de ha nincs megfelelo helyszin akor miert ott van? ezt nem ertem ugy igazan... :|
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

5. Kona Találkozó - Balatonfüred
Indította
Paraferee
, 2005. április 08. 16:42
Írta 2005. április 11. - 16:04

Írta 2005. április 11. - 14:52

Sajna nem valószínû, de még semmi sem végleges. DH-ra nincs megfelelõ helyszín.

-=[BALATONFÜRED REPRAZENT]=-
Írta 2005. április 11. - 09:38

Írta 2005. április 11. - 09:33

Es a tavaly emlegetett meglepikoncert? Megsem jott ossze?

When the day is through, all I want to do is slow down...
Írta 2005. április 08. - 21:40

Tegnap beszéltem errõl vele, streetversenyt nem is említett, azt viszont mondta h nem lesz DH (ami várható is volt, nincs elég jó helyszín, max egy 30mp-es futamra lenne hely).
Amúgy jön mindenki?
Amúgy jön mindenki?
Írta 2005. április 08. - 21:37

Ha Furedi vagy, akkor menj be a Bike Extrembe, mert ha jol tudom akkor a Batyki Peti erosen kiveszi a reszet a szervezesben, neki koszonheto hogy ott lesz a rendezveny. O szerintem mindenben tud majd neked segiteni.
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!
I`m as fast as nobody!
Írta 2005. április 08. - 21:29

Jah, király lesz! Én füredi vagyok úgyhogy 1,000,000% hogy ott leszek! A street vesenyrõl mit lehet tudni?
Írta 2005. április 08. - 18:57

Írta 2005. április 08. - 17:05

Ha minden osszejon akkor iden eloszor mennek en is. A program eleg jol hangzik. Meg regebben olvastam valami "kona dollar"-rol. Ez tulajdonkeppen mi? mert keresoben sem talaltam semmi hasznalhatot. Elore is koszi.bye
Írta 2005. április 08. - 16:49

ott a helyünk? jeah. szerintem

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2005. április 08. - 16:42

Kedves Mindenki!
Örömmel tájékoztatok mindenkit, hogy az idei, már a sorban az 5. KONA TALÁLKOZÓ 2005. JÚNIUS 24 és 26 között kerül megrendezésre, BALATONFÜREDEN, a CAMPING FÜRED területén.
Idén a HOLLYWOODOO lép fel péntek este, majd szombaton a fergeteges hangulatról a BELGA gondoskodik!
A hagyományos versenyszámok mellett, mint a WATERJUMP, SZÉPSÉGVERSENY, VIZIBICIKLI DUAL SLALOM, megrendezzük az I. STREET VERSENYT és I. KONA MARATONt is!
A behívóitokat a tavaly beregisztráltak hamarosan megkapjátok postán, a többiek pedig figyeljék a hirdetéseket, vagy a www.konaklub.hu oldalt!
buli lesz... szerintem---
Örömmel tájékoztatok mindenkit, hogy az idei, már a sorban az 5. KONA TALÁLKOZÓ 2005. JÚNIUS 24 és 26 között kerül megrendezésre, BALATONFÜREDEN, a CAMPING FÜRED területén.
Idén a HOLLYWOODOO lép fel péntek este, majd szombaton a fergeteges hangulatról a BELGA gondoskodik!
A hagyományos versenyszámok mellett, mint a WATERJUMP, SZÉPSÉGVERSENY, VIZIBICIKLI DUAL SLALOM, megrendezzük az I. STREET VERSENYT és I. KONA MARATONt is!
A behívóitokat a tavaly beregisztráltak hamarosan megkapjátok postán, a többiek pedig figyeljék a hirdetéseket, vagy a www.konaklub.hu oldalt!

PARAFEREE.HU # bakancsos és kerékpáros túrák