Viszont akit bezúztam a bokorba meg az árokba az magára vessen, én mindig szóltam, de azért sorry, biztos fájt! Az sztem érthetõ hogy ilyenek miatt nem fogok kijönni a ritmusból!
Hát Öregem.... :snajper:
Viszont akit bezúztam a bokorba meg az árokba az magára vessen, én mindig szóltam, de azért sorry, biztos fájt! Az sztem érthetõ hogy ilyenek miatt nem fogok kijönni a ritmusból!
1ébként nagyon köszi azoknak akik elõre elengedtek amikor hallottak, vagy látták a lámpa fényét. Viszont akit bezúztam a bokorba meg az árokba az magára vessen, én mindig szóltam, de azért sorry, biztos fájt! Az sztem érthetõ hogy ilyenek miatt nem fogok kijönni a ritmusból!
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
felesleges gyanakodni, éjjel nappal mentek mint a gép. általában 10.30körüli idõket mentem, mindig állva hagytak elõzésnél...
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Gratulálok!
Mi meg Hédivel 5.-ek. 1 körrel maradtunk le tõletek! 8-10 között volt az utolsó szakaszom, abban a 2 órában menem a legjobb köröket, ott még kétszer megelõztelek vagy a duótársad (134-es rajtszámra emlékszem) ezek szerint hiába:(((
Tavaly szintén duóban nagyon bekezdtem az elején, most tartalékoltam, lehet az volt a baj, hogy túl sokat is....utolsó órában 8.20-as köröket mentem, elején meg ilyen 10 perc alattiakat...másik tanulság számomra:nagyon jó lámpa kell éjszakára, amúgy nem lehet tempót menni...
Dénesnek és Hengernek szintén nagy gratula a solo teljesítményért! És persze Antinak is, meg a többi solonak is, csak õket nem ismerem!
A csalás az én fejemben is megfogalmazódott, de nem tettük meg!
Mi Lekváros Krokodilok duó is hasonló 12-14 perces köröket mentünk és ettünk meg ittunk meg aludtunk is közben (kb. 1 1/2 órát fejenként) A csalás az én fejemben is megfogalmazódott, de nem tettük meg! Így is büszke vagyok a hetedik helyünkre és legfõképp arra, hogy végigcsináltuk!az a baj hogy laza volt az.. kb 12.00p/kor, legjobb 10.00 legrosszabb 14.00 korul -a legjobb duo csapat 10.04p/kor atlaggal nyomta VEGIG ..HIHETETLEN !!! -nem beszelve ejszaka ilyet menni, vagy ennyivel jobbakat menni nappal.. szal eszmeletlen.. nem vagyok gyanakodo tipus de azt teszem valami nem koser nekem.
Sem en sem Balazs nem vagyunk elitek a MTB sportban, de annyira benne vagyunk hogy azt mondjam durva..
solo, ill. duo kategoriasokat nem lattam kajalni sem kozben sem pihi alatt..
"A kerékpáros nem az autós ellensége, hanem olyan autós, aki már megtette az elsõ lépést a jó irányba!"(Karlovitz K.)
Rákosmente KerekSE;
"A kerékpáros nem az autós ellensége, hanem olyan autós, aki már megtette az elsõ lépést a jó irányba!"(Karlovitz K.)
Rákosmente KerekSE;
Szeva!Richie!
Ti hányan voltatok a csapatban?
Itt van pár kép: http://pix.bikemag.h...nok/24oras2005/
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
-a legjobb duo csapat 10.04p/kor atlaggal nyomta VEGIG ..HIHETETLEN !!! -nem beszelve ejszaka ilyet menni, vagy ennyivel jobbakat menni nappal.. szal eszmeletlen.. nem vagyok gyanakodo tipus de azt teszem valami nem koser nekem.