Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Teleszkópok - általános eszmecsere

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
16970 hozzászólás a témában

-kisvajda-

-kisvajda-

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.269 hozzászólás
nekem a Boxxer Race vs. Junior T kérdésben kéne dûlöre jutnom...ennyire nagy hatrany hogy a marzo QR20as???nekem az az ára miatt jobban fexik..de ha jobban megeri a Race akkor inkabb sporolok... :P
igaz ebben az evben mar igyse bicozok... :'( :'(

vendég__*

vendég__*
  • vendég
szerintem bolt-on alatt azt a megoldást értik, hogy egy bazi nagy tengelyt kell bedugni az elsõ agyban. az elnevezés független a megoldástól, az RS pedig ojan gyorszáras biszbasszal gondolta hogy rögzíti aszta tetû tengelyt, mer asszongya hogy mijen jó lesz majd a csókáknak, ha az erdõközepén is kituggyák majd szedni a kereküket oszt nem köll magukkal vinni ezé 2-3 szerszámot.

vendég__*

vendég__*
  • vendég

Nézd meg a Boxxer papucsit, meg a Psylojét, oszt akkor majd meglátod mi is a different.

nenézz má vakegérnek tesó...

David007

David007

törzsvendég

• fórumtag
  • 970 hozzászólás
psylo.... 80-125 ig asszem fokozatmentesen... mi kell még???
80mm ccre és ucccára ,minden másra ott a 125..

de még a Judy XC is jo,ami 80/100-t mozog valahogy igy... (szétszedéses állithatoság)

de én Psylot vennék mindenképp vagy esetleg Black elitet... de én eléggé canti fék fun vagyok CC re, ugyhogy Psylo... ;D arra fel tudnám rakni a zsiráf nyakar is ;D de asszem ezért páran megölnének

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5.125 hozzászólás
Egy kicsit el vannak itt sokan tévedve.
Olyan telót úgysem találtok, ami könnyû, de erõs, tele van zsúfolva jó anyagokkal, de keveset kell karbantartani és még könnyû is a megindulása.
Szerintem mindennél fontosabb a funkcionalitás, pl egy ETA-s Bomber, lehet vele mászni is, de még szinte DH-zni is.

lor is hasonlóra gondolt:

nos nemtom neketek mit mond az, hogy VERSENY CC TELO !!!!
amihez pl az is hozza tartozik, hoyg tiz igen 10 orankent szervizt igenyel.

tudom-tudom konnyu legyen szep legyen olcso legyen es eros is! uyge?!
mindjart kuldom csak meg ezt az antigravitacios szeket megcsinalom. :-P

Nézzétek meg a Boxxer manuálját és leteszitek a hajatokat, hogy mennyi idõnként mennyit kellene vele babrálni, pedig az erõs is, drága is és a saját szememmel láttam az eszméletlen jó anyagminõséget, ami benne van, nade majd a szeptemberi számban :-X

endre: Bomber Maraton S. Abban rugó van, tehát tartós és jobban mozog mint az sl változat, a súlyát nem tudom

Psylo SL: azért nincs belõle tulio-s, mert az XC szériák a hardkór CC villák az RS-nél mindig.

Dagobert_bacsi

Dagobert_bacsi

vendég

• fórumtag
  • 84 hozzászólás
ismet en.... Szisztok !

szoval en meg mindig nem tudom mit vegyek ........(legszivesebben Fox F80X de az k******** ************ *********** draga......)

tehat akkor marad aszem az Manitou + Rock Shox , Duke meg Skareb modelek ....

kis cegek termekei is szepecskek csak megint a dragasaguk .... es nem biztos hogy mindegyik annyira sokat tud amenyit elkernek erte (igaz ez mindenben megvan............ :-\ )

ha RS akkor Duke :
de ha XC altalanos akkor alitolag miert az a legkonyebb ? es az SL nehezebb ? es a Race mivel tud anyival tobet hogy megerje ? Es ugy altalaba mi a kulombseg kozotuk melyert valamelyik jobb ,nem cakk azt mondjak ??

Manitou Skareb :
comp ---> egyes forasok szerint rosz merr nem mukszik rendesen masok szerint jobb mint a levego+rugos nagyobb tesok ...
elite---> es o meg tud mindent de megeri az a minus 100g ?
super----> es o a legeslegkonyebb de mozgasban + egyebekben melyik a jobb ??

+en masra is nyitot vagyok de nem tudok mast ami ilyen kategoriaban van ar,suly,stb , de ti tudtok ??

endre

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
na ja de tudtommal csak 5 darab kerult be az orszagba

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Kb. egy hónapja volt 220-as X-Fusion Bergusonban.

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
x fusion nem hinnem, hogy lesz.
de sw igen.

nem hiszem, hogy aki sl-t akar venni az szeretne azt a atutos dolgot (tulio)
mert azok ket grammert .....

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
:) óbuda, árpádhíd budai hidfõje+1megálló 1essel. + 5perc séta kifelé a városból

vendég__*

vendég__*
  • vendég
egy bmxbe ;D
nem, én ilyen dolgot nem mûvelek, de egy hawerom freestyleozni akar és finoman szolva sem tájékozott a dologban, csak arra kért, h menjek vele olyan helyre ahol árulnak 220milis rtagot. amugy thx az infoér'
merre van ez a Berguson? bár sztem az sw vel jobban jár.

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
220-as elvileg van X-Fusionból. Pölö Berguson. SW DH meg Faktorban volt. Mibe akarod tenni?

vendég__*

vendég__*
  • vendég
lenne egy kérdésem a Dhs nemzedék felé :D: melyik boltban lehet, 22-25 centis rugóstagot venni? én egy bolt netes katalógusán sem láttam :( THX

sianis

sianis

törzsvendég

• fórumtag
  • 323 hozzászólás
addj egy boxxert és megnézem :D :D :D :D

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Nézd meg a Boxxer papucsit, meg a Psylojét, oszt akkor majd meglátod mi is a different.

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
;D

Nem, a bolt-on, az bolt-on. A Tullio meg Tullio. Kb egy szinten van a Marzo QR szériájával, de nem hasonlítható egy rendes bolt-on papucshoz az a pöttöm kis leffentyû. A tengely és az agy ugyan bolt-on, de merevség szempontjából nem mindegy, hogy milyen papucsot kap a villa.

vendég__*

vendég__*
  • vendég

Gyaci, gondolom, mert vagy elfogyott, mert kapkodni szokták, és sajna kevés jön az országba, vagy inkább csak rendelésre hozzák, nehogy rajtuk maradjon....ilyen egyszerû...

Üdv...Sianis

;D köszi, de nem így értettem! ;D a rock shox KÍNÁLATBAN van így, némmeg a www.rockshox.com -on.

jorus
lükepók, az bolton attó még, csak gyorszáras kivitel álá RS.

sianis

sianis

törzsvendég

• fórumtag
  • 323 hozzászólás
Gyaci, gondolom, mert vagy elfogyott, mert kapkodni szokták, és sajna kevés jön az országba, vagy inkább csak rendelésre hozzák, nehogy rajtuk maradjon....ilyen egyszerû...

Üdv...Sianis

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Nem bolt-on, Tullio.

vendég__*

vendég__*
  • vendég
mé van az hogy a psylo-ból csak az xc-t aggyák bolton-nal, a magasabb kategóriájú race-t és az sl-t nem?