Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

5. Kona Találkozó - Balatonfüred
Started by
Paraferee
, 2005. April 08. 16:42
Posted 2005. August 16. - 11:54

...találkozzzunk a 24-órás topicban!!!
...työttyenzi smöccc, majd hírtelen frütty, de csak zsöttyelve!!!
Posted 2005. August 16. - 11:41

Hello
nem kritika nem is fényezés csak kérdés;
a 24h-son a "koncertek" azok miket takarnak?
tjah bocs látom ott vagy abban a topikban is:)
nem kritika nem is fényezés csak kérdés;
a 24h-son a "koncertek" azok miket takarnak?
tjah bocs látom ott vagy abban a topikban is:)
Posted 2005. August 16. - 11:35

....én a dumálóscsákó wagyok.....köszönöm akinek tetszett, bár nem voltam igazán formában....a kritikát elfogadom, de mint midíg a fikázást utálom, az kritizáljon aki már csinált ilyet avagy esetleg valós KRITIKÁVAL él nem csak ezt mondja ez szar avagy gagyi vagy utálom.....talán ha tudnám h miért biztosan tudnék változtattni rajta....tuti nagyképû állatnak tûnök de szerencsére sokan ismernek is így a hitvallásom nem csorbul: ha megismersz úgyis tudod ki vagyok ha meg nem, akkor nem mindegy???....olvastam h senki nem kiváncsi a magánéletemre, még jó de a munkám amirõl szó volt avagy a bringásdolgokon kívüli melóm nem a magánéletem, sõtt tudjátok az a nagy gáz, aki középen áll és dolgozik egész nap (napokat) nem midíg tud odafigyelni az egyénre, sajnos...viszont az egyén ÕT figyeli....azt gondolom nagyon sok hibám van DE mivel talán van egy-két yoo beszólásom is így azok ütik egymást.....és ami fontos NEM VAGYOK PROFI ....és ez látszik is....tutti aki ezzel foglalatoskodik annak yobban megy...és ez így van yool....csók: Anyu.
...työttyenzi smöccc, majd hírtelen frütty, de csak zsöttyelve!!!
Posted 2005. July 10. - 20:23

/// Demalgon /// mert balul ütött be az élet, pedig jobbat vártam ///
de hiszen mindeki tudja, h az életet nem érdemes végigélni
Expinálom a pinarámát.
de hiszen mindeki tudja, h az életet nem érdemes végigélni
Expinálom a pinarámát.
Posted 2005. July 04. - 08:45

vendég_rvilike_*
Posted 2005. July 02. - 10:00

Posted 2005. July 02. - 09:43

Kicsit több kép felférhetett volna,ha tényleg olyan sock van...Mi az a "35+"?
Posted 2005. July 02. - 08:41

egyébként mindent tiszteletem a szervezõké,elég embertpróbáló munkát vittek véghez. :taps
remélem jövõre sokkal több olyan része lesz,amit én is tudok élvezni.
a hiányosságokról márt tobben beszéltek,köztük én is
jövõre jó lenne h az ország keleti részén lenne a tali,mert nehezen bírom anyagilag az utazást(magánügy mondhatják sokan)
remélem jövõre sokkal több olyan része lesz,amit én is tudok élvezni.
a hiányosságokról márt tobben beszéltek,köztük én is
jövõre jó lenne h az ország keleti részén lenne a tali,mert nehezen bírom anyagilag az utazást(magánügy mondhatják sokan)
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Posted 2005. July 01. - 21:14

I. Balaton Maraton .. És akkor ez abba is marad ?
Mert ha jól tudom, jövöre tatán lesz ..
Mert ha jól tudom, jövöre tatán lesz ..
koNa kuLa
My Bike :
koNa kuLa o3, SiD TeaM, xT / xTR, MawiC CRoSSMax SL, RooX, FRM, NokoN, eGGBeaTeR
My Bike :
koNa kuLa o3, SiD TeaM, xT / xTR, MawiC CRoSSMax SL, RooX, FRM, NokoN, eGGBeaTeR
Posted 2005. July 01. - 18:41

mind1...
jövõre!
PARAFEREE.HU # bakancsos és kerékpáros túrák
Posted 2005. July 01. - 17:09

Posted 2005. July 01. - 14:28

Ahoy!
Nagyon sajnáljuk a maratonon történteket, de tanultunk belõle, és jövõre überelünk mindenkit...
Nagyon sajnáljuk a maratonon történteket, de tanultunk belõle, és jövõre überelünk mindenkit...
PARAFEREE.HU # bakancsos és kerékpáros túrák
Posted 2005. July 01. - 13:56

na ja,kicsit rosszul is esett h azt se mondták,h mi van 'zze beértél?:S annyira sokan nem voltunk,h ne lehetett volna legalább a rajtszámot és a nevet :S
de majd a salgótarjáni ox-en kapok biztatást
de majd a salgótarjáni ox-en kapok biztatást

-=B.B.B.=-
Posted 2005. July 01. - 13:43

ezen csak mosolyogni lehet... azt még beveszi a gyomrom, hogy hogyan tévedhetett el az indulók nagy része, de ezt már nem.... ami számomra érdekes az pl a nõi hosszútáv... ha jól emlékszem akkor ott már a díjátadón is parázs hangulat kerekedett, de a végén hirdettek elsõ, második, harmadik helyezettet...a honlapon már csak a Deli Anett van fent.... persze ha a célba érkezésnél akik arra voltak hivatva, hogy irkálják a rajtszámokat nem mással lettek volna elfoglalva....
Posted 2005. July 01. - 13:33

37.-ik lettem,hehehe
-=B.B.B.=-
Posted 2005. July 01. - 13:20

www.konaklub.hu és ott megtalálod az eredményeket, ha a 2005-ös találkozóra kattintasz.
A sebesség mindent megold.
Posted 2005. July 01. - 13:04

Hol vannak az eredmények?

-=B.B.B.=-
vendég_rvilike_*
Posted 2005. July 01. - 12:22

Posted 2005. July 01. - 12:08

Hát ez nagyon vicces fönn vannak az eredmények és hát eléggé meglepõdtem, mert 4.lttem röviden férfi felnõttben, de hogy egy hölgy beért elöttem az érdekes, fõleg, hogy az utolsó eltévedésemnél (nem túl sportszerûen) egy csávó jött be elöttem... Nem nagyon értem.. És a hosszún rosszul tudom, hogy Gulyás Sinka sorrend volt?!
Érdekesek ezek az eredmények...
Érdekesek ezek az eredmények...
www.spring.hu
Posted 2005. June 30. - 23:00

egyetlen bajom volt az idelyivel: nem volt DH, nem tom én csak Kõszegen voltam.. meg idén fürden, de a kõszegi azért tetszett jobban mert ott volt dh, viszont az idei meg a összes többi szempontból jobb volt
-> ALIAS KLEMENT
*A tipikus trógerbringás* * HAZÁM! HAZÁM! TE MINDENEM!
*A tipikus trógerbringás* * HAZÁM! HAZÁM! TE MINDENEM!