Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Teleszkópok - általános eszmecsere

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
16970 hozzászólás a témában

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.021 hozzászólás
no gyerekek ne kekeckedjünk...
kezdetek hasonlítani a tárcsafékies topikra... :P

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
Jorus bébi!

Ha a Rebound damping-ról beszélünk, akkor a visszafelé mozgó villa CSILLAPÍTÁSÁRÓL van szó, nem ;) Akkor mégis csak a csillapítást állító csavar az az izé....

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
A rebound (ejtsd: r'báun) nem csillapítást jelent, hanem az ellekezõjét. Fõnévként visszapattanás, visszaugrás; igeként pedig feléled, visszaáramlik, visszapattan, stb. jelentéssel bír. Tehát a visszarúgás sebességét, és intenzitását tudod szabályozni, természetesen a csillapítás fokozásával, illetve csökkentésével.

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
Szerintem a Boxxerhez mindenképpen valami könyebb DH vagy Dual vázat kellene párosítani, ha már megvetted a "világ legkönyebb" DH telóját. Mondjuk egy HiTec-et vagy valami hasonlót. De kicsit feljebb kell tornáznod a pénzt mert 60 ezerért nagyjából semmit nem kapsz.

Szerintem ezzel a váz dologgal meg menjünk át a Milyen vázat vegyek? topicba. ;)

David007

David007

törzsvendég

• fórumtag
  • 970 hozzászólás
huu.... asszem Rock Shox DH ha van ilyen.. valami túl folyos izé... de akkor annélkül elég jo lenne... ;D ja és az MDM a Békásmegyeren van.... asszem a Szentendrei úton... ott van nem Messze 1 Mc Donalds ahol mindig egy angliai emeletes busz áll, ha ez segit valamit... :D

Major

Major

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.320 hozzászólás
Hol van az MDM ? ? ? ???

Ja és mien tag van benne ? ? ?

David007

David007

törzsvendég

• fórumtag
  • 970 hozzászólás
én élöben láttam :D :P ja és láttam az MDM ben is ... 200.000 Ft vagy 210-15.... szoval sokkkkkk..... ha veszek
a nagyker árát olyan 160-165 saccolom... hát igen ... arra még kellene gyüjtenem... nincs valakinek eladoban???? ja és az a szép narancs-ezüst kéne ha lehet ;D

Major

Major

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.320 hozzászólás
Hááát...

Igazából én ég csak képen és videón láttam, de nem gyõzött meg...

Élõben lehet, hogy jó!!! :-\

David007

David007

törzsvendég

• fórumtag
  • 970 hozzászólás
nálam még 1000.- Ft is számit!!!! nem hogy 100!!! és a mongoose Nx DH??? arrol mi a véleményed??

Major

Major

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.320 hozzászólás
Tényleg van!!! :D Írtad is már vagy 5ször csak hülye vagyok.. :-[

Amúgy a Vega egy annyival jobb a Vega 4-nél hogy 100e HUF-al olcsóbb!!! Ha ennyi nálad nem számít akor vedd a 4-et!!! ;)

David007

David007

törzsvendég

• fórumtag
  • 970 hozzászólás
Major: már van egy Boxxer Race em ... de Ha már Vega 1 akkor Vega 4????

Major

Major

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.320 hozzászólás
Inkább vegyél egy Vega 1-et!!! Olcsó és jó darab!!! Ha nagyon ugrabugra gyerek vagy és olyan telót akarsz ami nem törik vegyél bele egy Big One-t!!! Ez jó kis összhang és nem is drága!!! Egy Vega 80 körül van és Big One-t is lehet kepni 90 körül!!!

David007

David007

törzsvendég

• fórumtag
  • 970 hozzászólás
jaja!! az a visszaut .... asszem ;D Ja és egy Fontos kérdésem lenne... 15 cm-mel még lehet ugrabugrálni meg ilyenek... de milyen vázat kéne vennem, ha Streetre ill. Freerájdra(magyar freeride) és DH (magyar) ra akarom használni... lehet hogy használtan veszek egy olyan vázat ami 13-19 ig állitható.. használtan 60 ba... vagy pedig tudnátok mást ajánlani, ami tényleg jo és nem jön szét??? Denebre gondoltam, de arrol lebeszéltek

Major

Major

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.320 hozzászólás
APRÓ-ba lécci!!!

Most én is ideírhatnám hogy vegyék meg a talómat, de ilyet én SOSE tennék!!! ;D ;D ;D

Hooper

Hooper

újonc

• fórumtag
  • 1 hozzászólás
Csá nem kell vkinek 1 eladó DH1es??sürgûs lenne!Ár:40000Ft jó állapotban van,mozog 17cmet és van hozzá átütõtengely, de ha nincs hozzá agyad adok adaptert!!Szûcs Gergõ-06205544668

Az ilyet az Apróba legközelebb légyszi.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
Az XXX szimmering, igen. A WorldCup, és a Team 7"-ot mozog (~178mm) a Race 6 vagy 7"-t. (~151/178mm). A Race-nél azt írják, hogy a visszaút csillapítható. (a rebound az az, nem? )

David007

David007

törzsvendég

• fórumtag
  • 970 hozzászólás
a dobozában asszem van... az még a nagybratyesznál van, szerintem az nála maradt, na mindegy ... én pont az EU s 65.5 Kg vagyok ;D
ja és mi az az XXX??? tripla szimering a láb tetejénél ? már valaki mondta, csak elfelejtettem

David007

David007

törzsvendég

• fórumtag
  • 970 hozzászólás
Na!!! utána néztem, hogy hogy is van ez a állithato nem állithato,.. van V fék konzol , nincs v fék konzolos dolog!!! (több helyen ezt mondták nekem, persze értenek is hozzá)
szoval Europába más telok vannak, mint usában, mert
V fék konzol nem kell Usa ban, de Eu ban még van rá igény
állithatoság: Europába megprobálják minnél olcsobban kihozni, ezért kint a legtöbb telo állithato, itt viszont nem mindegyik
és ezért nincs az enyémen V fék konzol és van rajta alul olyan izé, ami itthon nincs ( az állito izé a régieken is rajta volt Usa ban)

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
Elméletileg a Race-nek állítható a csillapítása és a rugóútja, viszont nem állítható a rugóelõfeszítés. A WC és a Teamben minden állítható + a WC kapja azt a Titanium nitrid bevonatot. Egyébbként a V-fék konzol nélkülit nyomják mindenhol én sem értem minek rá. Igazából csak egy kis menet bizbaz volt a nyak alatt, lehet hogy nem a V féknek. Bár akkor nem tudom minek ? ???

David007: Te kaptál hozzá pluszban rugókat ? Ha nem akkor nem értem hogy lehet testre szabni. Mert ugyen az nem vészes, ha a csillapítás állandó, de azért nem mindeki EU konform 65,5 kg. ::)

David007

David007

törzsvendég

• fórumtag
  • 970 hozzászólás
a nagyboxxerböl van Race ,TEam, és World Cup! ebböl a Race lesz/van itthon kaphato szerintem... Ja és ha az enyémen nincs V fék konzol akkor az eenyém egyedi??? ;D vagy pedig külföldön másfélét lehet kapni??? Ja és van olyan Race amin nincs állithatoság, és az enyémen van...