Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Teleszkópok - általános eszmecsere

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
16970 hozzászólás a témában

KillerTom

KillerTom

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.570 hozzászólás
koszi Lama...

Most igy hogy van mire tamaszkodni , mar tenyleg annyira izgatott a dolog hogy felhiivtam a M-ekat.

Persze hogy magam mellett szoljak , megerositettek hogy igazat mondtam. Erre bekoptem nekik hogy jol leegtem "egy bizonyos " forumon , es oda sugtam a Lama altal adott web oldalt.

Es lassunk csodat  :o .Kinyogtek hogy M-ek  az Amerikai piacra nem hoznak  telokat , a RockShox megjeleneseig .

Tobbet nem arultak el , de gondolom csupan uzletpolitikai okokbol van az egesz..

..es ha jol megnezi az ember tenyleg nem ugyanaz a www.marzocchi.com es a www.marzochiusa.com web lapja..

szal.. jol felre vezettek.. de piszkosul , es most itt iszom a levet .. ez van.... nagy F'en eges :)

FreeStyler

FreeStyler

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.036 hozzászólás
Tbertalan!

Elfogadom a véleményed,de indokot is illik hozzáfûzni!  ;) Nekem Comp-om van,és
70kg vagyok...75kg fölött valóban kicsit gyenge a gyári rugó,de 5e-ért vehetsz bele erõsebb rugókat.
Mi nem tetszik a Comp-ban???? Mert én leírtam,hogy nekem mi nem tetszik a DJ2-ben,ami persze nem jelenti azt,hogy nem egy nagyszerû teló! Nem a vita,csak a kiváncsiság kedvéért kérdezem a véleményed!

Üdv.és várom a választ!  8)

tbertalan

tbertalan

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.436 hozzászólás
hogy lett megcsinálva, hogy anniyt mozogjon? én ismerek egy emberkét avgyis hát beszéltem vele párszor akinek iylen van és õ azt modnta , hogy szerinte nagyon jó kis teló.

Maliboa

Maliboa

újonc

• fórumtag
  • 5 hozzászólás
sziasztok. meg szeretném kérdezni hogy télleg a DH1-ben minden ugrásnál szétdurran az oljpatron? amugy sztem Mozo R500-at (nem rm500) érdemes venni. a tesómé meg lett csinálva és 13 cm-t mozog, mindezt 30000 ft alatt.

tbertalan

tbertalan

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.436 hozzászólás
Ja bocsánat midenkinek elnézetem a Castor Ds vázzal 439euro nem csak a villa magában.

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás
Ezt én megtoldanám azzal, hogy a mondatokat nagybetüvel kezdjük, írásjelekkel tagoljuk és a megfelelõ jellel zárjuk le. A mondatokat igyekszünk megszerkeszteni és beszerkeszteni továbbá valamit kifejezni vele. És nem fossuk a szót !!!  >:(

vendég__*

vendég__*
  • vendég
Bercikém nem tudom hanyadikos vagy, mennyire ismered a számokat de az ott 299 ami ugye kevesebb mint 300.

Lama

tbertalan

tbertalan

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.436 hozzászólás
azért itt nem 300 euro ra írták a dj3-at hanem jóval többre majdnem 20 ezerrel drágább, mint Mike mondta vagyis írta.

vendég__*

vendég__*
  • vendég
Killer:
http://www.bike-mailorder.de/

Lama

tbertalan

tbertalan

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.436 hozzászólás
jó lehet de én már próbálatam dirt jumper II ás Manitou balck elittet és compot az elite nagyon kiryály.. a comp se rossz de én ha választani kéne dirt jumper II és comp között valószinû a Marzonál döntenék..

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás
Te így GONDOLOD Õ pedig KIPRÓBÁLTA !
A vélemény attól még leket szubjektív, de mégiscsak tapasztalat van mögötte !

tbertalan

tbertalan

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.436 hozzászólás
hát lehet, hogy egy dirt jumper Ii-nél jobb egy Black Elite de a comp szerintem nem jobb csak annyival rosszab  a marzo, hogy 110-et mozog.. neked Elite van?

KillerTom

KillerTom

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.570 hozzászólás
Gabor..az nem lehet  !

..loknel nekem valami german web cimet vagy

tel szam , vagy valami..

ma kivancsiva tettetek .. :)

DHR

DHR

vendég

• fórumtag
  • 253 hozzászólás
  • LocationBudapest
KillerTom
Szerintem tévedsz egy kissé, mert a VB-n árultak Marzocchi villákat és a németeknél is láttam szeptember elején. Ha jól sejtem valahonnan külföldrõl írsz lehet, hogy arrafelé még nincs, de a Marzocchi elõször szinte mindig Németországban kapható!

BNorbert

BNorbert

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.004 hozzászólás
megtudja mondani nekem valaki azt, hogy a RS Psylo C az mennyibe kerül és milkyen villa?? jó v. rossz??

FreeStyler

FreeStyler

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.036 hozzászólás
Tbertalan!

Nekem Black-em van,és eddig csak MXC-t és DJ2-t próbáltam,és mit ne mondjak,nem jött be egyik sem! Nem akarom a Blacket dicsérni,mert mindenkinek a saját lova a legszebb,de van különbség a kettõ között! Már csak azért is,mert a DJ2-t nem állítod be pillanatok alatt olyanra,amilyenre szeretnéd...és egy kicsit nyeklik is,szóval nagyon nem jött be! Szépnek szép,de a Manitou sokkal szebb!  ;D

Ez szubjektív vélemény lehet,de mielött megvettem a Black-et,kipróbáltam pár telót!

NE kövezzetek meg,ez csak személyes tapasztalat!

Üdv,és bocsika minden Marzó tulajtól!  :D

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás
A 123bikes.com reklámoz Sherman Slider-t 699$-ért, de csak a reklámban van benne, az oldalukon még nincs fenn. Kis Boxxer 670$ ez meg 699$, igyekeznek egymás nyakára ígérni...

tbertalan

tbertalan

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.436 hozzászólás
milyen manituod van? és miylen marzokat próbáltál ami nem jött be???

FreeStyler

FreeStyler

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.036 hozzászólás
HI skacok!

Sherman árlista engem is érdekelne!  ;D

Nagyon meg vagyok elégedve a manitou-val,és próbáltam 1-2 Marzót is,de valahogy azok nem jöttek be,pedig elõször azt akartam..
Ha tudtok,írjatok árakat!

Köszi!

tbertalan

tbertalan

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.436 hozzászólás
azt hittem dfrágábbak leszenke jövõre de itthon azért ennél biztos több lesz..