Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Teleszkópok - általános eszmecsere

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
16970 hozzászólás a témában

j.david

j.david

vendég

• fórumtag
  • 12 hozzászólás
és perselyt lehet szerezni?? (boltból v. valahonnan)

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
perselycsere.
kiv. a régi marzo z1/z2, mert azt meg lehet tuningolni. de mást nem!!!!

j.david

j.david

vendég

• fórumtag
  • 12 hozzászólás
Hello

A kikotyogósodott telókon lehet segíteni??

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
csere ki van zárva elöregedés miatt.

dzsotty. mikor kattog? ha mit csinálsz vele?

dzsotty

dzsotty

vendég

• fórumtag
  • 242 hozzászólás
hi!
szétkaptam ma a villámat mint foxi a lábtörlõt és azt vettem észre hogy a nyomórúd peremes része le volt csúszva a teló aljába...
kitisztítottam bezsírozstam/olajoztam faszául és most ugyan az a abaja ami volt KATTOG mint 1 kávédaráló
mi lehet a baja még???
jah és még valami
akkor mi van ha ilyen melegben sem tom összenyomni az elasztomereket???

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
szerintem elöregedésre nincs gari...

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5.055 hozzászólás
Császtok!
lenne pár kérdésem a 2002-es psylommal (xc) kapcsolatban: garanciába kicserélik az elöregedett porlehúzót?
És ha a csillapítás állíó mütyür imbuszának az utolsó 2-3 mm-e mindig egy kicsit olajos az gáz?(sztem nem folyik az olaj, de mindig olajos lesz...de csak 2-3mm... ???)
Köszi a válaszokat.
Amúgy szerintetek pl egy scab-ben ki lehetne tekerni 125mm-re normális fejcsõ szög mellett?
Thx
Conor

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás

jaj segítesen valaki gond ha megsérült a becsúszón a bevonat??egy kb mutatóújújpercnyi részen!!nem vágja szarrá a perselyeket,meg a tömítést??

Márió utólagos engedélyével ::), gondoltam szemléltetem a problémát, hátha így többet tudtok ;)
Tehát így nézz ki

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5.125 hozzászólás
mário:

ha nagyon beleakad a körmöd, csiszold meg óvatosan 1000-es vászonnal, hogy jó sima legyen, azt a tömítés majd "kimozogja", lényeg hogy ne akadjon. annak már úgyis mindegy. de ez csak ideiglenes!!!!
vannak felületnemesítéssel foglalkozó cégek pesten is, vidd el oda aztán.

olaj 5-10 es. (a gyári 7.5-ös.)

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Hát Mário, ez elég gáz, de nem nagyon lehet mit kezdeni vele - az érzékenyebb levegõs modellek esetlek megérezhetik (elengednek), meg a futás is megakadhat - bár ennek ellenére nem hiszem, hogy nagyobb kárt okozna az, ha így használnád, legfeljebb nem fog tökéletesen mûködni. Mindenesetre esélytelen a bevonatot rendesen pótolni, a becsúszószár csere meg elég húzós dolog tud lenni...

Az olaj kizárólag a csillapítást befolyásolja, a puhaság nem fögg tõle.

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
jaj segítesen valaki gond ha megsérült a becsúszón a bevonat??egy kb mutatóújújpercnyi részen!!nem vágja szarrá a perselyeket,meg a tömítést?? segítsetek!!
ja meg mekkora viszkozitású olaj van a JR.Té ben?ha kissebb számúra cserélem akor puhulni is fog kicsit vagy a csillapítást módosítja?

Grof

Grof

vendég

• fórumtag
  • 57 hozzászólás
Én kb. 1 hete egy '04-es Rock Shox Duke race (100) boldog tulajdonosa vagyok. Tegnap voltam egy nagyobbat bringázni és nagyjából beállítgattam a telot. Nem is gondoltam volna, hogy ez ennyire jó. Én 95kg vagyok, ezért vettem Duke-ot, SID helyett. Tényleg elég masszív és iszonyat jól mozog. Csak ajánlani tudom.
Azért egy FOX F100RLC-t szívesen kipróbálnék. Kíváncsi lennék, hogy az mennyivel jobb.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
nem kell olyan messzire menni: itt az adattár is.

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás
Köszke!

ggx

ggx

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.613 hozzászólás
http://testbike.fw.hu

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás
Tudtok olyan oldalt ahol magyarul lehet olvasni telókról? Ár, súly, mire ajánlják, esetleg teszt is?

CD-málna

CD-málna

törzsvendég

• fórumtag
  • 902 hozzászólás
ma volt telónap, ezért szétszedtem hogy megkapja a zsírját, mert végre szereztem. elvileg a teló 10.5 centit mozog. gyakorlatilag rugó nélkül nem tudtam úgy benyomni, hogy annyit kimozogjon... ez mitöl lehet? a másik meg, hogy az elasztomerröl hogy lehet megállpítani, hogy teljesen rossz? ez kicsit foltos (talán a zsírtól) és jó kemény egy két heyen. az már nagyon gáz?

dzsotty

dzsotty

vendég

• fórumtag
  • 242 hozzászólás
ez így van ahogy írtad!
1 nagy rakás kaki volt...
ezért vettem + ezt a másik kakit ;D ;D
de ha minden jólmegy akkor nem sokká jó lesz

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.280 hozzászólás
  • LocationTahitótfalu (ritkán Ózd)
Ha az elõzõ telód meg sem moccant mikor bringára ültél, akkor valószínûleg beton kemény volt, és nem sok hasznát vehetted terepen...

dzsotty

dzsotty

vendég

• fórumtag
  • 242 hozzászólás
hm pedig az ez elõtti telóm nem ült be 1 kicsit sem...
na mind1