nekem amúgy sem az úttal volt bajom hanem azzal ami benne van!
olyan sok szar van benne hogy kész köpedelem szegény teló...
ha mást nem is csinálok vele de a vasakat + a mûanyagokat kicserélem benne elasztomerre...
tuningolni nem igazán akarom de ha lehet akkor mért is ne???
semmi probléma...
az én telómnál nem lehetnek ilyen problémák mint a az EXR nél hogy eltörik ha tuningolom???
vagy nekem nem árt ha beleépül az arcomba a stucni??? :-[ ;D
aham ok akkor beviszem a rugót is + az elasztomert is.
amúgy így hogy minden benne van így 115mm-t mozog...
kb. mennyibe kerülhet bele majd a rugó+elasztomer???
igen, az volna a legjobb, ha magaddal vinnád a rugót, mert a külsõ átmérõje se mindegy, hogy mekkora. hogy mennyit mozog a rugó, amit árul, azt sztem tudja.
EXR tunning: hagyd már azt a villát. kihuzod, eltörik, elesel, a stuucni beleépül az arcodba, aztán meg visszajössz a fórumra anyázni, hogy a Marzo szar mert törik. ehh. :-X
szerinted tom mi tartja???
eddig azt sem tudtam hogy van e ott valami???
csak azt tudtam hogy oda kék 1 csavar...
akkor majd úgy kérem a boltban a rugót hogy 1 ennyi és ennyit mozgó rugót kérek!
szerinted mit fog mondani a fószer???
honnan fogja tudni a rugórol hogy mozog e annyit?
a rugók vastagsága eltérõ szokott lenni?
bele fog menni a becsúszómba mind1ik?
vagy vigyem el magammal azt ami most van benne?
exr tuning:
van olyan exr, ami gyárilag 100, a többi meg vagy kihúzható, vagy nem.
vidd el egy boltba, és nézesdd meg, hogy lehet-e.
dzsotty: a rugó összenyomva se akkora, mint a mért távolság.
vegyünk egy példát: a rugóstagomon a rugó 116 mm hosszú volt. és 50.8 mm úthoz való volt. ez teleszkópnál ugyanígy van.
és ha a másik csavar nincs meg az alján, akkor mi tartja a nyomórudat?
dzsotty: az a rugó, ami annyit mozog, amennyi a szimmering és a kötegelõ közötti távolság, az ennél a távolságnál nagyobb!
és nem kell bele olaj. egy kis zsír kell bele, illetve a perselyekhez.
alul csavarka kicsavar mindkét lábból, akkor ki tudod húznia becsúszókat a villából. ezután kitakarít belülrõl tiszta rongyal, vagy egyéb megfelelõ eszközzel. majd bezsíroz, és összerak.
de ha nem bízol magadban, akkor továbbra is: vidd szervizbe, megcsinálják neked!!
Dzsott: a tiedbe nem kell olaj. Es akkora rugot vegyel, ami annyit mozog, mint a szimering es a kotegelo kozti tavolsag, ne pedig akkora rugot, mert az joval kevesebbet mozog.
Boxxerbe tokeletesen megfelel a Mol lokesgatlo olaja, nekem van is itthon. En is azzal hasznaltam, es LCS kollega is, semmi baja nem lesz tole a villanak, es ~800Ft 1L-es kiszerelesben, az eleg lesz meg egy ideig.
Ha pontosabban erdekel, akkor meg tudom nezni mi van a dobozon
aham ok!
akkor tehát a lábak alján azé van az a csavar hogy +tartsa a nyomórudat???
rob!
akkor most olyan hosszú rugót vegyek bele amekkora távolság van a szimering és a kötegelõ között???
amúgy ezt a telót is fel kell tölteni olajal mint ahogy azt az e havi bikk makk-ban írták???
vagy az olajos teló???
rob:
Az a márkája?
Mert nekem Valvoline Fork Oil-om van de az Sythetic blend, azaz nem szintetikus teljesen, hanem mittomén hogy hívják magyarul. Boxxerbe még nem tettem.
Tudod, hogy szintetikus-e, vagy milyen?
Vagy bármilyen telóolaj jó bele?