Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Teleszkópok - általános eszmecsere

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
16970 hozzászólás a témában

Stormbringer

Stormbringer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.754 hozzászólás
Z1 az szürke ugye? Amúgy szerintem elég mutatós lenne benne.

A Black se biztos, hogy túl bizarr, de szvsz a Z1 jobb, hacsak a Black nem új...

Copilot

Copilot

vendég

• fórumtag
  • 80 hozzászólás
Üdv!

Köszi a segítséget, remélem még mások is véleményezik a dolgot. Közben érkezett egy újabb ajánlat is, egy Manitou Black Comp 80/100-as, csak egy szépséghibája van, hogy piros színû, és kicsit bizarrnak érezném ebbe a bringába egy piros telót! Mi a véleményed?

tbertalan

tbertalan

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.436 hozzászólás
szerintem jó lenne bele de azért ez nem 100%h hogy így is van! Kérdezz meg másokat is! De szerintem jó lenne bele..

Copilot

Copilot

vendég

• fórumtag
  • 80 hozzászólás
Üdv!

TREK 4300-as váz, RST telo ami eredeti, a többi már teljesen lecserélõdött az elmúlt fél év alatt,
LX elsõ,- hátsó váltó, -fékkar, -agyak, FSA Vdrive, XT fogaskoszorú, Ritchey fékek, kormány, stucni, szarv, nyeregcsõ, Bontrager SuperRevoltX gumik és SUN felnik.
Itt megtekinthetõ:http://kep.tar.hu/co...993&pid=1311374

tbertalan

tbertalan

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.436 hozzászólás
Én már láttam trekbe 98 z1 jó volt. de neked milyen treked van?

Copilot

Copilot

vendég

• fórumtag
  • 80 hozzászólás
Üdv Mindenkinek!

Segítséget kérnék abban, hogy:
viszonylag jó áron találtam egy Marzo Z-1 Bam telót, '99-es modell, a polírozott verzió, 100 mm-ert mozog. Egy Trek-be szeretném berakni.
Mi a véleményetek?

Köszi!!!

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
dfox

150 alatt kijön a kis Race Boxxer? 600 euro-ért láttam egy berlini (?) biciklisbolt hirdetésében az októberi Bike-ban.
Még lehet, hogy meggondolom magam a DropOff-ot illetöen :)

tbertalan

tbertalan

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.436 hozzászólás
dfox! úgy néz ki nem kell a segítséged a telo ügyben már mint, hogy hozz! azért kössz!

Dfox

Dfox

vendég

• fórumtag
  • 21 hozzászólás
    HOHOHÓ !
  Úgy néz ki megjelent a BOXXER RACE!!! (királyságos áron, :-X)

+a 2003-as R.S. kínálat lényegében már kapható (mondjuk Psylo SL-135.000 !?!)

A idei telóárak pedig tovább csúsznak a lejtõn... ;D ;D ;D

http://kep.tar.hu/dfox
     A bringás albumok üresek!

tbertalan

tbertalan

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.436 hozzászólás
tudom de  már egy gyerekkel meg van beszéve, hgy az én telomra ráfizetek és úgy kb 55 be elsz a wedge, mert a mostani telom kell a gyerek apjának.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
ha mégis a wedge mellett döntenél... ugye tudod kit kell keresned...

tbertalan

tbertalan

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.436 hozzászólás
lehet mégis wedgem lesz vagy egy dirt jumperII még nem tudtam eldönteni..

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
Darton: nem akarok kötözködni...  ;) De. Nekem wedge-m van, de átütõs villát akarok, ezért el kellene adnom. Ha nem lenne ilyen bajom, akkor asszem megtartanám. Mert igenis egy jó villa. És amikor izomból hadakoztam a hozzászólásod ellen, akkor annak hátterében az állt, hogy szerintem nem volt igazad. Merevségbeli hiányosságokat nem szabad emlegetni egy 130mm-s szimplavállas villánál. Azt, hogy hogy mozog, azt inkább hagyjuk, mert szerintem ilyen puha villát még életemben nem láttam, pedig volt már egy párhoz szerencsém.
Ez a Z5-ös párhuzam zavart csak,  ebben valóban igazad volt, én nem tudtam errõl a verziójáról a Z5-nek. sorry

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás
Berci!
A Black-nek a legeslegelsõ szériáján jött le a matrica, az összes aztkövetõ szérián állt a matrica mint a cövek !
Az meg hogy gyárilag milyen rugó van benne az gyártója vállogatja, ha eleve keményebb rugót tettek volona bele, akkor meg kis súlyuaknak nem ment volna jól.

Darton

Darton

törzsvendég

• fórumtag
  • 304 hozzászólás
1. nyomogattam wedget!
2. a hozzászolásodbol kiderül. hogy ezt tokkal-vonoval benézted. és elismerted.
Ennyi. :-*

tbertalan

tbertalan

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.436 hozzászólás
Freestyler!
hát ha lehet keményebb rugót kapni a comphoz akkor az sokat segít rajta. De mondjuk ez volt ami nagyon nem teccet. Meg az is, hogy hamar lejön a matrica mondjuk az nem is olyan nagy baj de azért nekem mégse teccik!

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
úgy tûnik én vagyok a hunyó, de csak részben. Rákerestem, és ezt találtam:

Marzocchi Z5 coil 130:

Posted Image

de csak részben, mivel:
1. Ugyanez a kép volt a Z5 coil 100-nál is. (ebbõl messzemenõ következtetéseket lehet levonni)
2. Ha jobban megnézzük, akkor ez a matrica alakján kívül külsõre már szinte ugyanaz, mint a wedge, talán annyiban áll a különbség, hogy itt lehet az elõfeszítést kézzel állítani. Na ezzel a villával már tényleg mutat hasonlóságot, de ez asszem nem olyan nagy baj.  :-/

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás
Z5-bõl vót ám Z5 Coil 130-is ! Fenn volt /van?/ a Marzo oldalán, nem én találtam ki ! Az alsó rész persze alu és nem mg, ez tényleg újítás, de gondolom költségcsökkentõ okokból.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás

A Wedge-el pedig leégette magát a marzo, de gazdagon!!! Egy tavalyi Z5-st megnyujtottak és elrontottak egyben! A merevsége mint egy vatacukornak a mozgása is kb. olyan, csak hangossabb!

nomost...  a Z5 és a Wedge között én speciel hasonlóságot nem találok, talán csak annyit, hogy mindkettõ oldalára rá van írva, hogy Bomber. A Z5 Xc villa, 80 mm úttal, levegõs csillapítással, magnézium alsó szárral. A wedge Fr villa, 130 mm úttal, olajos csillapítással, alu alsó szárral. hmmm?

kérdés: mi az a vatacukor?  Hogyan mozog? az valami villa? Mozgattál már wedge-t? Használtad? Ja, és elmesélem, hogy a nyílt olajfürdõ tulajdonsága, hogy a szelepen át áramló olaj hangot ad ki magából. Ez másnak is problémát okoz, vagy csak én vagyok ilyen süttürüttü parasztgyerek, hogy engem nem érdekel?

KillerTom

KillerTom

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.570 hozzászólás
* www.marzocchiusa.com