Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Teleszkópok - általános eszmecsere
Indította
Bikemag
, 2001. június 02. 02:46
Írta 2004. április 30. - 16:27

Az USD telók védõi rendszerint specifikusak, de ha van a becsúszó alján 2 cm helyed, és a becsúszó 35-ös, akkor tehetsz rá Stratos védõt 70 dolcsiért.
Írta 2004. április 30. - 09:45

Kösz Norbi.Sherman azért nem jöhet szóba mert drága.Ma megyek haza és elmondom Csabának hogy mik voltak a reakciók és utána írom hogy mi lett az álláspontja.
vendég_norbert78_*
Írta 2004. április 30. - 09:01

F1: Nem tudom még hogy mi lett a garancia vége,
de ma igérem utánnanézek!
Bár mondom: MALI a forgalmazó
!(pl.: Z1 wedzs elhajlott egy éve a fékhídnál-Mdízájn-,ugyen ez a szitu szarul azaz ferdén érkezéstôl-egyik láb elcsúszott felfelé- amit egyszer-kétszer bírnia kén minden telónak, a lényeg hogy fényképezés ...stb a vége pedig: nem rendeltetésszer? használat! :-X
de ma igérem utánnanézek!

Bár mondom: MALI a forgalmazó

Írta 2004. április 29. - 20:07

Meg még kérdeznék egy olyat hogy hol lehet kapni valami védõt USD teló lábára mert minden szar rámegy és összekoszolódik..
Sajnos asszem gyárilag nincs hozzá..szóval esetleg más USD telóé jó lehet?Shiver stb..
Egy Pazzaz usd-rõl van szó egyébiránt:)
Sajnos asszem gyárilag nincs hozzá..szóval esetleg más USD telóé jó lehet?Shiver stb..
Egy Pazzaz usd-rõl van szó egyébiránt:)
Írta 2004. április 29. - 19:47

A flick zseniális villa bár sokan nem szeretik az answer cuccokat meg ugye az árul borsos:/
De ha Dirt és freeride akkor flick oh yeah:)
De ha Dirt és freeride akkor flick oh yeah:)
Írta 2004. április 29. - 19:25

Nem igazan dirtre valo,de me nem vesz egy sherman flicket?? Az nem fog eltorni...

Írta 2004. április 29. - 16:52

ez a legizmosabb villa amit kapni lehet és nem átütõs és szimpla vállas, akkor meg mit akar még? ha neki nem ér meg 10 forintot az átütõs agya, akkor majd sajnálkozni fog a korházban, hogy ejj, talán nem itt kellett volna spórolni. amugy nem hiszem hogy egy dj3at olyan könnyû lesz eltörni, vegye meg nyugodtan. ha nem kell akkora út, akkor sherman jumper, csak az 2szer annyi...
Írta 2004. április 29. - 16:00

Egy szóval sem fikáztam csak mikor még a múltkor feltettem a kérdést ki lettem röhögve.Van otthon egy II(2004-es) átütõs.Azzal még nem volt gond pedig már egy UMF eltört alatta.Az a baj hogy Csaba nem szeretne átütõset mert a kerekét nem akarja lecserélni.Jó lenne megtudni majd hogy mi lett a telóval miután viszavitte mert mint írtam fontos lenne a garancia is.
vendég_norbert78_*
Írta 2004. április 29. - 13:49

(dirt kb 2 méteres kidobóval meg hasonlók)?
Sörmen jumper, vagy dirtstreet marzo...vagy DJ-k 8)
kissebb út kisebb kockázat ......de ha rosszul csinálja ez is el fog törni

vendég_norbert78_*
Írta 2004. április 29. - 13:45

hááát...ha valaki egy törés alapján ítél meg telót.... :-X
Én egyedül a mozgását utálom ennek az újnak(becsú miatt mint már mondtam).
Én egyedül a mozgását utálom ennek az újnak(becsú miatt mint már mondtam).
Írta 2004. április 29. - 13:32

Jó jó, csak vannak akik rögtön
levonják a hibás következtetést,
hogy a DJIII ropi, mert a fórumon
ezt meg azt írták.
De ez nem így van.
levonják a hibás következtetést,
hogy a DJIII ropi, mert a fórumon
ezt meg azt írták.
De ez nem így van.
vendég_norbert78_*
Írta 2004. április 29. - 13:18

link=board=5;threadid=2338;start=7005#msg180027 date=1083235037]
a psylo kikotyogósodik, a black szintén. esetleg megvehetné iljics supernováját (amellett, hogy best looking fork ever made) igaz, törtek egyet a sprung 5 (?)-ben, de attól még tetves ero½s.
1 és fél éve van blackem streetre ugrálásra,frízrájdra(azért írom ezt mert ez még nem dh ahogy megyek de egyre jobb... ;D) és nem kotyog ...de nem ám...

vendég_norbert78_*
Írta 2004. április 29. - 13:13

Így van buzierôsek túl erôsek a gorszárhoz! De ha nem egyenes az érkezés
megjegyzi az anyaga és egyercsak hopp...ezért írtam ilyeneknek a csôtengelyt ,magyarul: tanuljunk meg biciklizni!!! Szerintem itt is valami ilyesmi lehetett! Amúgy nem szóltam le egyáltalán. 8)
megjegyzi az anyaga és egyercsak hopp...ezért írtam ilyeneknek a csôtengelyt ,magyarul: tanuljunk meg biciklizni!!! Szerintem itt is valami ilyesmi lehetett! Amúgy nem szóltam le egyáltalán. 8)
Írta 2004. április 29. - 12:37

"szeretem a focit"
amúgy meg: lehetett anyaghibás is, hogy eltört, ha most nekiállnánk attól parázni, hogy nem veszünk olyat, amit már láttunk törve, akkor nem lenne biciklink........
amúgy se tudok semmit, ami jobban bírná, mint egy dj3 (esetleg egy dj2 csõtengellyel) a psylo kikotyogósodik, a black szintén. esetleg megvehetné iljics supernováját (amellett, hogy best looking fork ever made) igaz, törtek egyet a sprung 5 (?)-ben, de attól még tetves erõs.
amúgy meg: lehetett anyaghibás is, hogy eltört, ha most nekiállnánk attól parázni, hogy nem veszünk olyat, amit már láttunk törve, akkor nem lenne biciklink........
amúgy se tudok semmit, ami jobban bírná, mint egy dj3 (esetleg egy dj2 csõtengellyel) a psylo kikotyogósodik, a black szintén. esetleg megvehetné iljics supernováját (amellett, hogy best looking fork ever made) igaz, törtek egyet a sprung 5 (?)-ben, de attól még tetves erõs.
Írta 2004. április 29. - 12:22

Írta 2004. április 29. - 11:27

Dirtjump telót nem szabad dirtjumpra használni, mert nem rendeltetés szerû. Ez jó. 
/a forgalmazókra értettem, nem az elöttem szólóra/

/a forgalmazókra értettem, nem az elöttem szólóra/
Írta 2004. április 29. - 11:05

Na de azért nem hinném hogy a fékhíd törés
mindennapos lesz a 04'DJIII-nál.
Azért ne szóljuk le. Máshol is elõfordulhat ilyesmi.
Ki tudja mit csinált vele a tulaj??
mindennapos lesz a 04'DJIII-nál.
Azért ne szóljuk le. Máshol is elõfordulhat ilyesmi.
Ki tudja mit csinált vele a tulaj??
vendég_norbert78_*
Írta 2004. április 29. - 10:51

ÓÓÓÓÓ.Nagyon köszönöm NORBI.Nagyon örülnék neki ha megmondanád mit csinált vele a srác mikor ez történt.Mert a haverom még nem vette meg de keményen használná(dirt kb 2 méteres kidobóval meg hasonlók)és ez talán nagyot nyomna a latba.Ja és egyébként a csere simán mu½ködött mert azért a garancia betartása sem utolsó szempont a vásárlásnál?
Cserével a mali(MARI ;D)-hoz kell fordulni úgyhogy
"a nem rendeltetésszer? használat" eléggé elterjedt mondat mindenre!
2 rugó van benne 1-1 a szárakban + cromo becsúszó a híd meg a régi-szóval úgy gondolták hogy mindezt így elbírja-

Na de amúgy arra kell vigyázni hogy ne rakosgassuk
le ferdén az elejét,vagy kifordított kormánnyal, tanuljunk meg egyenesen érkezni(mint minden telónál), vagy váltsunk csôtengelyre! Azt hiszem túlzásba vitték a becsúszók erôsítgetését+a lekoppanásbiztonságot és így már nem bírja a láb!
Jó volt az a '02/'03-as DJ!!! és ezek még mozogtak faszául(teflonos becsúszó)!
Írta 2004. április 29. - 10:28

Sziasztok!
Nem tudjátok véletlenül, régebben az apróban valaki ajánlgatot egy csomó elasztomert, meg rugógat, hogy ki lehetett.
Vagy hol lehet ilyeneket szerezni?
És milyen árfekvésben?
zax ???
Nem tudjátok véletlenül, régebben az apróban valaki ajánlgatot egy csomó elasztomert, meg rugógat, hogy ki lehetett.
Vagy hol lehet ilyeneket szerezni?
És milyen árfekvésben?
zax ???
Írta 2004. április 29. - 10:10

ÓÓÓÓÓ.Nagyon köszönöm NORBI.Nagyon örülnék neki ha megmondanád mit csinált vele a srác mikor ez történt.Mert a haverom még nem vette meg de keményen használná(dirt kb 2 méteres kidobóval meg hasonlók)és ez talán nagyot nyomna a latba.Ja és egyébként a csere simán mûködött mert azért a garancia betartása sem utolsó szempont a vásárlásnál?