Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Teleszkópok - általános eszmecsere

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
16970 hozzászólás a témában

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás
Szerintem sürgõsen vegye ki abból a PolarX-bõl, túl jó váz az ahhoz, hogy egy esõs délután spontán összeroppanjon amiatt a fránya istencsászár Mozo miatt. lcs csak tudja, most kellett kicserélnie a lengõkart a HiTec SLK DH-ban...
Szóval a Mozo nem viccel...

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Mintha némi dühös iróniát vélnék felfedezni LCs szavaiban. Berci: próbáld meg ilyen szemszögbõl vizsgálni a hozzászólást!  ;)

tbertalan

tbertalan

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.436 hozzászólás
Legszebbcsavo még a polarix sem bírja ki? Mert egy páran használják úgy! Vagy ezt tapsztalatból mondtad? vagy már láttál olyat amilyen váz nem bírta ki?

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5.125 hozzászólás
a mozo telókat semmilyen esetben sem bírja ki semmilyen váz sem ::)

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás
'02 Psylo SL Tullio-ról van valakinek tapasztalata/!/ ? MTBR-en eléggé lepontozták, igaz volt aki többször is beírta az 1-1 -et, mert görény volt vele az RS Customer Service...

mbalazs

mbalazs

törzsvendég

• fórumtag
  • 349 hozzászólás
hát ja mivel ma tört el.majd jól vissza viszem.csak nem találom a blokkját :( :(

tbertalan

tbertalan

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.436 hozzászólás
Igen  ??? pedig amikor mentünk még nem volt eltörve de szerintem nézegesd a kínált ki lehet fogni jó vételeket!!! JA és döntsd el milyet akarsz!

mbalazs

mbalazs

törzsvendég

• fórumtag
  • 349 hozzászólás
azért akarok mert a gilám eltört  >:( de még nem biztos hogy veszek

tbertalan

tbertalan

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.436 hozzászólás
kibírja én hallottam már, hogy beleraktak hasonló bikekokba craterbe, hydraba.. Mért ilyet akarsz venni? jó teló azt nehéz lehet eltörni bír mindnet! Csak a súlya gáz de szerintem keresd meg volt már errõl a Mozoról topic és ott elég sok mindent olvashatsz evvel a teloról kapcsolatban.

mbalazs

mbalazs

törzsvendég

• fórumtag
  • 349 hozzászólás
szerintetek kibir egy serpens(2001)es váz egy mozo r500ast

mrdert

mrdert

vendég

• fórumtag
  • 30 hozzászólás
Mennyire jó áron?Bár asszem még úgysincsen rá cash, no mindegy, kösz az infot!

Dfox

Dfox

vendég

• fórumtag
  • 21 hozzászólás
     Hát SX-et én is használok már egy jó ideje, bár nem vagyok az az agresszív fajta, de szerintem igen jól dolgozik a kedves. És ha komolyan érdekel K..VA jó áron tudok szerezni, ha kell Lock Outtal !

tbertalan

tbertalan

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.436 hozzászólás
Hát ne is legyen. ;)

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás
A Manitou féle Lock-Out beszerelhetõ minden SX és X-Vert villába valamint a MARS-ba. Black-rõl nincs infom.
Nekem SX LT villám van, 75-80 kg, aggresszív használat, panaszom nincs. Ráadásul tárcsafékkel használom. Egyszer szétment benne a csillapítás, más baja még nem volt és nem is lesz.

tbertalan

tbertalan

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.436 hozzászólás
Jó igen, hogy eltörte az még nem jelent semmit de még azt is mondta hogy elég gynge és marha szarul mozgott neki  bár nem tudom mihez képest mozgott szarul. De kivülrõl jól néz ki.

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.021 hozzászólás
hát lehet lockoutos nyomórudat kapni manitouéknál, de nem tudom hogy az milyen telókba való...

mrdert

mrdert

vendég

• fórumtag
  • 30 hozzászólás
Hát szerintem gyárilag nem, de ha jól tudom lehet beleszerelni lock outot.

ruff

ruff

törzsvendég

• fórumtag
  • 784 hozzászólás
az sx ugye lock outos ?

mrdert

mrdert

vendég

• fórumtag
  • 30 hozzászólás
Nos 95 kg vagyok ;D, cc versenyekre járok, de zúzni is szoktam.A mostani RST telómnak is elrepedt a válla.Ezért gondoltam azt, hogy hátha van egy olyan ember, akinek sx telója van, az leirhatná a tapasztalatait, hogy okuljak.

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.021 hozzászólás
tberci ne beszélj már hülyeségeket össze vissza...

az hogy egyvalaki eltörte nem jelent semmit...