Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Teleszkópok - általános eszmecsere

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
16970 hozzászólás a témában

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

Majd jövõre én is beleszólhatok, de inkább a rugóstagok topicban.

lesz még Neked abban az xxxxx vázban FOX 36 is, figyeld meg....:)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

zé rider

zé rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 452 hozzászólás
Én most vettem, nekem egy vanilla 125 R -em van. de már soxor leírtam (bocs ezért de olyan jó érzés egy rst gila után:))

Egy élmény a biciklizés mióta a biciklimen van, tényleg megállja a helyét bárhol:)

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Majd jövõre én is beleszólhatok, de inkább a rugóstagok topicban.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

Ezen lehetne vitakozni meg beszélgetni de a topic címe : Teleszkópok. És nem teszkó bicikli kivesézõ topic, szal elég az offból.

Pl beszéljünk arról h milyen qrva jó a fox telóm:D

az enyém is(Float RL).....sajnálni is fogom odaadni ha megveszi valaki a speckóval 1ütt....
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.030 hozzászólás
Igen, de nem megy bele a Tecsó-bicajba. És a Szputba sem...:)

Ezen lehetne vitakozni meg beszélgetni de a topic címe : Teleszkópok. És nem teszkó bicikli kivesézõ topic, szal elég az offból.

zé rider

zé rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 452 hozzászólás

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

nem volt a szputnyik olyan szar....vásárlás után rendesen összerakták jó volt az...meg volt még elõtte az a másik szar orosz cucc, asszem 24-es kerekû ilyen hajlitott felsõ csöves (mint most a corratecek)...aztán elsõ melóhelyem 88- ban favorit, 3 havi fizumba került ,persze jellemzõ volt hogy félévig kerülgettem a raktárban egy raklapnyit mire sikerült egyet kikönyörögni......

Nekem is az a 24-s karika volt az elsõ bicóm. Nehéz volt, mint a kõ, de elnyûhetetlen, amíg el nem lopták. Aztán jött a Szputnyik. Jó volt az is. Ahogy drusza mondta, össze kellett rakni, és ment mint a golyó. És jól lehetett berhelni.

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.030 hozzászólás
Szerintem itt a lényeg. A szar bicaj is sokal jobb a semmilyen bicajnál, de ha valami olyasmit adnak el a népnek "bicajként", amivel csak a saját testi épségét veszélyezteti, az már nem fér bele. Még a szar bicaj kategóriába sem.

senki se és semmise vizsgálja:)

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.030 hozzászólás
És az a fosbarna mûbõr szerszámtáska!!!

nem volt a szputnyik olyan szar....vásárlás után rendesen összerakták jó volt az...meg volt még elõtte az a másik szar orosz cucc, asszem 24-es kerekû ilyen hajlitott felsõ csöves (mint most a corratecek)...aztán elsõ melóhelyem 88- ban favorit, 3 havi fizumba került ,persze jellemzõ volt hogy félévig kerülgettem a raktárban egy raklapnyit mire sikerült egyet kikönyörögni......

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.030 hozzászólás
Hmmmm... Szakszervezet...Ez csak a "szakosodott szervezet" rövidítése lehet...:chin:

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
senki se és semmise vizsgálja:)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

Hajaj! A jó öreg Skolnyik (ezzel kezdtem) meg Szputnyik. Trombitalemezbõl! Az elsõ járdázásnál horpadt a felsõ- és alsócsõ a homlokcsõ mögött 4 centivel. És azok az arany meg zöldmetál árnyalatok!!! De tény, hogy jobbak voltak a Tecsónál...

zé rider

zé rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 452 hozzászólás

.... avgyok, hogy azok a bringák be vannak e vizsgálva valami szakszervezet által...vagycska veddfel a leltárba hogy bicikli azt szevasz...szörnyü ez az igénytelenség (meg minden) ami ma van magyarországon..

Magyarországon szakszervezetek vizsgálják a bicikliket?:chin::D

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.030 hozzászólás
A fa**t! Te vagy kicsi!:) :)

De mint azt már említettem valahol a fórumon, ez az amúgy is aprócska különbség teljesen jelentéktelenné zsugorodik mondjuk 100 év múlva....

vazz öregek vagytok!;)

jó a tesco is. mikor nekem volt jó volt. mivel nem tudtam milyen a jo bringa, ezért megfelelt.
aki emiatt utálja meg a bringázást az jobb is hogy abbahagyja!

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
vazz öregek vagytok!;)

jó a tesco is. mikor nekem volt jó volt. mivel nem tudtam milyen a jo bringa, ezért megfelelt.
aki emiatt utálja meg a bringázást az jobb is hogy abbahagyja!

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.030 hozzászólás
Hajaj! A jó öreg Skolnyik (ezzel kezdtem) meg Szputnyik. Trombitalemezbõl! Az elsõ járdázásnál horpadt a felsõ- és alsócsõ a homlokcsõ mögött 4 centivel. És azok az arany meg zöldmetál árnyalatok!!! De tény, hogy jobbak voltak a Tecsónál...

Jelen. De amikor én kezdtem, akkor még nem volt tecsós szar. Annál még a ruszkik is jobbat csináltak.

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
nekem az elsõ bringám egy kis BMX volt, aztán jött egy 20"-os zöld hauser, majd egy 24"-os kék hauser, aztán az elsõ 26"-os bringám egy Olimpia volt (nagyapám nyerte valami játékon, értéke olyan 50000 ft volt), 18 sebességgel...majd jött egy csepel ranger fully(még mindig megvan, olyan bazivastag acélváza van..), és most egy Merida kalahari 580 a v-fékes verzióból...

és on

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5.055 hozzászólás
ez így nagyon helyes, de teszkóson is meg lehet szeretni a biciklizést

mert sztem a fórumosok 95%-a tuti teszkós kategóriájúval kezde
én is azon szerettem meg a biciklizést....

igénytelen? jah...
de ez van

ebben az országban sokaknak még a hó végi ennivaló is kérdéses, nemhogy biciklire is jusson....:-/
Autist Team:)

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás

Én nem Tecsós szarral kezdtem és a kölköm sem fogja azzal kezdeni, mert abból csak a bringázás megutálása fakad. Inkább magamon spórolok valahol, de a kissrácnak már az elsõ gépe is rendes lesz. Egyébként komoly választék van szerintem a Tecsós és százezres kategória között.

VV: jo ezt nem lehet igy kijelenteni:)
nekünk szülök vették, és a 18 ezer ft-os velolux bringa is egy olyan luxus volt a családnak ami... tehát .. és fel sem merült bennünk hogy jobbat kjéne venni

meg ugye akinek a segge nem szokott hozzá egy 500as mergához az akár egy skoda 120at is szeretni fog. igaz hogy szar, meg ez meg az, de autó és megy.

bringánál is hasonló, ha nem hónapos túrák meg ilyenek, akkor jóaz. és jó is ha meg vannak húzva a csavarok

és legyen on mer ez nem is vita, csak agymenés, és akkor keressünk valami on-abb topicot.

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.030 hozzászólás
Én nem Tecsós szarral kezdtem és a kölköm sem fogja azzal kezdeni, mert abból csak a bringázás megutálása fakad. Inkább magamon spórolok valahol, de a kissrácnak már az elsõ gépe is rendes lesz. Egyébként komoly választék van szerintem a Tecsós és százezres kategória között.