Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Teleszkópok - általános eszmecsere

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
16970 hozzászólás a témában

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
ki

na hallod,ha te du 2kor is tudsz aludni! ;)

mie akkor kelltem
be

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
[13:55:19] * Wi-Net-Two nincs itt (Alszok..... :)) - Pager is ON (/ctcp win_uff PAGE to page me!)

na hallod,ha te du 2kor is tudsz aludni! ;) nayo,nem offolok többet,ennek vmiért semmi köze a telókhoz :)

Winethoo

Winethoo

törzsvendég

• fórumtag
  • 482 hozzászólás
??? ??? ??? :-[

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
Valamelyik nap a mirced 5 percenként tudatta velünk,h éppen alszol :) Arra gondoltam :)
endre:SIDet ne vegyél,ha hosszú távon gondolkodsz telóügyben.Ha versenyeznél vele,akkor Skareb,ha meg allround villát akarsz,amivel durvulni is lehet,akkor Black.
Ha véletlenül Foxot vennél,akkor már most tudd,h nagyon foglak irigyelni ;D

Winethoo

Winethoo

törzsvendég

• fórumtag
  • 482 hozzászólás
kala:ezt a "szedd már ki ezt a nincs itt alszomot,mert megüt minket a guta"-nekem szántad,mert lehet,hogy hülye vagyok,de nem értem.
endre:szerintem DUKE.

Dagobert_bacsi

Dagobert_bacsi

vendég

• fórumtag
  • 84 hozzászólás
Sziasztok !!!

Lenne nekem is egy kerdesem.....velemenyetek szerint milyen telot erdemes venni Turakra, Maratonokra es talan CC-re ???
Amire en gondoltam az :
-RS -Duke
-SID
-Manitou -Scareb
-Black
-Fox ???

valaszoitkat elore is koszonom ....

endre

Winethoo

Winethoo

törzsvendég

• fórumtag
  • 482 hozzászólás
Kössz!Amúgy tényleg elcsúsztam,most kerestem a választ a megfelelõ topicban és csak csodálkoztam hova lett,bocs.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
Sly

Van egy új, de 2002-es JuniorT a Bergussonban. 170 mm, 30-as becsúszók, sötétkék szín. Azt mondta rá András, ha kp-vel fizetsz, lehet alkudni: SOKAT. ;)

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
Winnet2;
1. Lcsúsztál 1 topikkal ;) De amúgy Avid.Ha arra mész,h minél elöbb megállítsd a kereket,akkor annál nincs jobb,fõleg nagytárcsával.De ha többet "lassítasz",meg modulálsz,meg mindenfene,akkor Luíz.
2.SZEDD már ki azt a "nincs itt-alszomot",mert lassan megüt minket a guta ;)

Dude

Dude

vendég

• fórumtag
  • 150 hozzászólás
Luíz!
Én már használtam!...sztem állat! A FR kereket fogja mint a dizsnyóóó!
A mostani DH kerekeket viszont mar csak a Hayes fogja!

Winethoo

Winethoo

törzsvendég

• fórumtag
  • 482 hozzászólás
Asszem Iljicsnek olyan van kérdezd meg tõle!
Szerintetek AVID CPS 185-ös tárcsával,vagy Magura Luíz FR?

Sly

Sly

vendég

• fórumtag
  • 73 hozzászólás
Ahoy

Bocs hogy itt most kereskedésre használnám a forumot, de hátha van 5letetek.(ami az internetes árlistában van, az már fele sem biztos szentem)
Nos, hol lehetne kapni új Junior T-t??

kösz , csá

vendég__*

vendég__*
  • vendég
hali,
egy hirdetésben láttam 30ért judy xct, szerintetek megéri, vagy érdemesebb 10et gyüjtögetni egy pilot c re? köszi

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
Szerintem jól döntöttél a Duke C-vel. És gratulálok hozzá!

hagen

hagen

vendég

• fórumtag
  • 16 hozzászólás
na megvettem a duke c-t. rogton ki is csereltem benne az olajat floriolra, mert az egeszseges.

nyilvan lor ugy gondolta, hogy kezdokent, nem fog kelleni cserelgetni benne semmit. en is igy gondoltam, ezert is vettem a c-t. egyelore nagyon tetszik, amennyire ezt 10 km bp aszfaltbol le lehet szurni. belementem az osszes katyuba amibe tudtam, jardara fel/le. szoval allat, elvezem. hetvegen lesz a valodi teszt a borzsonyben.

most arra lennek kivancsi... de lehet, hogy errol is szol egy topik, mindjart megnezem.

vendég__*

vendég__*
  • vendég
hát azé megnézném hogy egy kezdõ hogyan cserélné ki az olajat a zsír új telójában! ;D

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
persze ez nem olyan nagy problema!
foleg egy kezdonek egy cc telonal

vendég__*

vendég__*
  • vendég
igen, a C verzijó alap, ottan csak az olajcserével leheccséges a csillapítás módosítása (talán ;D).

hagen

hagen

vendég

• fórumtag
  • 16 hozzászólás
koszi a gyors valaszt!

kozben utananeztem, es a konkret esetemben (2002 duke c, sl) a fo kulonbseg (a mindenfele konnyitesen kivul), hogy az sl csillapitasa kivulrol allithato, mig a c-je belulrol.
mivel 0 tudassal rendelkezem teleszkop teren, megkerdezem, ez azt jelenti, hogy a c eseteben szet kell szedni a villat, es ott kell allitgatni a csillapitast, vagy ez csak olajcserevel lehetseges?

h

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
C- ez szokott az "alap" lenni
XC- a ??legerõsebb?? verzijó
SL-a legkönnyebb
RACE-a legultraQLabb,legjobb