, de õ se volt beszámítható akkor, mert a táncoló csajok hatása alatt volt :)

És Krizsák Janika végig ott volt, nagyon komolyan vette az egészet és jó volt látni ahogy tekert a szupi bicójával!
az észmentes nõnemû...

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás

1ébként nagyon köszi azoknak akik elõre elengedtek amikor hallottak, vagy látták a lámpa fényét. Viszont akit bezúztam a bokorba meg az árokba az magára vessen, én mindig szóltam, de azért sorry, biztos fájt! :D Az sztem érthetõ hogy ilyenek miatt nem fogok kijönni a ritmusból!

Nem, nem érthetõ. Nem a tiéd a pálya.

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

!nJoy

!nJoy

vendég

• fórumtag
  • 69 hozzászólás
Lehet hogy fura, de a mi csapatunk éjszaka gyorsabb köröket ment, nekem volt a legjobb az egyik, 7:05 -1 fejlámpa + 3 ledes cateye volt a technika- de többször nem is mentünk gyorsabban, átlagban 7:30 és 8:30 között voltak a köreink, amikor mindenki rendesen elengedett és nem kellett a bokron átvágva elõzni, akkor kellemes is volt :))))
Vasárnap a verseny vége elõtt a csapatunk még nyomott fejenként 3 kört, végig nagytányéron! Azért a küzdõszellem hihetetlen hogy mire képes, 22 óra tekerés után még nagytányéron zúzni, kicsit meglepõ volt!! :)
1ébként nagyon köszi azoknak akik elõre elengedtek amikor hallottak, vagy látták a lámpa fényét. Viszont akit bezúztam a bokorba meg az árokba az magára vessen, én mindig szóltam, de azért sorry, biztos fájt! :D Az sztem érthetõ hogy ilyenek miatt nem fogok kijönni a ritmusból!

KillerTom

KillerTom

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.570 hozzászólás

felesleges gyanakodni, éjjel nappal mentek mint a gép. általában 10.30körüli idõket mentem, mindig állva hagytak elõzésnél...

en nem gyanakodom, csak hihetetlen..fizikailag egy dolog, de mentalisan is ott lenni mindig, minden kanyarnal figyelni az ivre azt hogy ha ujra kell indulni egy hiba utan az sokat jelent a vegere ..sok kicsi sokra megy...ejszaka ha 15w lampaval mentel akkor is lassabb voltal ..tapasztalat..nembeszelve arrol ha ilyen koridoket mesz akkor eleg surun elozol hisz a banda 2/3 lassabb, ebbol tuti hogy van par alkalom hogy beszorulsz moge valahol..

ami szinten erdekes volt egyik tagnal;
9.00 korul a stadioni resz 1.13 mp be tellet az egesz kor pedig 14.43 .. mondtuk is erdekes.. de nem a mi dolgunk az ellenorzes... meg amugy sem erdekelt mar akkor a dolog.
( . ) ( . ) \l/ 8====O

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
és ezentúl ott fogsz vásárolni?:-)

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
Még én is kaptam a kocsira :D

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
"az ÉN fejEMben"
"nem tetTÜK meg"
ez aranyos:D
Yól láttam,h vasárnap kinn volt a Krizsák Jani is? A Thezben biztos vagyok,mert Mléxem,vele beszéltem is:-D
viszont ahogy Lnéztem a Sala-féle szervízt,ha nincs fenn a Stefi szerszámosládája azzal a sok csavarral,zéró kör után fel is adhattam volna a versenyt:-)
meg a kenés is yót tett a láncnak:-)
Speedway reklámot rendesen kaptak a kocsik,ügyes húzás volt!:-D

tbence

tbence

törzsvendég

• fórumtag
  • 257 hozzászólás

Gratulálok!
Mi meg Hédivel 5.-ek. 1 körrel maradtunk le tõletek! 8-10 között volt az utolsó szakaszom, abban a 2 órában menem a legjobb köröket, ott még kétszer megelõztelek vagy a duótársad (134-es rajtszámra emlékszem) ezek szerint hiába:(((
Tavaly szintén duóban nagyon bekezdtem az elején, most tartalékoltam, lehet az volt a baj, hogy túl sokat is....utolsó órában 8.20-as köröket mentem, elején meg ilyen 10 perc alattiakat...másik tanulság számomra:nagyon jó lámpa kell éjszakára, amúgy nem lehet tempót menni...

Dénesnek és Hengernek szintén nagy gratula a solo teljesítményért! És persze Antinak is, meg a többi solonak is, csak õket nem ismerem!

Akkor engem elõztél...én délelõtt 10-11-es köröket mentem...vagyis mindig 10(szombaton délután) és 13(este) között mentem.Duótársamnak akadtak gondjai, volt hogy 25 perces kört ment...szegény nagyon begörcsölt néha...Amikor meglátta Hédit maga mögött az utolsó kör elején akkor egy csöppet felszaladt az adrenalin szintje...ráadásul már másfél órája nyomta....így szegény totál kész volt a végére....
De minden elismerésem a duótoknak,mert ti vegyesben nyomtátok....

KisOcsike

KisOcsike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.090 hozzászólás

A csalás az én fejemben is megfogalmazódott, de nem tettük meg!

Mint a Lekváros Krokodilok névadója, technika asszisztense, morálért felelõs fõmunkatársa, hivatalos fotósa, és jelen esetben sajtó referense, határozottan cáfolom ezt a kijelentést! Hápi mikor ezt leírta, nem volt beszámítható állapotban, meg külsõ kényszerítõ akármicsodák is befolyásolták! Csalás meg sem fordulhatott a fejében! És nem is fog! Ez hivatalos álláspont! :no:

KisÖcsike
Aláírásom nem lehet 3 sornál terjedelmesebb, ezért nem is írok ide semmit....

Hápi

Hápi

törzsvendég

• fórumtag
  • 952 hozzászólás

az a baj hogy laza volt az.. kb 12.00p/kor, legjobb 10.00 legrosszabb 14.00 korul -a legjobb duo csapat 10.04p/kor atlaggal nyomta VEGIG ..HIHETETLEN !!! -nem beszelve ejszaka ilyet menni, vagy ennyivel jobbakat menni nappal.. szal eszmeletlen.. nem vagyok gyanakodo tipus de azt teszem valami nem koser nekem.
Sem en sem Balazs nem vagyunk elitek a MTB sportban, de annyira benne vagyunk hogy azt mondjam durva..

solo, ill. duo kategoriasokat nem lattam kajalni sem kozben sem pihi alatt..

Mi Lekváros Krokodilok duó is hasonló 12-14 perces köröket mentünk és ettünk meg ittunk meg aludtunk is közben (kb. 1 1/2 órát fejenként) A csalás az én fejemben is megfogalmazódott, de nem tettük meg! Így is büszke vagyok a hetedik helyünkre és legfõképp arra, hogy végigcsináltuk!
Ja és gratula Ádámnak meg a szervezõknek! Jövõre is ott leszünk!

"A kerékpáros nem az autós ellensége, hanem olyan autós, aki már megtette az elsõ lépést a jó irányba!"(Karlovitz K.)
Rákosmente KerekSE;

Hápi

Hápi

törzsvendég

• fórumtag
  • 952 hozzászólás
[quote name='KeX']
...Amit a legfurábbnak tartottam, az a díjazás... Itt tényleg emberfelettit teljesítettek egyesek, ehhez képest egy maratonon nívósabb díjakat kapnak. nemigaz, hogy nem lehetett a szponzorokkal lezsírozni a dolgot... érem... egy gemkapcson ficegõ kibelezett mûanyag óra, alkoholos filccel rárajzolva a helyezés. stílusos. és egyben kicsit szimbólumértékû. a sátramhoz érve elengedett a gemkapocs, úgyhogy sajnos nem tudom kirakni a vitrinbe eme dadaista mûalkotást. aki megtalálta megtarthatja...
[QUOTE]
Találtam egy kék színû 3. helyezettet. Odaadtam a Harangnak!

Elösször is szeretnék gratulálni minden egyes versenyzõnek aki ott volt, kiemelve a duókat, és mégjobban kiemelve a solokat akik emberfeletti teljesítményt hajtottak végre. Duóban indultam de így is kivagyok. Külön köszönet a szurkolóknak is akik vasárnap próbáltak még egy kis plusz erõt adni a versenyzõknek.
Szervezés szerintem elfogadható volt. Amit hiányoltam, hogy eddig minden maratonon ahol részt vettem kaptam egy kis apróságot (poló,sapka, kulacs stb.) akár hol is végeztem, itt meg semmi. Csak egy rajtszám marad emléknek, meg esetleg egy célfortó ha megkapjuk valamikor. Legalább egy oklevél mehetett volna minden résztvevõnek!

"A kerékpáros nem az autós ellensége, hanem olyan autós, aki már megtette az elsõ lépést a jó irányba!"(Karlovitz K.)
Rákosmente KerekSE;

Richie

Richie

törzsvendég

• fórumtag
  • 914 hozzászólás

Richie!

Ti hányan voltatok a csapatban?

Szeva!

Hát hatan neveztünk,de az utolsó pillanatban egyel kevesebben lettünk.sajnos...

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
tjah beugrott még vmi;a fejlámpás dolog sem volt vmi tiszta,amikor osztották,akkor pasik,haverok,ismerõsök vihették a lámpát aztán azoknak,akik ténylegesen lányok voltak és neadjisten még indultak is a versenyen,már nem jutott

kahlesz

kahlesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 369 hozzászólás
Szeva Mindenki!
Asszem itt az ideje, hogy én is kifejtsem véleményem az egész versenyrõl.
Elõször is szeretném megköszönni csapattársaimnak, hogy rám gondoltak, mikor lik keletkezett a felállásban. Igazán jó volt egy lelkes csapatban küzdeni. Talán jövõre változtatunk egy kicsit a stratégián, és akkor lepipálunk mindenkit.:)
Másod izben köszönöm a GYILKOS LÓDARAZSAK táplálékellátását (köfi Jocó), valamint a tisztességes derék küzdelmet.
Továbbá mindazon ismerõseimnek akik hálózsákkal, fekhellyel, lelkesítéssel láttak el.
A pálya: ez volt az elsõ 24 órás küzdelmem, és azt kell mondjam, hogy a vonalvezetés nagyon jó volt. A baj a csalási lehetõségekkel volt, ezt ki kell zárni. A másik baj a reflektorokkal volt. Megkérdeztem a szervízosztagot, hogy milyért a start elõtti hajtûkanyarba tették a lámpát úgy, hogy az elvakítsa a versenyzõket. Erre azt a választ kaptam, hogy a számlálók kérték, hogy ne õket vakítsa egész este. Jó mi?
Aztán nem is beszélve errõl a kiba**ott csipprõl, ami az esti órákban már nem is mûködött, de azért a pofámba lebegett, mert már csak egy kapocs tarotta, aztán a hónom alatt fityegett. Tutira élveztem.:)
Ami abszolút nem tetszett az a díjkiosztó. Életem elsõ alkalma volt, hogy dobogóra álhattam. annyira örültem neki, hogy csak a kimerültségem gátolt meg abban, hogy örömtáncot járjak. Ezt a filinget sikerült derekasan letörni akkor, mikor megláttam micsoda szemét, vacak, kacat éremnek nem nevezhetõ nevetséges vackot akasztanak a nyakamba. Gyerekek: ezt hogy teszem a vitrinembe??? GAGYI! Én nem vártam semmi hûûûdenagy ajándékot, de legalább egy normális érmet, azt igen.
Ennek ellenére nekem tetszett, és vigyázzatok:
Jövõre jön a GÓÓÓÓLEM :D

attibike

attibike

törzsvendég

• fórumtag
  • 353 hozzászólás
era jó hogy lefotóztad wannát mert különben sose lenne róla kép!! :)
Persze hála az összes fotósnak mert különben nem lenne miket mutogatni az emberkéknek!! Összegezve nagyon jó volt kicsit lehetett volnamelegebb a hajnal és jó lett volna ha lett volna (késõbb meg végig bírta volna a fej lámpa) mert volt rá példa hogy bal helyett jobbra fordultam de esés nélkül megúsztam!!
join your life, join your bike

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
:)
Szívesen szurkolok, mert tudom, nekem is milyen jól esik, amikor mosolygós, lelkesítõ emberek üvöltenek rám az út szélérõl. :)

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás

Itt van pár kép: http://pix.bikemag.h...nok/24oras2005/

Tényleg Era,nem is mondtam,de nálatok yobb lelkesítõ Mbereket keresve se le7 találni! Legalábbis hmmm,mellettetek tök yó volt mindig Lmenni ott a célnál.
Az 1etlen probléma a pályával az volt talán,h nagyon 1nyomtávos volt ,és a gözölgõ aggyal száguldó Mberek nem tudtak elõzni.Így maradt a várakozás a le7õségre,vagy a másik árokba lökése,illetve a kellõen nyugis Mberkék félreálltak és Lengedték a népet.Én mondjuk a a hidegvérû alázatosok közé tartoztam meg nem is vagyok olyan pitzike,szal nem volt ilyen tapasztalatom de Borsit belökték 1x és nagyon kiakasztotta.
Tjah csalók meg ehh.Mondjuk amikor Lkezdtünk a sátornál váltani,kajálás után 1x bennem is felmerült,h milyen lenne 1 ultrarövid kör ennyi váltás után,de végül kimaradt mert az összes többi már nem lett volna ugyanolyan...

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás
Richie!

Ti hányan voltatok a csapatban?

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

Brick

Brick

vendég

• fórumtag
  • 86 hozzászólás

-a legjobb duo csapat 10.04p/kor atlaggal nyomta VEGIG ..HIHETETLEN !!! -nem beszelve ejszaka ilyet menni, vagy ennyivel jobbakat menni nappal.. szal eszmeletlen.. nem vagyok gyanakodo tipus de azt teszem valami nem koser nekem.

felesleges gyanakodni, éjjel nappal mentek mint a gép. általában 10.30körüli idõket mentem, mindig állva hagytak elõzésnél...