Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Teleszkópok - általános eszmecsere

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
16970 hozzászólás a témában

Juhi

Juhi

törzsvendég

• fórumtag
  • 735 hozzászólás
Na nekem is lenne bajom!Nemtudok dönteni
-04 Rock shox psylo sl nem jó a festése de nagyon ász + drága
-03 Rock shox boxxxer race uj váz+elsõ agy+tárcsafék Polar-x nem szereti
-04-03 dj1 drága átütõtengely +tárcsaf+ujj agy
-04-03 dj2 állítólag könnyen szétmeny a cuccok benne +tárcsaf
-04-03 dj3 nagyon jó csak nehéz+tárcsaf
és street/freeride/jump olni akarok Polar-ikszbe
Szerintetek?Januárba vagy februárba akarom megvenni!akkor lesz 80-90 em rá

Viktor17

Viktor17

vendég

• fórumtag
  • 61 hozzászólás
Akkor így jártam... Mindig olyan telókat fogok ki, amelyik beleakad a vázba. :'( A mozoról meg hallottam egy s mást, de nem a legjobbakat...

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
akko mazlid is van h nem tort le az egesz, leven a rst muanyag kupakjainak ;D
valahogy nem tudom elkepzelni, h a kormanycsapagy cillanyakra rahuzando gyuruje ala be lehetne rakni meg egy gyurut. valahogy tul bizarrnak tunik.... lehet h egy nagy lejtesu, keskenyvallas rst volt... vagy csak be volt jaratva a vaz.
a masik meg:
ezt a mozot hagyjuk mar.(van sajat topikja, ill ott a merevvilla topik) nekem is van egy(tobbek kozottt), es egy szutyok. olcso, nem mozog, bar eleg sokat bir(1 even belul meg igen)
es valahogy sokkal jobb egy marzoval/roxsoxal kezdeni.. aki megteheti tegye..

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5.125 hozzászólás

[lcs:új Santourokról tudsz vmit?Lock outos,útállítós,stb...

tapasztalat még semmi, ha minden jól megy jövõre tesztelünk párat, de melyik érdekel?

GOD

GOD

vendég

• fórumtag
  • 46 hozzászólás
maradjunk abban xerintem hogy a MOZO kezdésnek király és utána jöhetnek a Rhock Shocks-Marzo-Manitu stb tank telók de kinek mi jön be ez 1 nagy igazság....

Viktor17

Viktor17

vendég

• fórumtag
  • 61 hozzászólás
De láttam több dual fun vázat, és azokba elfértek a telók! >:( Ezt hézagológyûrûvel nemlehet megoldani?? Vagy máshogy? Csak az RST -vel is estem, és utána alig tudtam visszafordítani a kormányt, mert a kupak a váz alá szorult. :'(

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
meg is fejtetted a kerdest okosan.
pont az integralt kormanycsapi miatt, hisz igy kisporoltak az also csesze + 1-2 centijet, ennyivel kozelebb kerult a vazhoz a vall. ezt beforditva, igy kisebb lesz a hely ott, sot, nehany szelesebb vallu telonal meg a kupak bele is akadhat. sot, nagyobb firkanal le is tori a kupakot a vaz, mikozben kedves hangon behorpad tole....
szal erre vigyazni :-\ moindjuk nemtudom h lehetne vigyazni, meg kell szokni, es ovatosan duhajkodni....

Viktor17

Viktor17

vendég

• fórumtag
  • 61 hozzászólás
Na hali! Lenne 1 kérdésem: Miért akad be a teló válla a vázba, ha teljesen elakarom fordítani??? Az RST is beleakadt, meg most a zoom is! És amikor esek vele, az elég kellemetlen... >:(
1 matts dual fun váz, és integrált kormánycsapágy.

polarxjudysl

polarxjudysl

újonc

• fórumtag
  • 4 hozzászólás
Sziasztok
a kérdésem az lenne, hogy mi történik ha a telómban az olajat hígabbra (7.5 ) -re cserélem ?
a mozgása fog változni, vagy a különbség csak a visszaút csillapítottságában lesz érezhetõ?
köszi

Szálka

Szálka

vendég

• fórumtag
  • 81 hozzászólás
Mer azér mégis kell végre egy minõségit is venni :P

Szálka

Szálka

vendég

• fórumtag
  • 81 hozzászólás
Hali!

Tehát én nem ellenzek semmilyen telóvásárlást felõlem vegyél 25000-ér Mozo vagy 400000-ér Monstert...csak annyi a különbség hogy melyik mit tud és mennyire erõs....végülis haveromnak is r500-asa van és õ télleg nyúzza (lépcsõ, dirt jump, üti vágja, szétszedi, oajat csepegtet bele), én meg egy RS Judy XLC-t nyúztam....szal ugyanazt csináljuk mindketten de vhogy az a Mozo kemény marad és nincs baja...ezzel szemben az én jó kis drága telóm egy nyár alatt kipuhult és lekopogósodott...szóval igazuk van a Mozofanoknak, mer ameddig 4 Mozot elhasználsz addig csak egy DJ3-at vehetsz....ez olyan kérdés amiben sohase lesz kiegyezés...szal senkit nem akartam megbántani és okoskodni sem akartam de az biztos hogy januárban meglepem magam egy DJ3-mal és remélem nem lesz anyaghibás ;D

vendég__*

vendég__*
  • vendég
helyesbítek: az én mozómban VACS van. vagyis Veri Anti Csillapítás ;)

ggx

ggx

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.613 hozzászólás
ja... ;D
az már akkor egy komolyabb féle csillapítás... ;D

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
hat ja ha vmi csak visszafele mozog szarul akkor mar az nem gond.
:-)

hat lol

ggx

ggx

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.613 hozzászólás
ja ok, én is csak tavsszal akarom majd eladni igazából...

Viktor17

Viktor17

vendég

• fórumtag
  • 61 hozzászólás
ggx: Köszi, de már vettem az RST helyett szombaton 1 telót, igaz nem Rok shox szintû, de 1enlõre megfelelõ
Tényleg, nem kell valakinek egy RST 381R??? ;D
Még egész jó, kb 1 hónapot használtam.

ggx

ggx

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.613 hozzászólás
fõleg hogy [rob] írta...

vendég__*

vendég__*
  • vendég

link=board=5;threadid=2338;start=4560#msg142732 date=1069079111]
nos itt is megy ám az észosztás.....
alig jövök a vázas topicból :-X

egy: 50 ezer forintért még nem lehet a "felsõ polcról" válogatni, csak az alsóról. 100-120 ezer forintnál kezdõdik az a bizonyos felsõ polc.....

kettõ: aki azt mondja, hogy a mozo jól mozog, az nem próbált még marzo villát.

thez-nél az igazság: vagy veszel valami drabális bigyót olcsón, vagy gyûjtesz, és lesz teleszkópod.

RÁs próbáltam marzót, és jol mozog a mozo. ezt ki merem jelenteni. visszafelé nem a legjkobb mert kitöri a csuklóm, de nem darabos stb.. nem mondom, hogy jó villa, de hát ez van ezt kell szeretni, jobb mintha merew lenne :-X

ggx

ggx

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.613 hozzászólás
na most GOD ehhez csak annyit fûznék, hogy az az 50E Ft pont az az árkategória, ahol még nem tudsz a felsõ polcról választani... én is ezzel a gonddal küszködöm: ugyanis 40-50E Ft-ért már olyan telókat kapsz, amik a nagyok technikai módszereit alkalmazzák, csak a legratyibb kivitelezésben...
akkor már inkább egy szimpla technológia, feleannyiért normális kivitelezésben...
vagy nem igy van?

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
nos itt is megy ám az észosztás.....
alig jövök a vázas topicból :-X

egy: 50 ezer forintért még nem lehet a "felsõ polcról" válogatni, csak az alsóról. 100-120 ezer forintnál kezdõdik az a bizonyos felsõ polc.....

kettõ: aki azt mondja, hogy a mozo jól mozog, az nem próbált még marzo villát.

thez-nél az igazság: vagy veszel valami drabális bigyót olcsón, vagy gyûjtesz, és lesz teleszkópod.