Na nekem is lenne bajom!Nemtudok dönteni
-04 Rock shox psylo sl nem jó a festése de nagyon ász + drága
-03 Rock shox boxxxer race uj váz+elsõ agy+tárcsafék Polar-x nem szereti
-04-03 dj1 drága átütõtengely +tárcsaf+ujj agy
-04-03 dj2 állítólag könnyen szétmeny a cuccok benne +tárcsaf
-04-03 dj3 nagyon jó csak nehéz+tárcsaf
és street/freeride/jump olni akarok Polar-ikszbe
Szerintetek?Januárba vagy februárba akarom megvenni!akkor lesz 80-90 em rá
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Teleszkópok - általános eszmecsere
Indította
Bikemag
, 2001. június 02. 02:46
Írta 2003. november 17. - 20:27
Írta 2003. november 17. - 20:14
Akkor így jártam... Mindig olyan telókat fogok ki, amelyik beleakad a vázba. :'( A mozoról meg hallottam egy s mást, de nem a legjobbakat...
Írta 2003. november 17. - 20:10
akko mazlid is van h nem tort le az egesz, leven a rst muanyag kupakjainak ;D
valahogy nem tudom elkepzelni, h a kormanycsapagy cillanyakra rahuzando gyuruje ala be lehetne rakni meg egy gyurut. valahogy tul bizarrnak tunik.... lehet h egy nagy lejtesu, keskenyvallas rst volt... vagy csak be volt jaratva a vaz.
a masik meg:
ezt a mozot hagyjuk mar.(van sajat topikja, ill ott a merevvilla topik) nekem is van egy(tobbek kozottt), es egy szutyok. olcso, nem mozog, bar eleg sokat bir(1 even belul meg igen)
es valahogy sokkal jobb egy marzoval/roxsoxal kezdeni.. aki megteheti tegye..
valahogy nem tudom elkepzelni, h a kormanycsapagy cillanyakra rahuzando gyuruje ala be lehetne rakni meg egy gyurut. valahogy tul bizarrnak tunik.... lehet h egy nagy lejtesu, keskenyvallas rst volt... vagy csak be volt jaratva a vaz.
a masik meg:
ezt a mozot hagyjuk mar.(van sajat topikja, ill ott a merevvilla topik) nekem is van egy(tobbek kozottt), es egy szutyok. olcso, nem mozog, bar eleg sokat bir(1 even belul meg igen)
es valahogy sokkal jobb egy marzoval/roxsoxal kezdeni.. aki megteheti tegye..
Írta 2003. november 17. - 20:07
[lcs:új Santourokról tudsz vmit?Lock outos,útállítós,stb...
tapasztalat még semmi, ha minden jól megy jövõre tesztelünk párat, de melyik érdekel?
Írta 2003. november 17. - 20:00
maradjunk abban xerintem hogy a MOZO kezdésnek király és utána jöhetnek a Rhock Shocks-Marzo-Manitu stb tank telók de kinek mi jön be ez 1 nagy igazság....
Írta 2003. november 17. - 19:58
De láttam több dual fun vázat, és azokba elfértek a telók! > Ezt hézagológyûrûvel nemlehet megoldani?? Vagy máshogy? Csak az RST -vel is estem, és utána alig tudtam visszafordítani a kormányt, mert a kupak a váz alá szorult. :'(
Írta 2003. november 17. - 19:47
meg is fejtetted a kerdest okosan.
pont az integralt kormanycsapi miatt, hisz igy kisporoltak az also csesze + 1-2 centijet, ennyivel kozelebb kerult a vazhoz a vall. ezt beforditva, igy kisebb lesz a hely ott, sot, nehany szelesebb vallu telonal meg a kupak bele is akadhat. sot, nagyobb firkanal le is tori a kupakot a vaz, mikozben kedves hangon behorpad tole....
szal erre vigyazni :-\ moindjuk nemtudom h lehetne vigyazni, meg kell szokni, es ovatosan duhajkodni....
pont az integralt kormanycsapi miatt, hisz igy kisporoltak az also csesze + 1-2 centijet, ennyivel kozelebb kerult a vazhoz a vall. ezt beforditva, igy kisebb lesz a hely ott, sot, nehany szelesebb vallu telonal meg a kupak bele is akadhat. sot, nagyobb firkanal le is tori a kupakot a vaz, mikozben kedves hangon behorpad tole....
szal erre vigyazni :-\ moindjuk nemtudom h lehetne vigyazni, meg kell szokni, es ovatosan duhajkodni....
Írta 2003. november 17. - 19:40
Na hali! Lenne 1 kérdésem: Miért akad be a teló válla a vázba, ha teljesen elakarom fordítani??? Az RST is beleakadt, meg most a zoom is! És amikor esek vele, az elég kellemetlen... >
1 matts dual fun váz, és integrált kormánycsapágy.
1 matts dual fun váz, és integrált kormánycsapágy.
Írta 2003. november 17. - 18:59
Sziasztok
a kérdésem az lenne, hogy mi történik ha a telómban az olajat hígabbra (7.5 ) -re cserélem ?
a mozgása fog változni, vagy a különbség csak a visszaút csillapítottságában lesz érezhetõ?
köszi
a kérdésem az lenne, hogy mi történik ha a telómban az olajat hígabbra (7.5 ) -re cserélem ?
a mozgása fog változni, vagy a különbség csak a visszaút csillapítottságában lesz érezhetõ?
köszi
Írta 2003. november 17. - 18:37
Írta 2003. november 17. - 18:35
Hali!
Tehát én nem ellenzek semmilyen telóvásárlást felõlem vegyél 25000-ér Mozo vagy 400000-ér Monstert...csak annyi a különbség hogy melyik mit tud és mennyire erõs....végülis haveromnak is r500-asa van és õ télleg nyúzza (lépcsõ, dirt jump, üti vágja, szétszedi, oajat csepegtet bele), én meg egy RS Judy XLC-t nyúztam....szal ugyanazt csináljuk mindketten de vhogy az a Mozo kemény marad és nincs baja...ezzel szemben az én jó kis drága telóm egy nyár alatt kipuhult és lekopogósodott...szóval igazuk van a Mozofanoknak, mer ameddig 4 Mozot elhasználsz addig csak egy DJ3-at vehetsz....ez olyan kérdés amiben sohase lesz kiegyezés...szal senkit nem akartam megbántani és okoskodni sem akartam de az biztos hogy januárban meglepem magam egy DJ3-mal és remélem nem lesz anyaghibás ;D
Tehát én nem ellenzek semmilyen telóvásárlást felõlem vegyél 25000-ér Mozo vagy 400000-ér Monstert...csak annyi a különbség hogy melyik mit tud és mennyire erõs....végülis haveromnak is r500-asa van és õ télleg nyúzza (lépcsõ, dirt jump, üti vágja, szétszedi, oajat csepegtet bele), én meg egy RS Judy XLC-t nyúztam....szal ugyanazt csináljuk mindketten de vhogy az a Mozo kemény marad és nincs baja...ezzel szemben az én jó kis drága telóm egy nyár alatt kipuhult és lekopogósodott...szóval igazuk van a Mozofanoknak, mer ameddig 4 Mozot elhasználsz addig csak egy DJ3-at vehetsz....ez olyan kérdés amiben sohase lesz kiegyezés...szal senkit nem akartam megbántani és okoskodni sem akartam de az biztos hogy januárban meglepem magam egy DJ3-mal és remélem nem lesz anyaghibás ;D
vendég__*
Írta 2003. november 17. - 18:18
Írta 2003. november 17. - 17:55
Írta 2003. november 17. - 17:47
hat ja ha vmi csak visszafele mozog szarul akkor mar az nem gond.
:-)
hat lol
:-)
hat lol
Írta 2003. november 17. - 17:40
Írta 2003. november 17. - 17:26
ggx: Köszi, de már vettem az RST helyett szombaton 1 telót, igaz nem Rok shox szintû, de 1enlõre megfelelõ
Tényleg, nem kell valakinek egy RST 381R??? ;D
Még egész jó, kb 1 hónapot használtam.
Tényleg, nem kell valakinek egy RST 381R??? ;D
Még egész jó, kb 1 hónapot használtam.
Írta 2003. november 17. - 17:25
vendég__*
Írta 2003. november 17. - 17:22
link=board=5;threadid=2338;start=4560#msg142732 date=1069079111]
nos itt is megy ám az észosztás.....
alig jövök a vázas topicból :-X
egy: 50 ezer forintért még nem lehet a "felsõ polcról" válogatni, csak az alsóról. 100-120 ezer forintnál kezdõdik az a bizonyos felsõ polc.....
kettõ: aki azt mondja, hogy a mozo jól mozog, az nem próbált még marzo villát.
thez-nél az igazság: vagy veszel valami drabális bigyót olcsón, vagy gyûjtesz, és lesz teleszkópod.
RÁs próbáltam marzót, és jol mozog a mozo. ezt ki merem jelenteni. visszafelé nem a legjkobb mert kitöri a csuklóm, de nem darabos stb.. nem mondom, hogy jó villa, de hát ez van ezt kell szeretni, jobb mintha merew lenne :-X
Írta 2003. november 17. - 16:26
na most GOD ehhez csak annyit fûznék, hogy az az 50E Ft pont az az árkategória, ahol még nem tudsz a felsõ polcról választani... én is ezzel a gonddal küszködöm: ugyanis 40-50E Ft-ért már olyan telókat kapsz, amik a nagyok technikai módszereit alkalmazzák, csak a legratyibb kivitelezésben...
akkor már inkább egy szimpla technológia, feleannyiért normális kivitelezésben...
vagy nem igy van?
akkor már inkább egy szimpla technológia, feleannyiért normális kivitelezésben...
vagy nem igy van?
Írta 2003. november 17. - 16:25
nos itt is megy ám az észosztás.....
egy: 50 ezer forintért még nem lehet a "felsõ polcról" válogatni, csak az alsóról. 100-120 ezer forintnál kezdõdik az a bizonyos felsõ polc.....
thez-nél az igazság: vagy veszel valami drabális bigyót olcsón, vagy gyûjtesz, és lesz teleszkópod.