lesz még Neked abban az xxxxx vázban FOX 36 is, figyeld meg....Majd jövõre én is beleszólhatok, de inkább a rugóstagok topicban.
Jelentkezz be Regisztrálj
Teleszkópok - általános eszmecsere
Írta 2005. november 15. - 23:45
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2005. november 15. - 23:41
Egy élmény a biciklizés mióta a biciklimen van, tényleg megállja a helyét bárhol:)
Írta 2005. november 15. - 23:39
Írta 2005. november 15. - 23:38
az enyém is(Float RL).....sajnálni is fogom odaadni ha megveszi valaki a speckóval 1ütt....Ezen lehetne vitakozni meg beszélgetni de a topic címe : Teleszkópok. És nem teszkó bicikli kivesézõ topic, szal elég az offból.
Pl beszéljünk arról h milyen qrva jó a fox telóm:D
Írta 2005. november 15. - 23:37
Ezen lehetne vitakozni meg beszélgetni de a topic címe : Teleszkópok. És nem teszkó bicikli kivesézõ topic, szal elég az offból.
Írta 2005. november 15. - 23:35
Írta 2005. november 15. - 23:35
Nekem is az a 24-s karika volt az elsõ bicóm. Nehéz volt, mint a kõ, de elnyûhetetlen, amíg el nem lopták. Aztán jött a Szputnyik. Jó volt az is. Ahogy drusza mondta, össze kellett rakni, és ment mint a golyó. És jól lehetett berhelni.nem volt a szputnyik olyan szar....vásárlás után rendesen összerakták jó volt az...meg volt még elõtte az a másik szar orosz cucc, asszem 24-es kerekû ilyen hajlitott felsõ csöves (mint most a corratecek)...aztán elsõ melóhelyem 88- ban favorit, 3 havi fizumba került ,persze jellemzõ volt hogy félévig kerülgettem a raktárban egy raklapnyit mire sikerült egyet kikönyörögni......
Írta 2005. november 15. - 23:31
senki se és semmise vizsgálja:)
Írta 2005. november 15. - 23:28
nem volt a szputnyik olyan szar....vásárlás után rendesen összerakták jó volt az...meg volt még elõtte az a másik szar orosz cucc, asszem 24-es kerekû ilyen hajlitott felsõ csöves (mint most a corratecek)...aztán elsõ melóhelyem 88- ban favorit, 3 havi fizumba került ,persze jellemzõ volt hogy félévig kerülgettem a raktárban egy raklapnyit mire sikerült egyet kikönyörögni......
Írta 2005. november 15. - 23:27
Írta 2005. november 15. - 23:26
Írta 2005. november 15. - 23:26
nem volt a szputnyik olyan szar....vásárlás után rendesen összerakták jó volt az...meg volt még elõtte az a másik szar orosz cucc, asszem 24-es kerekû ilyen hajlitott felsõ csöves (mint most a corratecek)...aztán elsõ melóhelyem 88- ban favorit, 3 havi fizumba került ,persze jellemzõ volt hogy félévig kerülgettem a raktárban egy raklapnyit mire sikerült egyet kikönyörögni......Hajaj! A jó öreg Skolnyik (ezzel kezdtem) meg Szputnyik. Trombitalemezbõl! Az elsõ járdázásnál horpadt a felsõ- és alsócsõ a homlokcsõ mögött 4 centivel. És azok az arany meg zöldmetál árnyalatok!!! De tény, hogy jobbak voltak a Tecsónál...
Írta 2005. november 15. - 23:24
.... avgyok, hogy azok a bringák be vannak e vizsgálva valami szakszervezet által...vagycska veddfel a leltárba hogy bicikli azt szevasz...szörnyü ez az igénytelenség (meg minden) ami ma van magyarországon..
Magyarországon szakszervezetek vizsgálják a bicikliket?:chin:
Írta 2005. november 15. - 23:24
De mint azt már említettem valahol a fórumon, ez az amúgy is aprócska különbség teljesen jelentéktelenné zsugorodik mondjuk 100 év múlva....
vazz öregek vagytok!
jó a tesco is. mikor nekem volt jó volt. mivel nem tudtam milyen a jo bringa, ezért megfelelt.
aki emiatt utálja meg a bringázást az jobb is hogy abbahagyja!
Írta 2005. november 15. - 23:19
jó a tesco is. mikor nekem volt jó volt. mivel nem tudtam milyen a jo bringa, ezért megfelelt.
aki emiatt utálja meg a bringázást az jobb is hogy abbahagyja!
Írta 2005. november 15. - 23:16
Jelen. De amikor én kezdtem, akkor még nem volt tecsós szar. Annál még a ruszkik is jobbat csináltak.
Írta 2005. november 15. - 23:16
és on
Írta 2005. november 15. - 23:14
mert sztem a fórumosok 95%-a tuti teszkós kategóriájúval kezde
én is azon szerettem meg a biciklizést....
igénytelen? jah...
de ez van
ebben az országban sokaknak még a hó végi ennivaló is kérdéses, nemhogy biciklire is jusson....:-/
Írta 2005. november 15. - 23:14
Én nem Tecsós szarral kezdtem és a kölköm sem fogja azzal kezdeni, mert abból csak a bringázás megutálása fakad. Inkább magamon spórolok valahol, de a kissrácnak már az elsõ gépe is rendes lesz. Egyébként komoly választék van szerintem a Tecsós és százezres kategória között.
VV: jo ezt nem lehet igy kijelenteni:)
nekünk szülök vették, és a 18 ezer ft-os velolux bringa is egy olyan luxus volt a családnak ami... tehát .. és fel sem merült bennünk hogy jobbat kjéne venni
meg ugye akinek a segge nem szokott hozzá egy 500as mergához az akár egy skoda 120at is szeretni fog. igaz hogy szar, meg ez meg az, de autó és megy.
bringánál is hasonló, ha nem hónapos túrák meg ilyenek, akkor jóaz. és jó is ha meg vannak húzva a csavarok
és legyen on mer ez nem is vita, csak agymenés, és akkor keressünk valami on-abb topicot.