Milyen RST?
mert nekem az Aerosa TL (jó nincs még tél ) a 100ból kimozog olyan 75körül...
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Teleszkópok - általános eszmecsere
Indította
Bikemag
, 2001. június 02. 02:46
Írta 2003. november 16. - 19:15
Írta 2003. november 16. - 18:51
Merevvázba nemakarok duplavállast...
Ja, a zoom is felkoppan mint állat...
Csak a mostani RST helyett akarok valami normálisabbat, mert ez télen alig mozog
Judy TT 24 ért? (asszem annyi)
Vagy manitou Black 90 ért
Ja, a zoom is felkoppan mint állat...
Csak a mostani RST helyett akarok valami normálisabbat, mert ez télen alig mozog
Judy TT 24 ért? (asszem annyi)
Vagy manitou Black 90 ért
vendég__*
Írta 2003. november 16. - 18:43
judy: judybol nem nagyon van gagyi, legfeljebb gyártási hibás :-X
a mozot meg nem szidjátok! ;D egyébként télleg szépen mozog! csak hát felkoppan... na látjátok erre nem jo a manual ;D
v.: 30ér nem fox találni dh telót, legfeljebb a zoomot, amibe nincs csillapítás, de 20at mozog duplavállas és giáns. olyan mint egy kibelezett sigma. vagy veszel egy használt judyt 30ér és zúzol míg el nem törik.. bár ha a töbi cuccod is költséghatékonyan lett megvév hülyeség bösze telót rakni bele.
a mozot meg nem szidjátok! ;D egyébként télleg szépen mozog! csak hát felkoppan... na látjátok erre nem jo a manual ;D
v.: 30ér nem fox találni dh telót, legfeljebb a zoomot, amibe nincs csillapítás, de 20at mozog duplavállas és giáns. olyan mint egy kibelezett sigma. vagy veszel egy használt judyt 30ér és zúzol míg el nem törik.. bár ha a töbi cuccod is költséghatékonyan lett megvév hülyeség bösze telót rakni bele.
Írta 2003. november 16. - 18:35
ezt nagyon birom..."van 15 ezer forintom akarok venni egy 20-20cm-s fullit DHra"..kicsit tulzas a hasonlat de ennyiert..hat nemtom...vannak ezek az uj szanturok de azok is dragabbak csoppet..es az is inkabb ligthos FR, DH semmikepp..max fogasridehoz jo
Írta 2003. november 16. - 18:27
Az sár! Én még suntour ba gondolkoztam... Tudtok ajánlani 1et olyan 30 ezer forint körül? (DH/Freeride -ra)
Írta 2003. november 16. - 17:53
Én 2 évig nyúztam egy 00'-s Jucikát és az olajcserén kivül nem kellett babrálni.Kimozogta a 100mm-t és 2 év után semmit sem ültek be a rugók.A fekete becsuszók kicsit kifakultak de egy mm-t sem kottyant!A mozgása pedig felülmúlhatatlan
Írta 2003. november 16. - 17:24
Érdemes lenne egy judy TT -t venni DH/Freeride ra ??? Most ezzel a zoommal kezdenem kéne valamit. Lehet, hogy megy vissza a boltba...
Írta 2003. november 16. - 17:18
nah, szoval a judy kurva jók, mert elfogadhatóan mozognak, nem emelik ki tul a gép orrát és megölhetetlenek. mindent túlél egy judy.
szerintem ez nem vonatkozik az összes judyra. a töbségük tényleg yo az árkategóriáján belül de azért azokból is van gagyi.....
szerintem ez nem vonatkozik az összes judyra. a töbségük tényleg yo az árkategóriáján belül de azért azokból is van gagyi.....
Írta 2003. november 16. - 17:02
Ez is böhömnagy ;D 100mm -t mozog (elméletileg)
Igazából tegnap vettem az RST helyett gondoltam ideéglenesen jobb lesz... (az RST -m már most "befagyott" >
Csak ez most baromira idegesít.
Igazából tegnap vettem az RST helyett gondoltam ideéglenesen jobb lesz... (az RST -m már most "befagyott" >
Csak ez most baromira idegesít.
Írta 2003. november 16. - 16:56
Hát nem ismerem, de hát zoom... hmmm megvan róluk a véleményem :
Pont ma is láttam egy Hauser "ropivázban" (de lehet hogy nem az volt) Valam böhöm nagy becsúszókkal (kilónyi zsírfoltokkal a becsúszon, szal szimering rulez )rendelkezõ ZOOM ot az útját meg szemmel, amolyan 5-6 centire tippelném, szal hasonló mint a MOZO hogy böhöm nagy vaskos túlzottan is, de technikába férne rájuk finomítás :-\
De mindjárt jön egy MOZOista ;D és jól lekárog, hogy szidom :-[
Pont ma is láttam egy Hauser "ropivázban" (de lehet hogy nem az volt) Valam böhöm nagy becsúszókkal (kilónyi zsírfoltokkal a becsúszon, szal szimering rulez )rendelkezõ ZOOM ot az útját meg szemmel, amolyan 5-6 centire tippelném, szal hasonló mint a MOZO hogy böhöm nagy vaskos túlzottan is, de technikába férne rájuk finomítás :-\
De mindjárt jön egy MOZOista ;D és jól lekárog, hogy szidom :-[
Írta 2003. november 16. - 16:49
Sziasztok! Imeri valaki a ZOOM CH 640 et? Van 1 kis gond vele, Iszonyú könnyû felütni, és akkorát koppan mint állat! Ha lenyomom pár centire, majd elengedem, már akkor is! Lehet ezzel kezdeni valamit?
vendég__*
Írta 2003. november 16. - 16:36
azér bírom ezt a sok értelmes gondolatot: "a haweromé szar..." el tudom képzelni, hogy egy nyílt olajos villa milyen szar, amikor az én r500am szilikon zsírral szépen mozog... majd szülinap után vááh ;D szép kis psylo lesz benne ;D remélem... nah, szoval a judy kurva jók, mert elfogadhatóan mozognak, nem emelik ki tul a gép orrát és megölhetetlenek. mindent túlél egy judy. másrészt meg streetre télleg fölösleges a teló, sõt sztem jobb nélküle, de hát ez csak vélemény, ha meg nagyon kell arra egy ballistic is jó, mert talán kimozogja 2 méternél a 3centit és nem törik a csuklód.....
Írta 2003. november 16. - 15:48
szerintem az xc ratyi, mert az 1gyik haveromnak is az van a gépébe és multkor mentem vele 1 kört. néha olyan érzésem volt mintha merev villa lenne mert nemnagyon ment be még amikor direkt rá is tehénkedtem és utána az egyik dombot leugrottam és a teló alig ment be a csuklóm + fájt utána mint animal.....
lehet hogy a srácnak csak xarul van beállítva de nekem még az én MOZO R120A-m sokkal jobban bejön.......
lehet hogy a srácnak csak xarul van beállítva de nekem még az én MOZO R120A-m sokkal jobban bejön.......
Írta 2003. november 16. - 14:47
légyszi fejtsd ki, hogy miért nem jó a 2004-es judy xc, mert már majdnem vettem egyet...
egyébként 2003-as pilot C az milyen?
egyébként 2003-as pilot C az milyen?
Írta 2003. november 16. - 14:31
Sziasztok!
RS Pilot XC, Judy SL U-Turn, ill, Man. Axel Comp/Elite.
Szia! Milyen évjárat a Judy?, mert ha '04-es, azt semmiképpen ne.
Axelból Comp/Elite szerintem ne, mert a Fluid Flow, hát szerintem kaki (teszteltem, szétszedtem - nagyon komolytalan) + nehezen indul, beragad stb. A Super az jó (TPC).
A Pilot viszont nagyon jó, ezt is teszteltük, közel olyan jól mozog, mint a Psylok, de aamiket írtál, azok közül mindenképpen a legjobban.
Írta 2003. november 16. - 13:55
igen én is elég jókat hallottam róla árkategóriájában, ezért érdeklõdtem GOD forumtárstól, hogy vajh mi olyan szar az XC-ben?
Hátha hamarosan jön, és beavat minket is...
Hátha hamarosan jön, és beavat minket is...
Írta 2003. november 16. - 12:49
én nem sok rosszat hallottam eddig arról,az okosok szerint az XC az az SL csak erõsebb de butább kiadásban,szintén igazi allrounder...
és sokat elmond a minõségérõl,h még lehet boltokban kapni 01-es XC-t,és meg is kérik az árát
és sokat elmond a minõségérõl,h még lehet boltokban kapni 01-es XC-t,és meg is kérik az árát
Írta 2003. november 16. - 12:46
GOD: nagyon érdekel a rossz tapasztalatod a judy XC-rõl, mert én gondolkodtam azon is...
Írta 2003. november 16. - 12:44
ezekkel a judykkal mindig csak a baj van....... ;D
kala-kala:a legszarabb judy xerintem az xc .....
kala-kala:a legszarabb judy xerintem az xc .....
Írta 2003. november 16. - 10:45
Hali nem tudjátok milyen árban lehet egy jó állapotú Marzocchi Z4?? 40 000 fölött van??
Köszi
dirtboy
Köszi
dirtboy