Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Teleszkópok - általános eszmecsere

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
16970 hozzászólás a témában

Sick

Sick

vendég

• fórumtag
  • 77 hozzászólás
Romic?? ;)

vendég_norbert78_*

vendég_norbert78_*
  • vendég
Szia mind!!!
Most Jorus, italy,lor...stb többcsillagoshoz szeretnék kérdést szegezni(lehet,hogy már volt de nincs idôm visszaolvasgatni=dolgozom 8)).
Szóval az fs -hez adott tag eresztett bevittem cserére de nem cserélik ki hanem visszadják az árát, mondván lehet , az is eresztene-mi van???-!!!!lesek mint.... :-X....na mindegy ,de kellene nekem 180-190 szemtávú tag nem levegôs elfogadható árban frízrájdra megbízható -Ki mit ajánl és miért?!(ha olyanról írjatok amit már próbáltatok nem peg pisti hallota zolitól,hogy...szitu. Köszi a gyors segítséget(még utánna is
kell néznem a neten+ megrendelni :-[)

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
annyira amennyire lehet nekik cserelni.
szal ezzel az erovel barmiben lehet csak megfelelo technologiat kovetni kell!!!

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás
hali!

azt szeretném kérdezni, hogy a nagyjából ideji és tavalyi skarebek nyakát lehet cserélgetni?

köszi,
brc.

F1

F1

törzsvendég

• fórumtag
  • 422 hozzászólás
Érdekes.Ezt hogy érted.Én szombaton zsíroztam és úgy mozog hogy majdnem magam alá f*stam olyan érzékeny.A két elõfeszítésállító már k*rva régen elszállt.Ezért két csavart betekertem szigszalaggal,beledobtam a becsúszószárba és az összébbnyomta a rugót kb másfél/másfél centivel a két szárban.A becsúszója cromo(ez még régebbi széria)A külsõ szár meg magnézium.Nem nehezebb sokkal sztem mint másfél kiló.

Kép:http://www.bikemag.h...lbum362&id=Kona

vendég_norbert78_*

vendég_norbert78_*
  • vendég
kb ua. árban de a drop off nehéz streetre kezdônek! :)

Blademaster: mit mondasz??? ;D

blademaster

blademaster

törzsvendég

• fórumtag
  • 273 hozzászólás
ja ez így igaz F1.ja.kben nekem is erestém van!egy gila tl.nem tom Te h vagy vele d az enyém érdekes.igen ez talán megfelelõ szó. ;D

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
dude: merev vázba egyértelmû a black, a pazzaz nagyon magas, még ha 24"-ozni akarsz is. (ráadásul ha hátul marad 26" az nagyon buta lesz....)
nem tudom, ezek mennyibe vannak, de egy dropoff comp?

Sly

Sly

vendég

• fórumtag
  • 73 hozzászólás
Kösz Lor az utbaigazitást.Max a fülembe nyomom ;)

Black Eliteröl /2002/Énis csak jót tudok mondani.Bár nagyokat ugrani nem szoktam vele.Jani hegyre is jó.

vendég_norbert78_*

vendég_norbert78_*
  • vendég
A blacket én streetre használom (kb1.5 éve)nagyon bevált, de elite alatt ne vegyél('03-as ra igaz), az újaknál('04) meg a compot és sportot(TPC-kivülrôl-, vagy TPC+ -belülröl állítható compressön- lebegjen a szemed elôtt ne FFD!) nem szabad megvenni. Ha leveszed 10cm-re a 120-ast+tuningszettet rendelsz hozzá(kemény rugó)
isteni streetre,ugrabugra,frízrájd mehet vele magyar viszonyok közt bátran ;)!!!
Ha erre használod meg leszel vele elégedve!
A pazzaz nem tudok nyilatkozni de az má DH ám, nem stríít!!! 8)

Dude

Dude

vendég

• fórumtag
  • 150 hozzászólás
akkor mondom mire
szeretnem hasznalni!:) ...de a hasonlat kiraly volt!

Városi ugri bugri (street) , kisebb letörések, meg enyhe DH, de semmi zuzos!

Üdv.: Lewi

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Különbözõ felhasználási területre vannak kitalálva. Mit vegyek? Citroen Berlingo-t vagy egy pótos IFA-t?

Dude

Dude

vendég

• fórumtag
  • 150 hozzászólás
A Boxxer mar pénzhiány miatt nincs meg...most 2 lehetõseg áll fenn, vagy Pazzaz vagy Black Elite...
Szerinted?

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Ha olcsó, akkor jó. De általában engedik az olajat (egy lizard a láb-becsúszó találkozásnál tüneti kezelésnek elfogadható), és rendzserint nem mozognak éppen finoman. Boxxert semmiképp sem cserélnék Pazzaz-ra.

Dude

Dude

vendég

• fórumtag
  • 150 hozzászólás
Hm...
Most láttam a Bikemag 2002 telotesztben!
Pazzaz magassága 200mm: 565mm
H:A -Multistar 140mm: 560mm

...akkor a 151-es boxxer is valami ilyesmi magasság lehet nem?
...nagoyn jo lenne a pazzaz mert legalabb dupla valas massziv, atutos, stb...és ráadásul most van olcson!

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Ha az USD-k beépítési magassága kisebb, és a 24-es kerék is kisebb, akkor ugyan mi emelné "mocskosul" ki az elejét? Egyébként a Pazzaz még annak ellenére is hosszabb a kisbpxxinál, hogy USD, a 24-es kerékre meg vehetsz 3-as külsõt, és akkor ott vagy, mint egy 26-osnál. Magasságban legalábbis.

Dude

Dude

vendég

• fórumtag
  • 150 hozzászólás
Kérdésem lenne, a nálam muveltebbekhez!

Dual vázam van amit eddig Boxxer 151-el és 26"-os kerékkel használtam...most veszek bele egy Pazzaz Carbon DH-t és 24"-os kereket!
Az USD miatt meg a kisebb kerék miatt, kb ugyanott marad a gép orra, vagy ez mocskosul kiemeli?
...csak mert elvileg az USD-k beépitési magassága kisebb az átlagos villákénál, és a 24"-es kerék is csökkenti a magasságot!
Ez tenyleg igy van, vagy en tudom rosszul ?

F1

F1

törzsvendég

• fórumtag
  • 422 hozzászólás
Blade:Sztem az a teló nem azért van hogy mikor ráülsz bemozogja a felét henem mikor leérkezel(lépcsõt ugrasz vagy kidobóról,esetleg deszkapályán)ne b*ssza a csuklódat.Nekem is nagyon tetszik mert az RSTm hiába van felkeményítve azért mégis csak nem olyan.

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
egy szo!
street

blademaster

blademaster

törzsvendég

• fórumtag
  • 273 hozzászólás
vajon mennyi annak a marzo dirt streetnek a rugóútja?nem láccik túl soknak viszont akkor rohadt erõs rúgó lehet benne h ne koppanjon egy pár méteres ugrás után nem?mindenesetre érdekes...