Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Teleszkópok - általános eszmecsere

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
16970 hozzászólás a témában

vendég__*

vendég__*
  • vendég
"...RS- Duke
-SID..."
a kérdés ez volt.
persze drágább, de ha a SID is számításba jött, akkor ez miért baj?

sianis

sianis

törzsvendég

• fórumtag
  • 323 hozzászólás
Azért árban is van egy kicsi különbség nem gondolod?

vendég__*

vendég__*
  • vendég
nem liheged egy kicsit túl a dolgot? :D mindegyik jó, olyan rohadt sok különbsg nem lesz, attol, hogy az egyik RS a másik indián vagy akármi. Ha valamelyik sokkal jobb lenne, akkor mindenkinek olyan lenne, nem? Ha ennyire nem szeretitek a SID et akkor legyen duke :D

sianis

sianis

törzsvendég

• fórumtag
  • 323 hozzászólás
Nekem Sl-em van, de ha van pénzed akkor vehetsz felsõbb ketegóriásat is...
2002-2003 özötti különbség annyi, hogy a váll a lábak színére van festve, így egy kicsit dizájnosab...szerintem érdemleges különbség nincs
de ez nem zárja ki AZT, HOGY TÉVEDEK!!!

Üdv...Sianis

Dagobert_bacsi

Dagobert_bacsi

vendég

• fórumtag
  • 84 hozzászólás
meg egy kerdes a 2003-as es 2002-es Dukeok kozot mi a kulombseg ??
Es mukodesben ,tertosagban szerintetek van kul a Duke SL,XC,Race kozot ??
Skarebrol mit tudtok ?
es talan 2004-es villak ?
ja es honan eri meg ezen villakat venni ???
Bp, vagy USee ? mr nem tudom mennyi a vam , posta , szallitas ?!!!

endre

sianis

sianis

törzsvendég

• fórumtag
  • 323 hozzászólás
Nekem egy Duke Sl-em van...és eddig semmi gond nem volt vele, esetlegesen leszámítva azt, hogy a szimering gyûrût kikellett cserélni, mert elhasználódot...egyedül ennyi baj volt vele, a villával meg semmi amúgy...

Üdv...Sianis

Dagobert_bacsi

Dagobert_bacsi

vendég

• fórumtag
  • 84 hozzászólás
happp igen az arkategoriat kihagytam..... ::)
szoval max 120e-150e koltenek ....
de ha olcsobb nem maszok falra...
a Duke XC nem jobb e veletlenul szamomra mint a Race v.a Sl mivel konyebb mint ezek de kulomben milyen ? a bikemnagteszteket en is ismerem,meg a mtbr, meg satobbi de a ti tapasztalaitok mik ?!
es a Skareb milyen marmint mukodesben arakat, kulobsegeket tudok Comp,Elite ,Super kozot... de hogy mukodnek ?(a valovilagban....)

a fox villairol mindenki cakk szuperlativumokon beszel de valaki ismeri eloben is milyenek ?

na nem is vagyok igenyes....... ;D ;D ;D

endre

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
kala: en egy szoval sem mondtam, hogy ha vmi konnyu akkor szar!!!
a tobbinel pedig szertem egyertelmu, hoyg mire gondoltam! ;-)

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
Üdv Endre!
Most nztem meg a Votec honlapját, és ott van egy jó kis teló, 1400 gramm, karbon és szerintem megfizethetetlen, a duplavállas telóik, úgy 250e körül vannak, dehát te írtad, hogy minden érdekel. Azt nem tudom, hogy mûködik, de azért a Votec nem szokott szar cuccot kiadni a kezei közül. A duplavállasai is brutális kinézetûek, de könnyûek. Gyüjtögess!

Dagobert_bacsi

Dagobert_bacsi

vendég

• fórumtag
  • 84 hozzászólás
Szoval szvsz a Duke v. modelje meg a Skereb valamely modelje jatszik Be ??!!

Mondjatok ki mi jot roszat halot ezen vilakrol ?

es mas nincs , vagy nem tudtok vagy nnnagyon draga ???

endre

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
DNM (sztem gagyi,de igazából még sosem láttam tõlük villát ;D )
http://www.dnmautopa...sf100m_copy.jpg
Pace
https://www.pacecycl.../prodims/5e.jpg
JAHajj,ezt már Lfogadnám,nálunk sztem Yasecnél lehet keresni.
WhiteBro
http://www.whitebrot...ges/xc.8-lg.jpg
Volt szó a Suntour nagyon királyos EZERkönnyû kormányról blokkolható levegõs telójáról is,de még neten sem láttam róla képet,pedig Lméletileg lehet kapni,mint 03-as újdonság.
Ja,és ha igazán LOL,akkor Zoom USD-s szimplavállas teló.CSak át kell matricázni Shiverré,és kész :)

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás

JaJ,a két éjszakai jómadár... :)
Lor diör,abból,h vmi VERSENYSÚLYÚ,még nem kell,h következzen az,h SZAR :)És a Sidet lehet szervizelni,de jobb nem lesz,mert a külsõ szárakat nem hinném,h házilag ki tudod merevíteni ;)

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
nos nemtom neketek mit mond az, hogy VERSENY CC TELO !!!!
amihez pl az is hozza tartozik, hoyg tiz igen 10 orankent szervizt igenyel.

tudom-tudom konnyu legyen szep legyen olcso legyen es eros is! uyge?!
mindjart kuldom csak meg ezt az antigravitacios szeket megcsinalom. :-P

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
Én szintén 60 vagyok,és összefostam magam,amikor HHHról lejöttem SIDdel,de sztem még betonon is vacogott volna a fogam vele....

Endre:maraton SL mint kõ nehéz???
03-as évben már nincs nagyon Judy,Pilot van helyette,kb 1.8 kg, ami 300 g súlytöbblet a limitedhez.Kb annyi,mint ha jól belaknál indulás elött.Szvsz annyi a lényeg,h ne légrugósat vegyél,azzal ált csak gond van,onnantól ízlés kérdése.Ha most tudnék újra választani telót,és lenne kicsivel több zsém,akkor Blacket vagy Skarebet vennék,persze a Judy SL is jó volt,de vmiért azokhoz húz a szívem...

KillerTom

KillerTom

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.570 hozzászólás
hat a SID az nem egy maraton/tura villa az tuti .. de konnyu .. :)

Dagobert_bacsi

Dagobert_bacsi

vendég

• fórumtag
  • 84 hozzászólás
Sziasztok !!!

Szoval eleg sok rossz dolgot halotam az SID-rol (azonkivul hogy k**** draga ) marmint hogy iranyithatatlan , konnyrn kikopik & hasonlok ... igaz konnyu .... de ez nem bisztos hogy akora nagy elony a tobbi hatranyhoz kepest .... ja sulyom 70kg ami nem pehely de nincs kedvem ez ala menni , viszont szeretem ha bicom konyu ... de pl az ez evi sid egy sulyba van (kb) a skareb superel mely szerintem merevebb es szeben indul meg (mer van benne kis rugo is ....) es szeben is mocorog .... de akkor ott van meg a duke mely halotakbol a skareb szintjet hozza mukodesileg cakk nehezebb .... de mar leirtam nem ez a fo szempontom hanem a tartosag kemeny korulmenyek kozott(mar ugy maratonosan 8) )
de azert ne legyen koooooo nehezzz (ezert esnek a judyk,maraton sl-ek,axelek,psyhok, blackek ,pilotok) melyek igaz nem konehezek de azert szeretnek max.1500-1600gramocska alat maradni....
ezert ebben a kategoriaban szeretnem segitsegeteket kerni :
VAGYIS MARATONOK,NEHEZZ TURAK,70KG-OS PILOTA ALA KENE EGY TARTOS,JOL MUKODO,KONNYEBB VILACSKA ,KB1500-1600GRAMMOS ,EZEK AZ ELVARASAIM ,MEG AZ HOGY CAKK UJAT SZERETNEK VENNI !
ja es nem cakk SID, Skareb ,Duke, erdekel....hanem kisebb cegek termekei is melyekrol viszont nincs sok informaciom.....||||||SEGITSEG !!!!!!! ;D ||||||||||||||||||||

varom valaszaitokat ,

endre

Pter

Pter

vendég

• fórumtag
  • 137 hozzászólás
Hali!

Én csak annyit tennék hozzá, hogy bizonyos súly alatt (kb. 60-65, talán 70 kg) a SID nagyon jó teló. Én pl. 60 kg vagyok, és álomszépen mozog ('01-es XC) alattam, nem kolbászol (annyira ::) ;D), kvázi szerintem ilyen könnyû embereknek fölösleges közel 2 kg-s telókat cipelniük...
Pter

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
LOL.Éppen ma priviztem errõl egy sráccal,akár 1 az 1be bemásolhattam volna az üziket.Szóval ízlések és pofonok.Azt tudom,h nekem nagy pofon lenne egy SID. :-X ::)

vendég__*

vendég__*
  • vendég
vicces vagy ::)

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
JAJ te! Bármi jobb annál a görcs telónál,ami halálfélelmet okoz lejtmenetben az irányíthatatlanságával.