Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Teleszkópok - általános eszmecsere

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
16970 hozzászólás a témában

vendég_kerekeske_*

vendég_kerekeske_*
  • vendég
Ja, és milyen átmérõjû pontosan az 1 1/8"-os csõ? 28,3 mm? Bár asszem ezt már kérdeztem valamikor :Ð

vendég_kerekeske_*

vendég_kerekeske_*
  • vendég
két cm-t kellene toldani egy nyakon. azt hegesztéssel is meg lehet oldani nem? acél a nyakcsõ.

vendég_kerekeske_*

vendég_kerekeske_*
  • vendég

pár oldallal ezelõtt valamék gyerök mondta, hogy Pilot meg izé meg Duke-ra nincs lé.
Namármost az eBike-on a Duke SL'05 olcsóbb (én 44-ért vettem boltból, pumpával)mint a Pilot SL'05.

na de nálam az xc kategória jön be pézügyileg- és pilot xc kicsit olcsóbb kb 10ezerrel mint a duke xc. az egész nem érdekes, mert használtan 20ért is kapok két hónapos karcmentes pilot-ot. (xc) és ezt fogom tenni. másra nem futja, de nem is kell, mert ahogy én tekerészek arra ez is ferrari lesz!!!

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.280 hozzászólás
  • LocationTahitótfalu (ritkán Ózd)
pár oldallal ezelõtt valamék gyerök mondta, hogy Pilot meg izé meg Duke-ra nincs lé.
Namármost az eBike-on a Duke SL'05 olcsóbb (én 44-ért vettem boltból, pumpával)mint a Pilot SL'05.

Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8.703 hozzászólás

sajnos kedves pocok, az a z1 csak tavasszal fog a bullitba költözni :D tekintve hogy nem vagyon cash itthon, meghát kell a vizhûtés a számitógépembe (50k) mert melege van a processzornak ;)

vízhûtéstõl csak mégmelegebbe lesz ugye :D

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
Akar csak a Maverick ;)
( Egy Duc 32 -t azert kiprobalnek :- )
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás

azért 3at nem:)Szal annyira nem jók h kifizesse érte az ember azt a 4-500 fontot??Próbált már egyáltalán vki ki pl egy 2005 ös pace telót?

Nem. Drága, de legalább nem jobb mint az olcsóbbak. Viszont egyedi és szép.

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Nincs olyan ok, ami miatt le kellene cserélnem a Pike-ot. Hibátlan. De az igazi valóját majd az új vázban fogja megmutatni.

Csak a mi lenne, ha effektus játszott.

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
Es? en nem mondtam hogy surgos ;)
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
sajnos kedves pocok, az a z1 csak tavasszal fog a bullitba költözni :D tekintve hogy nem vagyon cash itthon, meghát kell a vizhûtés a számitógépembe (50k) mert melege van a processzornak ;)

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás

Mirõl fogunk tárgyalni?
A cserére nem kell rászánnom magam, mert a szándék már megvan. Most a financiális hátterét igyekszem összeszedni.

Ahoz kepest:

"Ha a Pike-ot lecserélném, akkor az csak egy fehér 66-s lenne. De nem áll szándékomba lecserélni. "

Na mindegy, a lenyeg a feher 66 -on volt ;)
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

RMX, van itthon egy rakat elasztomerem ha kell :)

Rob, arrol a Z1 -rol meg targyalunk ;)
VV, veled is, ha megis raszanod magad a cserere :D

Mirõl fogunk tárgyalni?
A cserére nem kell rászánnom magam, mert a szándék már megvan. Most a financiális hátterét igyekszem összeszedni.

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
RMX, van itthon egy rakat elasztomerem ha kell :)

Rob, arrol a Z1 -rol meg targyalunk ;)
VV, veled is, ha megis raszanod magad a cserere :D
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

zé rider

zé rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 452 hozzászólás

mer az árából 3 foxot kapni ami maga is kurva drága ugye..

azért 3at nem:)Szal annyira nem jók h kifizesse érte az ember azt a 4-500 fontot??Próbált már egyáltalán vki ki pl egy 2005 ös pace telót?

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8.703 hozzászólás

mé nem vesz senki pace telót?

mer az árából 3 foxot kapni ami maga is kurva drága ugye..

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

én meg ha meglesz a dawg akkor a coilerben egy tavalyi z1 fr eta-n (a kisebbik fekete 130 mm utas) gondolkodom lecserélni a pike-ot....

huu én fehéret soha...

Fehér vázhoz jól megy a fehér teló.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

Ha a Pike-ot lecserélném, akkor az csak egy fehér 66-s lenne. De nem áll szándékomba lecserélni. Esetleg még a Travis jöhetne szóba.

én meg ha meglesz a dawg akkor a coilerben egy tavalyi z1 fr eta-n (a kisebbik fekete 130 mm utas) gondolkodom lecserélni a pike-ot....

huu én fehéret soha...
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

zé rider

zé rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 452 hozzászólás
mé nem vesz senki pace telót?

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
a pike-omat egy fehér levegõs marzo z1-re szeretném lecserélni :D

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

lesz még Neked abban az xxxxx vázban FOX 36 is, figyeld meg....:)

Ha a Pike-ot lecserélném, akkor az csak egy fehér 66-s lenne. De nem áll szándékomba lecserélni. Esetleg még a Travis jöhetne szóba.