Jelen. De amikor én kezdtem, akkor még nem volt tecsós szar. Annál még a ruszkik is jobbat csináltak.nemmer menõ
de gondold már el hogy ki az a barom aki kiad több mint 100 ezret egy bringáért?
akinek a hobbija
és ki vesz nem ilyet? akinek nem a hobbija, vagy nem engedheti meg magának, vagy egyántalán lexarja(nem a hobbija)
és tegye fel a kezét aki nem tesco szarral kezdte!(és nem miller)
és on
Jelentkezz be Regisztrálj
Teleszkópok - általános eszmecsere
Írta 2005. november 15. - 23:10
Írta 2005. november 15. - 23:06
de gondold már el hogy ki az a barom aki kiad több mint 100 ezret egy bringáért?
akinek a hobbija
és ki vesz nem ilyet? akinek nem a hobbija, vagy nem engedheti meg magának, vagy egyántalán lexarja(nem a hobbija)
és tegye fel a kezét aki nem tesco szarral kezdte!(és nem miller)
és on
Írta 2005. november 15. - 23:05
és igen, egy jobb teló durván 2-3x anyit ér mint egy tescos fos...kiváncsi avgyok, hogy azok a bringák be vannak e vizsgálva valami szakszervezet által...vagycska veddfel a leltárba hogy bicikli azt szevasz...szörnyü ez az igénytelenség (meg minden) ami ma van magyarországon..
Írta 2005. november 15. - 22:54
Írta 2005. november 15. - 22:53
Írta 2005. november 15. - 22:49
én akkor vennék egy merevvázast és merevvillást v fékkel valahol kb 20 rongyért esetleg vmi hazsnáltat. és ez bírni fogja sokáig, pl hauser teljesen ok, én sokáig használtam a polar x mellett még mindig pl bótbajárni ahol pl lopják a jobb bicót
vagy ezeknél a tescos bicóknál még egy régi csepel bico is jobb
vendég_kerekeske_*
Írta 2005. november 15. - 22:48
Manapság még tombol az igénytelenség az országban. Amíg az ár az egyetlen érdekes paraméter, addig a Tecsós bicaj simán eladható nagy mennyiségben. Sõt, ha a májkrémes tubusban szar lenne, azt is megvennék, mert 1 forinttal olcsóbb, mint a másik. Egyenek sokat!!!
Amúgy javulunk, csak nagyon lassan.
ja. lassan járj,... de mire odaérsz meghalsz. ezt vedd figyelembe. nincsmittenni ezva. nem is érdekel. õ bajuk. csak kitör az emberbõl a felháborodás...
hu megyek aludni mert má nemtok rendesen beszélni. Jóéjt!
Írta 2005. november 15. - 22:45
Amúgy javulunk, csak nagyon lassan.
vendég_kerekeske_*
Írta 2005. november 15. - 22:45
te is budaörsi vagy kerekeske?? a sport 17ben csak szar cuccok vannak, egy fokkal jobbak a tescónál, dehát ott a legkomolyabb bringa ami megfordult az egy magellan crater volt ha jól emléxem...a fehér kerékpárban a gyurinál lehet rendelni jó cuccokat és szinte mindent megszerez, ha megkéred rá...én vettem már nála 3 meridát 8apu, öcsi, én) és msotmár kedvezmény jár..
ja börsi vagyok. és a fehérpárban kapni egyedül értelmes dolgokat. lánc hálózat tag. Az akcióhoz gratulálok, de azért én sûrûn látogatom a pesti boltokat, ha kell valami. pl szerszámot nem árulnak börsön. nem és kész. igaz múltkor ingyen lehúzta a hajtómûvemet a srác ezer hála neki. de nem vinném a cangám minden fityfaszért a szerelõhöz. ahhoz vagyok szokva, hgy otthon az esztergától a foghúzóig minden van. lassan saját szervízt nyitok mert a kerékpáros spéci szerszámokból is egész jól állok.
amúgy bocs a gépelési hibákért álmos vok.
vendég_kerekeske_*
Írta 2005. november 15. - 22:40
na de ha háromévente egyszer elõveszi, és elmegy vele a boltba akkor minek neki drága bicó?
annyit ezek is bírnak....
és sajnos az emberek nagy része kb ennyit használja sztem....
na de ON
épp ez a baj, hogy ez a mai elvadult vaskupac amit árulnak a boltig sem bírja. és meghal aki rajtaül. infarktust kap. de min. hogy megutálja kerékpározást. mert szar is amin ül és úgy nem lehet. na mindegy. sztem azért egy olimpia bringán nem kéne alul adni. az a minimum és teljesen megfizethetõ. én 3 évig nyútam egyet. igaz, a váz kettétört utána, dehát addig remekül bírta.
Írta 2005. november 15. - 22:36
Írta 2005. november 15. - 22:36
annyit ezek is bírnak....
és sajnos az emberek nagy része kb ennyit használja sztem....
na de ON
vendég_kerekeske_*
Írta 2005. november 15. - 22:27
A tescós dolog meg sajna igaz. Hihetetlen az emberek hozáálllása...
Ami jó benne: minden garázsban ott egy canga. tescós...
Az a durva, hogy régesrégen azok is egész jók voltak. De most. én lemértem az egyiket és 21 kiló volt. egy haverom apja vette. szegény. õrület, fullos a canga:full vas. 20 ezerért tárcsafékes össztelós duplavállas. áááááááááááá
õrület emberek. Ott tartanak, hogy már az áruházban is csak minden 10.nem esi szét ha ráülsz. Ha megpróbálnál vele hazatekerni nem jutnál el a parkoló bejáratáig sem. mindegy hol laksz. A kocsi meg leül tõle olyan nehéz.
:die: :no_tak: :snajper:
Sztem azért veszik meg mert még nem láttak biciklit. vagy ha láttak, azt hiszik, hogy az versenyekre van. nekik jó lesz az áruházi is.
Nálunk budaörsön van pár b.szerelõ. A 3/4-e csak ezeknek a javításából és. Nem is kapni náluk normális alkatrészeket. Amit eddig ott vettem, bár olcsó volt nem bírta semeddig. gááááz. és ezzel szemben van egy bolt, ahol csak "minõségi" cuccot kapni. Ellensúlyozva a helyzetet. csak kicsit drága. dehát egyedül van a környéken.
NNnaa. ezt olvassátok aztán elalusztok hamarjába...
Írta 2005. november 15. - 22:23
Írta 2005. november 15. - 22:16
mind1, az a basz amit bele kell verni a nyakba, és nem headlock
apropo headlock
régen nagy szám volt
most rendesebbek a rózsák azóta vagy csak megtanultam ésszel használni õket?
Írta 2005. november 15. - 22:01
Írta 2005. november 15. - 21:55
Írta 2005. november 15. - 21:33
Írta 2005. november 15. - 21:00
Lehet egy rst gile t5 bõl olyan telót varázsolni amit el tudok adni?Vagy az lehetetlen?!" hónapos, de....pffff.
énis már 2 hónapja próbálkozok egy rst gila t4est eladni de még 9e ért sincs senki aki megveszi:( annál lejjebb meg nem szeretném vinni..
semmiért nem lehet itthon eladni semmit... mindenki csak a tescos fosokat viszi